Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Det fortæller dine tæer om dig!

Jeg tror, jeg taler på de flestes vegne, når jeg siger, at tæer ikke ligefrem er det mest sexede i verden. Men faktisk så kan de kære tæer noget, som du ikke umiddelbart lige vidste, at de kunne.

Det fortæller dine tæer om dig!

De kan nemlig afsløre, hvem du er som person! Hvis dine tanker lige nu er noget i stil med ”som om at man kan afsløre min personlighed ved at kigge på mine tæer”, så tænkte vi præcis det samme! Men, jeg tror alligevel der noget om snakken.

Jeg skyndte mig selvfølgelig at kigge på mine tæer og fandt herefter den fodtype, jeg synes lignede mine mest. Overraskende nok må jeg indrømme, at beskrivelsen passer på mig! I hvert fald nogen af dem. Jeg tænkte, at det var en tilfældighed, og skyndte mig derfor lige, at tjekke min kærestes tæer ud også. Tilfældigt eller ej – hans personlighed passer på en prik ud fra beskrivelsen af hans fodtype. Her kan du læse om 4 forskellige fodtyper, og tjekke om du synes, at de passer til din personlighed.

Det fortæller dine tæer om dig!

1. Den romerske fod

Denne fodtype siges at være den mest almindelig fodtype. Har du denne type fod er du typisk meget social og udadvendt, og elsker ikke bare at udforske nye ting, men også alle verdens lande. Du er karismatisk, hvilket også gør dig til en god taler og et godt forretningsmenneske.

2. Den firkantede fod

Har du denne fodtype er alle dine tæer næsten lige lange. Kendetegnet ved denne fodtype er personer som er meget rolige og fornuftige, og de vurderer altid de positive og negative sider, før de tager en beslutning. Er du i denne kategori, er du typisk en pålidelig og praktisk orienteret person.

3. Den græske fod

Denne fodtype kendetegnes ved, at tåen ved siden af storetåen er den længste. Lyder det bekendt, så deler du formegentlig fodform med mange sportsfolk, kunstnere og andre personer som er meget entusiastiske og motiverende. Min kæreste er i denne kategori og dyrker sport på et professionelt niveau, så noget er der da om det.

4. Den strakte fod

Den sidste kategori er min kategori. Her er storetåen den største hvorefter tæerne bliver mindre og mindre. Os med den strakte fod kendetegnes ved, at vi ofte værtsætter vores privatliv og kan til tider også være hemmelighedsfulde. Vi er impulsive og oplever også nogle gange uventede humørsvingninger.

Jeg synes de uventede humørsvingninger virker bekendte. Og resten af beskrivelsen kan vel egentlig også til tider passe meget godt på mig. Det er da for vildt, at ens tæer kan fortælle det?!

Hvordan passer beskrivelsen af din fodtype på dig?

3 fodpleje produkter

Det fortæller dine tæer om dig!

Jeg har fundet 3 lækre produkter til at pleje dine fødder med - som omfatter 3 fodcremer fra henholdsvis Badeanstalten, Urtekram og NUXE.

Badeanstalten:
Badeanstalten Vagabond Fodcreme 100 ml

Urtekram:
Urtekram Aloe Vera Foot Cream 100 ml

NUXE:
Nuxe Réve De Miel Ultra Comforting Foot Cream 75 ml

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...