Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Den ultimative Escentric Molecules guide

Den ultimative Escentric Molecules guide

Del duft med din kæreste - uden I dufter ens.....

Escentric Molecules har udviklet en unik duftserie, som både er til mænd og kvinder som ønsker en individuel duft. De indeholder kun meget få ingredienser, bl.a. forførende noter, som gør at de dufter forskelligt fra person til person. Hele essensen bag disse dufte er, at de ikke dufter ens og de tilpasser sig den enkelte person, og forstærker dennes personlige duft.

Udvikleren bag Escentric Molecules

Escentric Molecules blev lanceret i 2006 af Geza Shoen som er en kendt mand indenfor parfume industrien. De første to var Escentric 01 og Molecule 01. Han indgik hurtigt et samarbejde med en anerkendt grafiker Jeff Lounds og virksomheden ThisCompany - sammen udviklede De dufte og emballagen til Escentric Molecules. Det blev en kæmpe succes og i 2008 kom Escentric 02 og Molecule 02 på markedet og 2010 blev Escentric 03 og Molecule 03 lanceret.

Hemmeligheden bag denne duft serie

  • Duften er aldrig ens og tilpasser sig fra person til person.
Den ultimative Escentric Molecules guide

Hvordan dufter- og hvad indeholder de:

1: Escentric Molecules Molecule 01
Iso E Super er ingrediensen i denne duft, som forstærker din personlige duft og kun kommer til udtryk når den kommer i berøring med varm hud. Det eneste duft der gemmer sig i den, er et lille strejf af træ-noter. Denne duft har man ofte selv svært ved at dufte, men derimod kan andre dufte dig, og du vil opleve at mange spørger til din duft.

Læs mere om produktet her!

2: Escentric Molecules Molecule 02
Denne er en mineralsk og frisk duft, som også forstærker din egen personlige duft. Essensen i denne duft er ét enkel aroma-molekyle, som er naturidentisk med ambroxan.

Læs mere om produktet her!

3: Escentric Molecules Molecule 03
Er en duft der kan være svær at placere, men på den gode måde. Her er base noten vetiverrod og topnoten er ingefærrod, som er med til at give en fortryllende, mystisk og spændende duft, som man også selv får fornøjelsen af at dufte når man har den på. Den er også frisk, men lidt mere krydret end de andre Molecule dufte.

Den ultimative Escentric Molecules guide

Læs mere om produktet her!

4: Escentric Molecules Escentric 01
Indeholder en koncentration af Iso på 65%. Ligesom de andre Escentric Molecule dufte, fremmer denne også din egen personlige duft. Den har skønne duftnoter som, pink peber, frisk lime og varme trænoter.

Læs mere om produktet her!

5: Escentric Molecules Escentric 02
Denne duft består af ambroxan, moscone og vetiver. Den har duftnoter som violrod og hyldeblomst, som giver en sensuel, varm og forførende aura, og som specielt kommer til udtryk når den rammer den varme hud.

Læs mere om produktet her!

6: Escentric Molecules Escentric 03
Denne er en mere mørk og eksotisk duft, og er efter min mening rigtig god til mænd, hvor jeg jo syntes at alle de andre Escentric Molecules er perfekte til både ham og hende. Escentric 03 har topnoter som grønne peberkorn og mexicansk lime, og lækre noter af cedertræ, egyptisk jasmin, læder og musk.

Læs mere om produktet her!

interesseret i flere dufte? se 4 lækre dufte - en til hver årstid

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...