Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Din guide til velplejede fødder og tæer

Har du tør eller hård hud på fødderne og tæerne? Eller er dine negle måske gule og tykke? Så er du ikke den eneste. Fodproblemer er ganske normale og kan skyldes dårlig eller mangelfuld pleje af fødderne.

I dagligdagen undervurderer vi nemlig ofte betydningen af vores fødder. De bærer os rundt, støtter vores vægt og hjælper os med at udføre vores daglige aktiviteter. Derfor er det vigtigt at give fødderne den kærlighed og pleje, de fortjener. Derfor får du her nogle tips til at holde dine fødder sunde og glade.

Din guide til velplejede fødder og tæer

Hvorfor er fodpleje vigtig?

Fødderne er udsat for daglig belastning, og hvis de ikke får den nødvendige pleje, kan de udvikle en række problemer. Dårlig fodhygiejne kan føre til fodsved, lugtgener, svampeinfektioner, fortykkede negle og ligtorne. Problemer som disse opstår typisk som et resultat af gentagne tryk, friktion, dårlig fodhygiejne eller underliggende medicinske tilstande. Regelmæssig fodpleje kan hjælpe med at forebygge disse problemer og bevare dine fødders sundhed og velvære.

Forebyggelse af fodproblemer

Forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Her er nogle tip til at forhindre almindelige fodproblemer:

  • Brug behagelige sko, der passer godt og giver tilstrækkelig støtte. Undgå for stramme eller for løse sko. Gnaver dine sko eller er de meget stramme på visse steder, kan det lede til vabler, ligtorne og hård hud, der kan være meget ubehageligt.
  • Undgå at gå barfodet i offentlige områder som svømmehaller eller fitnesscentre for at undgå fodsvamp og andre infektioner. Det kan bl.a. lede til neglesvamp, fodvorter og andre problemer med fødderne.
  • Brug indlægssåler eller puder, hvis du har smerter eller ubehag i dine fødder.
  • Stræk dine fødder og ankler regelmæssigt for at forbedre fleksibiliteten og reducere risikoen for skader.
  • Giv eventuelt dine fødder en peelingmaske ind imellem. Den hjælper nemlig med at fjerne al den døde hud, så du får fine bløde fødder.

Professionel fodpleje

At søge hjælp fra en professionel fodplejer kan være en god investering i dine fødders sundhed – især hvis du har mange problemer med f.eks. fortykkede negle, hård hud og ligtorne. En fodplejer er uddannet til at diagnosticere og behandle forskellige fodrelaterede problemer. De kan hjælpe med at klippe og pleje dine negle, fjerne ligtorne og hård hud og rådgive om forebyggende pleje.

Daglig fodpleje derhjemme

Udover professionel fodpleje er der også en række ting, du selv kan gøre derhjemme i hverdagen for at holde dine fødder sunde. Her er nogle vigtige punkter at huske:

  • Vask dine fødder dagligt med varmt vand og mild sæbe. Tør dem grundigt efter vask, især mellem tæerne for at undgå svamp og sprækker.
  • Hold dine negle korte og klip dem lige over for at undgå indgroede negle.
  • Påfør en fugtighedscreme på dine fødder dagligt for at forhindre tørhed og revner. Det hjælper også med at blødgøre huden, så du forebygger hård hud.
  • Brug behagelige sko, der passer godt og giver tilstrækkelig støtte. Undgå at gå i høje hæle for længe ad gangen.
  • Skift sokker og sko regelmæssigt for at undgå bakterieopbygning og dårlig lugt.
Din guide til velplejede fødder og tæer

Forkæl dine fødder derhjemme med en pedicure-behandling

En pedicure-behandling behøver ikke altid foregå på en professionel klinik. Du kan også forkæle dig selv derhjemme med en hjemme-spa for dine fødder, så du både får en hyggelig og afslappende oplevelse, samtidig med at du giver dine fødder den rette pleje.

Trin 1: Fodbad

Fyld en balje eller stor skål med varmt vand og tilsæt lidt fodbadesalt. Dette vil hjælpe med at blødgøre dine fødder og negle, lindre spændinger og forberede dine fødder til yderligere pleje. Lad fødderne ligge i blød i 10-15 minutter, så huden når at blive godt blød.

Trin 2: Eksfoliering

Efter fodbadet kan du bruge en fodfil til at eksfoliere din hårde hud og fjerne døde hudceller. Fil dine fødder blidt og fokusér på ru områder som fodsåler og hæle. Skyl derefter dine fødder med varmt vand og tør dem grundigt.

Trin 4: Neglepleje

Trim og form dine negle med en negleklipper og en neglefil. Sørg for at klippe neglene lige over og undgå at klippe dem for korte for at forhindre indgroede negle.

Trin 5: Fugtgivende behandling

Påfør en rig og fugtgivende fodcreme eller fodmaske til dine fødder og massér det godt ind. Koncentrer dig om de tørre områder som hæle og fodsåler. En fugtgivende creme hjælper med at blødgøre huden, forhindre tørhed samt revner og efterlader dine fødder glatte og bløde.

Trin 6: Neglelak

Hvis du ønsker det, kan du også tilføje lidt farve til dine negle med neglelak. Vælg en farve, der passer til din stil og påfør et lag basecoat for at beskytte neglene, så de ikke tørrer ud og bliver gullige. Derefter kan du anvende to lag af din foretrukne neglelak og afslutte med et lag topcoat for at forlænge holdbarheden.

Fodpleje er afgørende for vores generelle velvære, og det er vigtigt at give fødderne den opmærksomhed, de fortjener. Ved at tage dig af dine fødder kan du forhindre mange potentielle problemer og får sunde og glade fødder. Dine fødder vil takke dig!

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...