Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bye bye appelsinhud

Bye bye appelsinhud

Stramme baller og lår her og nu! Kan jeg desværre ikke give dig opskriften på... Men bare rolig der kan gøres noget, hvis du ligesom tusindvis af andre kvinder, døjer med appelsinhud også kaldet cellulite.

Jeg har sat mig for at finde ud af hvad det egentlig er og hvad der kan gøres for at bekæmpe det.

Hvad er cellulite?

Cellulite, også kaldet appelsinhud, er kedelig trist og bulet hud. Os, der har problemet, kender udmærket fornemmelsen af at stå i prøverummet, i et ubehageligt skarpt lys og få øje på de blege vinter lår-basser og bagdelen der er fyldt med cellulite. SKRÆKKELIGT syn - men lad os lige først og fremmest fokusere på hvad det er!

Cellulite er ganske simpelt fedt, der har hobet sig op i underhuden. Fedtlaget i underhuden har vi kvinder, så der er noget at tære på i tilfælde af graviditet. I underhuden ligger fedtcellerne i små klynger, adskilt af bindevæv. Når du i prøverummet kan se de små buler på dine lår og bagdel, er det strukturen fra bindevævet du kan se - og hermed det vi kalder appelsinhud. Desværre bliver cellulite som oftest værre med alderen, hvor hudens spændstighed daler og bindevævet mellem fedtlagene bliver stivere.

Jeg stopper den triste forklaring her og nu og vil meget hellere fokusere på, hvad der kan gøres!

Som med meget andet der drejer sig om skønhed og et smukt ydre, er det vigtigt med den rette kost og ja du har nok allerede gættet det...nemlig motion!!

Vil du undgå cellulite er det også vigtigt, at holde den slanke linie, da frodige kvinder ofte har mere tendens til den kedelige bulede hud på baglårene. Dog kan det også ramme de slanke siv.

For meget sukker, juice og kulhydrater kan også spille ind, da sukkeret i disse, binder vandet i kroppen.

Trappetræning!

Dyrker du jævnligt motion og træner dine muskler, får du strammet vævet i huden op og forbrænder samtidig fedt. Trapper skulle være det helt store hit, hvis du vil sige farvel til de bulede baglår. Så tag trappen og gerne flere gange dagligt.

Vand vand vand

Drik endelig rigeligt med vand, ikke fordi du hermed kan drikke appelsinhuden væk - men fordi vand mætter og dermed kan hjælpe dig til, at du ikke får de forkerte madvarer puttet i munden. Vand kan hjælpe dig til at bibeholde den slanke linie.

Tørbørstning

Bye bye appelsinhud

Jeg er kæmpe fan af tørbørstning og på en eller anden måde føler jeg her virkelig, at jeg har gjort noget godt for min hud og fornemmelsen af velvære er helt fantastisk. Det danske mærke Karmameju har netop nu succes med deres forskellige tørbørster og jeg bruger jævnligt RECHARGE tørbørsten for at bekæmpe cellulite og samtidig styrke min hud. Børsten dybderenser huden og sætter skub i cirkulationen og den fornemmelse er virkelig skøn!

Tip: Husk endelig at drikke rigeligt med vand efter du har været igang med tørbørsten, så alle giftstofferne skylles ud af kroppen.

Læs mere om tørbørsten og hvordan den skal bruges lige her:

Vær god mod din hud

Behandling med diverse cremer kan desværre ikke fjerne appelsinhuden, uden at du også gør en aktiv indsats med kost og motion. De kan dog sløre de kedelige buler og give din hud et langt mere velplejet, blødt og jævnt udseende.

Min foretrukne anti-cellulite creme er denne fra Madára. Jeg bruger cremen efter jeg har givet den angrebne hud en omgang tørbørstning. Cremen fra Mádara har en overkommelig pris og er samtidig helt uden parabener.

Bye bye appelsinhud

Find cremen her:

Jeg ønsker dig god fornøjelse med træningen, kosten og forkælelse af din hud :-)

Mere om tørbørstning? Se med her Tørbørstning mod appelsinhud

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Loading...