Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tørbørstning mod appelsinhud

Tørbørstning mod appelsinhud

Okay, det der med tørbørstning af huden lyder måske en lille smule skørt, men helt ærligt, det er noget af det bedste, jeg har gjort for min hud!

Jeg må ærligt indrømme, at da jeg første gang hørte om tørbørstning, tænkte jeg, at det måtte være endnu en af de skøre mode-diller, der dukker op i ny og næ, men jeg var alligevel lidt fristet til at prøve det, og heldigvis for det, for min hud takker mig for det.

Tørbørstning bruges ofte under massage og andre skønhedsbehandlinger, for at sætte gang i blodcirkulationen og fjerne døde hudceller, men det er også en effektiv måde at mindske appelsinhud på, fordi blodcirkulationen bliver øget, og derved bliver de fedtceller, der laver cellulite, mindsket.

Min hud er blevet renere efter daglig brug af min tørbørste fra Badeanstalten, netop fordi de døde hudceller bliver fjernet, og porerne i huden bliver renset. Min hud har fået mere glød, og ser generelt sundere ud, fordi min hud bliver udrenset og affaldsstofferne kommer ud. Børsten er dejlig blød, så det gør ikke ondt at tørbørste min sensitive hud.

Eksperter mener, at man bør tørbørste hver dag i mindst 3 måneder for at se resultater på cellulite, men jeg fornemmer meget hurtigt, at tørbørstning er godt for min hud. Det er hurtigt blevet en del af min morgenrutine, for det er en dejlig afslappende måde at vågne op på, og i vintermånederne giver det en dejlig varme i hele kroppen.

Sådan tørbørster du!

Tørbørstning mod appelsinhud

Start altid nedefra, og arbejd opad i cirkulære bevægelser. Man skal tænke at børsten altid skal stryges ind mod hjertet. Badeanstaltens børste har et langt skaft, der gør det supernemt at nå hele kroppen, samtidig med at det går ret hurtigt. Tørbørstning behøves ikke tage længere tid end ca 5 minutter, og de 5 minutter giver virkelig bonus på velvære-kontoen, for man har det efterfølgende som om, at man lige har fået en lækker skønhedsbehandling.

  • Jeg starter med mine fødder, og arbejder mig op ad benene.
  • Efter benene og ballerne, er det hænder og armenes tur. Brug lange bevægelser ind mod hjertet.
  • Fra armene går du videre til maven. Her tørbørstes i tarmens retning, dvs med urets retning. (tørbørstning er iøvrigt en god løsning, hvis du har oppustet mave eller forstoppelse)
  • Efterfølgende tørbørstes rundt om brysterne og op til hjertet i cirkulære bevægelser.
  • Det sidste er ryggen. Start oppefra nakken og skuldrene og arbejd ned mod lændet i lange bevægelser.
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Badeanstalten Krops-/badebørste
89,00 kr
69,42 kr
Loading...