Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Contouring for begyndere

Er du, ligesom jeg, nysgerrig på hele contouring området, men er du nervøs for slutresultatet? Et godt sted at starte er med Youngblood’s fantastiske contouring palette!

Youngblood Contour Palette

Contouring for begyndere

Den indeholder 6 smukke farver; 3 til at nedtone og 3 til at fremhæve sine træk med. Derudover er de inddelt i lyse, medium og mørke farver, så der er til alle hudtoner i denne palette. Man kan dog sagtens eksperimentere med eksempelvis den mørke contouring skygge, sammen med den lyse highlighter. Ved at sættet er delt op i forskellige nuancer, er det nemt at prøve sig frem, uden at det ender galt, og man bliver nødt til at starte forfra.

Tip: Til dette sæt følger en instruktionsguide med, hvori der er nogle guidelines. Disse kan være gode, hvis du er helt på bar bund, eller fuldstændig nybegynder.

Contouring: Sådan gør du

Contouring for begyndere

Start altid med et rent grundlag. Sørg for at huden er ren med en renselotion eller andet. Derefter bruges en primer, for at sikre at makeuppen bliver ensartet og jævn. Efterfølgende bruges foundation i en farve, der passer til din naturlige hudtone. Slut af med en pudder. Derefter kommer et vigtigt step, for du skal kigge dig i spejlet og vurdere, hvilke træk ønsker du at fremhæve? Og hvilke skal nedtones?

Fremhæv kindbenene

Contouring for begyndere

De fleste ønsker at fremhæve kindbenene, da det giver et slankere udseende ansigt. Dette gøres ved at lægge en mørk farve under kindbenene og en lys highlighter på selve benet. Det kan også være, at du har en bred næse, du vil ’minimere’. Her lægges den mørke nuance på siden af næsen, og den lyse på oversiden.

Contouring for begyndere

Det er også flot at lægge en highlighter lige under øjenbrynet, da det ’løfter’ øjenområdet.

Brug en ordentlig pensel

Husk altid at blende farverne godt, og husk at bruge en ordentlig pensel til påføring. Jeg er meget glad for Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush, der er en skrå børste lavet af gedehår.

Contouring for begyndere

Den skrå vinkel på hårene gør det nemt at påføre farven, uden at det ender i hele hovedet.

Psst! Dette sæt kan også bruges på kroppen, eksempelvis på kravebenene og brystet.

Mit bedste råd er: Prøv dig frem, for så finder du ud af, hvad der passer bedst til lige netop dit ansigt.

Vil du vide mere om Youngblood Contour Palette, så klik her!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...