Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Derfor er dit shampoovalg vigtigt

”Shampoo fra et supermarked og fra frisørerne er det samme, det er bare dyrere hos frisøren” … Denne sætning og mange andre lignende har jeg efterhånden hørt en del gange i mit arbejde som frisør, og for lige at slå det fast, så NEJ! Det er ikke det samme, der er mange (gode) grunde til, at shampooen hos frisøren er dyrere. Nedenfor vil jeg liste nogle af dem op, samt vise et forsøg, der viser hvorfor, du skal vælge en kvalitetsshampoo fra frisøren.

Derfor er dit shampoovalg vigtigt

Sulfater

Sulfater er en meget brugt ingrediens i særligt supermarkedsshampooer, men også i frisørshampooer. Sulfater er bl.a. dét der gør, at shampooen skummer. Vi har ’lært’ at en shampoo kun virker, hvis den skummer, men det er slet ikke tilfældet. Håret bliver hverken mere eller mindre rent af sulfater, og nogle oplever reaktioner så som kløende og tør hovedbund, hvis de bruger en shampoo med sulfater i. Derfor kan det være en særdeles god ide at skifte til en sulfatfri shampoo. Det kunne eksempelvis være:

Konsistensen

Konsistensen kan sige noget om, hvor koncentreret din shampoo er. Supermarkedshampooer er ofte meget tynde i konsistensen, og der skal nærmest en hel håndfuld shampoo til, før håret er vasket rent. En kvalitetsshampoo er ofte mere cremet og tyk i konsistensen, og her bruges ofte kun hvad der svarer til en negl i mængden, før håret er vasket rent. På den måde bliver det lige pludseligt dyrt, hvis man skal bruge en hel håndfuld af den billige shampoo, mens man kun bruger en tiendedel af den dyrere shampoo. Shampooer der virkelig ikke skal bruges meget af, er bl.a. Kérastase og nu har de også lavet i salonstørrelser på 500 ml til en fantastisk pris.

Specialiseringen

Frisørshampooer er meget specialiseret, hvilket betyder, at uanset hvilket ’hårproblem’ du har kan du opnå gode resultater ved at finde en shampoo, der passer til dit hår. Det er sjældent at supermarkeds shampooerne fokuserer så meget på de aktive ingredienser. Prøv at kigge på indholdslisten på forskellige shampooer, det er ofte det samme indhold, trods de skal kunne noget forskelligt. Har du eksempelvis krøllet hår, opnår du flottere krøller ved at bruge en shampoo specielt udviklet til krøller, eks. Davines LOVE Curl Shampoo.

Test af 4 forskellige shampooer

Derfor er dit shampoovalg vigtigt

For at vise hvor vigtigt det er, at vælge en god shampoo, når du har farvet håret, har jeg lavet et lille forsøg med farvede ekstensions. De er alle farvet i præcis samme farve og vasket samme antal gange. I forsøget har jeg brugt følgende produkter:

  • En tilfældig shampoo til farvet hår købt i supermarkedet
  • Kérastase Reflection Bain Chromatique shampoo til farvet hår
  • Aveda Smooth Infusion Shampoo (pt udsolgt) til tørt og frizzy hår
  • En tilfældig shampoo til normalt hår købt i supermarkedet

Det har jeg gjort:

I fire glas har jeg kommet en lille smule shampoo i, som jeg har derefter har vasket en tot hår i. Efterfølgende har jeg taget et billede af glassene, og her kan man se, hvor meget farve, der rent faktisk bliver vasket ud af håret.
Det giver et billede af, hvor længe du kan regne med at have en flot og glansfuld hårfarve.

Det kan derfor altså godt betale sig at købe en frisørshampoo.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Davines LOVE Curl Shampoo 250 ml
230,00 kr
172,50 kr
Loading...