Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Den store penselguide – The basics

Den store penselguide – The basics

Der findes et hav af forskellige pensler, som kan bruges til at påføre al slags makeup lige fra concealer, pudder til læbestift. Men har du helt styr på hvilken pensel, du skal bruge til hvad? Med de rigtige pensler kan du lægge den helt perfekte makeup.

CONCEALER PENSEL

Har du ujævnheder eller mørke rande under øjnene, som du gerne vil dække, så kan du med fordel bruge en concealerpensel. Den er god til alle former for cremeprodukter, så du nemt kan påføre din concealer i et let, glat og jævnt lag.

Prøv BareMinerals Maximum Coverage Concealer Brush, som er perfekt til at skjule skønhedsfejl såsom ar, bumser og andre ujævnheder

FOUNDATION PENSEL

Ved at bruge en pensel frem for fingrene, vil du opleve det mest effektive og hygiejniske resultat. Med en foundationpensel sikrer du en jævn påføring

Et godt bud er Jane Iredale Foundation Brush, som er lavet med naturlige hår og udviklet til at være nænsomme mod huden.

Du kan også bruge en BeautyBlender til at påføre foundation

PUDDER BØRSTEN

Denne børste er for mange den mest centrale, og der findes et stort udvalg både til løs og fast pudder, med skaft eller uden.

Vi er rigtig glade for kabuki børsterne, og særligt Kabuki Børsterne fra Youngblood, som er lavet af gedehår og giver en intens dækning

BLUSH BØRSTEN

Med en blush- eller rouge børste er det nemt at ramme ansigtet ind, give det glød og fremhæve ens kindben. En blush børste skal være blød, så den toner produktet ud og efterlader et naturligt look.

Prøv Youngblood - Contour Blush Brush som med dens vinkel, gør det nemt at fremhæve de ønskede træk. Den kan anvendes både til løs og fast blush

ØJENSKYGGE PENSEL

Med en øjenskyggepensel er det nemt at give glans og farve til dine øjenlåg, og mange kan bruges både til de små detaljer og til en mere generel øjenmakeup.

Et godt bud er EcoTools Eye Enhancing Duo Set, med 4 børstehoveder

ØJENBRYN PENSEL

Det har nu i over et års tid været trenden med fyldige og naturlige bryn. I stedet for at bruge en øjenbrynsblyant så er det nemt at kreere et naturligt look ved hjælp af en øjenbrynspensel, som elegant påfører øjen- eller brynskygge.

Vores bud er Youngblood - Eyebrow Brush

LÆBE PENSEL

Med en læbepensel er det nemt at fremhæve dine læbers form og påføre flotte farver.

Retractable Lip pensel fra Jane Iredale sikrer en præcis påføring, og er med dens praktiske størrelse nem at have med på farten.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Loading...