Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Er et af dine nytårsforsæt at pleje din hud lidt ekstra, men synes du, at det er svært at nå i en travl hverdag? Så fortvivl ej! Din aftenrutine behøver hverken være tidskrævende eller kompliceret. Ved brug af blot 4 produkter fra Estée Lauder kan du på få uger opnå en mere strålende og frisk hud med færre linjer og rynker.
Læs videre, når vi sammen med Estée Lauder guider dig til den ultimative aftenrutine.

Trin 1: Rens

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Start med at rense din hud fri for makeup og snavs med Perfectly Clean Foam Cleanser.
Den cremede formel skummer hurtigt op til et fyldigt, rensende skum, der blidt fjerner makeup og andre urenheder uden at udtørre huden. Gør huden sund, frisk og strålende.

  • Brug den morgen og aften som daglig rens, så huden bliver helt ren eller to gange om ugen som en rensende maske i 3 minutter.
  • Massér den forsigtigt på våd hud og vask derefter af. Undgå øjenområdet.

Trin 2: Serum

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Efter du har renset din hud, kan du påføre dit serum.
Advanced Night Repair indeholder hyaluronsyre og antioxidanter, som binder fugten til huden for en mere strålende og ensartet hud. Over tid er synligheden af linjer og rynker markant reduceret. Advanced Night Repair er parfume- og oliefri, og kan bruges af alle hudtyper og etniciteter.

  • Påfør et par dråber og massér serummet på ansigt og hals. Start i midten af ansigtet og bevæg fingrene udad. Brug den morgen og aften for et optimalt resultat.

TIP! Har din hud brug for lidt ekstra pleje, så prøv Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, som styrker og genopretter huden samt lindrer irritation på blot 1 time.

  • Påføres om aftenen efter dit serum.

Trin 3: Øjencreme

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Som en del af din aftenrutine er det vigtigt også at huske de sarte øjenomgivelser.
Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex reparerer synligt alle alderstegn som linjer, tørhed og hævelser og lysner mørke rande under øjnene på kun 3 uger. Tilfører fugt i 24 timer takket være hyaluronsyre og modvirker skader fra frie radikaler og blåt lys fra vores computer, TV og smartphone.

  • Påfør en ærtestørrelse creme morgen og aften omkring øjnene. Påfør med ringfingeren på ren hud.

Trin 4: Natcreme

Den ultimative aftenrutine med Estée Lauder

Det sidste trin i din aftenrutine er en fugtgivende natcreme.
Revitalizing Supreme+ Night Creme er en rig og ultra-plejende creme, som over tid giver en fastere hud med markant færre linjer. Moringa- og hindbærekstrakt bidrager til at booste hudens naturlige kollagen og hjælper med at forny og genoprette hudens celler om natten. Hyaluronsyre nærer og fugter huden i op til 24 timer for en strålende og frisk glød.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...