Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MÆRKER SOM TROMBORG, YSL, MAC.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

De hotteste hårtrends i 2016

Jeg har tjekket tendenserne ud for sommeren 2016, og der er særligt 3 trends, der ses hos alle de store modehuse. Dem vil jeg kigge nærmere på her:

1. Fletninger!

De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016

Fletninger - i alle afskygninger og tykkelser. Jeg tror særligt tv-serien ’Game Of Thrones’ har sat sit præg på hårmoden i 2016, for fletninger er i den grad IN i år! Både de populære dutch-braids, hvor man har to stramme fletninger langs hovedbunden og de små tilfældige fletninger i et rodet saltvandshår er super hippe lige nu, så kom igang med at flette!

De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016

2. "Come-as-you-are"-hår

Håret behøves ikke at se så ‘sat’ ud. Det tilfældige look og ”morgenhåret” er in i øjeblikket. Har man ikke lækkert hår fra morgenstunden, kan man heldigvis snyde sig til det ved at lave tilfældige krøller med et glattejern.

Se glattejern fra ghd her: ghd glattejern

De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016

Den ”halve” knold hvor kun det øverste af håret er samlet i en tilfældig knold er supermoderne og en nem trend at følge. Synes du håret ’glider ud’ af elastikken kan jeg anbefale at bruge en saltvandsspray eller en anden form for texturizer i håret og nogle gode elastikker såsom eksempelvis Blax elastikkerne.

Find Blax hårelastikkerne her: Blax.

Er du ikke til løst hår, er den tilfældige lave knold også trendy i 2016. Her på billedet har jeg lavet en løs fletning i hver side, som jeg har samlet i en elastik i midten. Derefter har jeg bundet en løs knude på håret, som jeg har sat fast med et par hårnåle og afsluttet med en god hårlak fra ghd.

Find hårlakken fra ghd her: ghd Final Fix hårspray.

3. Det tilbagetrukne hår!

De hotteste hårtrends i 2016

Det glansfulde og ’slikkede’ hår er en klassiker og går aldrig af mode. I år ses midterskildningen og rottehalerne på catwalken, men også den stramme og høje hestehale, gerne med et tvist! Jeg har på billederne her glattet håret og på det ene billede lavet to stramme rottehaler, hvor jeg har kørt en tot hår hen over elastikken, og på det andet billede en stram høj hestehale, hvor jeg har delt håret i to og snoet begge totter til den samme side, så jeg opnår en fed snoning. Begge styles har jeg afsluttet med min yndlings glansspray fra Osis.

De hotteste hårtrends i 2016 De hotteste hårtrends i 2016

Find spray'en her: OSIS+ Sparkler Shine Spray

Dette var mine bud på lækkert og trendy sommerhår, nu er det din tur!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...