Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Blød, blødere, Biotherm!

Blød, blødere, Biotherm!

Det er selvfølgelig Biotherm Lait Corporel Body Milk , jeg snakker om, og den er intet mindre end fantastisk! Den passer til alle hudtyper, og så sikrer den huden imod at udtørre i helt op til ét døgn efter påføring. Den får huden til at føles silkeblød, helt uden at fedte, da den absorberers lynhurtigt ind i huden.

Den dufter skønt af citrus, og den er fantastisk mild til selv en sart og tør hud. Den flotte emballage er klassisk og tidsløs, og så pynter den på ethvert badeværelse!

En anden ting, som jeg synes er dejligt ved denne bodymilk er, at den har pumpefunktion, hvilket er langt det mest hygiejniske. Konsistensen er let-flydende, hvilket gør den utrolig nem at påføre på huden og derved er den også meget drøj i brug.

Cremen kan anvendes dagligt på hele kroppen.

Min yndlingscreme til huden

Blød, blødere, Biotherm!

Jeg har haft denne bodymilk i mange år efterhånden, og jeg har ikke fundet andre, der giver mig så blød en hud, uden at fedte huden og stoppe porerne til. Så man kan roligt sige, at jeg har fundet min yndlingscreme til huden. Det eneste minus jeg kan finde er, at der er parfume i cremen, hvilket jeg egentlig helst vil holde mig fra, men når det så er sagt, så findes der i mine øjne ikke en bedre creme til huden end denne!

Den kan købes lige her: Biotherm Lait Corporel Body Milk

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Biotherm Body Lait Corporel Body Milk 400 ml
115,00 kr
Vejl. pris 189,00 kr
Loading...