Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Den lille ekstra gave til manden, der har alt

Du har sikkert typen i familien, som ikke ved, hvad han skal ønske sig, eller siger han ikke mangler noget.

Den lille ekstra gave til manden, der har alt

Men har han mon 3i1 shampooen fra det lækre herrebrand American Crew, som både kan vaske håret, fugte som en conditioner samt agere som bodywash?

Nej vel? Alt det kan denne 3i1’er fra American Crew!

Alt i en

Hjemme hos mig bliver jeg ofte spurgt af min mand om, hvilken shampoo han må bruge, eller også kommer han til at ”vaske” med en dyr conditioner for så at skylle ud igen og prøve med en ny. Derfor tænkte jeg at denne var løsningen på det problem.

Shampooen masseres ind i vådt hår, og gerne to gange. Hvis du bruger voks til styling af håret, er det især vigtigt at få vasket håret grundigt og jævnligt, så hovedbunden kan ånde og være fri for produkt en gang imellem.

Den har en behagelig maskulin duft, og er drøj i brug. Jeg har før arbejdet med American Crew i salonen, jeg var frisør i, så jeg kan stå inde for kvaliteten, og jeg må sige, at man her kan få en stor 450 ml shampoo til en ret skarp pris, så både min mand, far og bedstefar har fået en med i julegaven.

Læs mere om American Crew 3-In-1 Shampoo her!

Hvem skal forkæles i din familie?

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

American Crew 3-In-1 Shampoo 450 ml
99,00 kr
Vejl. pris 179,00 kr
Loading...