Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Blush MÅ der bare til

Blush MÅ der bare til

Mange synes, det er svært at finde den rette farve og svært at lægge den rigtigt. Vi har alle oplevet eller set billeder fra de farverige firsere, hvor blushen var centrum i makeuppen, og noget man kunne se på laaang afstand. Den gang blev blushen lagt som noget, der mindede om en rasende motorvej – ofte lagt alt for skråt ned af kinderne.

Derfor springer mange over blush, og nøjes med en makeup base som mineral pudder eller foundation. - Fakta er bare, at makeuppen ikke er fuldendt uden din blush!

Når du har lagt din foundation på ansigtet, uanset om den er flydende eller i pudderform, har du jo dækket din naturlige rødmen og farveforskelle, som vi alle har på huden. Det gør man for at få et flot og ensartet look på ansigtet, og for at holde huden mere mat op af dagen. Derfor er du nødt til at give dit ansigt mere glød igen ved hjælp af en blush, hvis du ikke vil ende ud med et udtryksløst look, og her kommer blushen til sin ret.

Du KAN ty til en bronzer, også kaldet solskinspudder, og lægge den diskret hen over kinderne for et ”summerkissed look”; flot og diskret om sommeren. Dog er de almindelige blush pænere på kinderne, da du hurtigt kan få for ”brune” kinder af solskinspuddere.

Derfor får du her en nem og hurtig anbefaling på en af mine absolutte favoritprodukter, nemlig: In Touch Cream Blush fra Jane Iredale.

Mere liv til ansigtet

Jeg har en stor svaghed for blush generelt. Det giver virkelig ansigtet mere liv, hvis du har lidt rosa på kinderne. Kunsten er bare at finde den farve, der er mest naturlig på dig, og som giver dig glød, uden at du får pink disco kinder. Formålet er at få den glød, som vi alle får efter en lille rask gåtur.

Det er der, In Touch Cream Blush fra Jane Iredale gør en forskel. Det er en let cremet blush stick, som giver dig en naturlig glød til ansigtet, uden at dit ansigt skriger af at have fået blush på kinderne. Måske har du aldrig prøvet en cremet blush før, men det skal du ikke lade dig afskrække af. Mange tyr til den pudrede blush, for den kender vi. Sandheden er dog, at den cremede blush er langt mere naturlig, især til en hud, der kan være lidt tør på kinderne, samt en lidt mere moden hud. Denne blush stick er den nemmeste at påføre, og den sikreste metode til en fejlfri blush.

Læg den på med en foundation pensel eller dup den på æblekinderne og ton den ud med fingrene. Jeg gør altid det sidste, da den blendes så fint ud med fingrene.

Den findes i 4 smukke blushfarver – lige fra dyb pink til en fin blommefarve. Farverne er rigtig flotte og meget forskellige. De kan godt se lidt intense ud i sticken, men er fine transparente når de kommes på. De er ikke så pigmenterede, og du kan nemt intensivere gløden gradvis. Du kan ikke gøre noget forkert med denne blush.

Nem og praktisk at have med i tasken også til dit lille touch up i løbet af dagen, dog holder dennne blush ret godt.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...