Blød, blødere, Biotherm!

Det er selvfølgelig Biotherm Lait Corporel Body Milk , jeg snakker om, og den er intet mindre end fantastisk! Den passer til alle hudtyper, og så sikrer den huden imod at udtørre i helt op til ét døgn efter påføring. Den får huden til at føles silkeblød, helt uden at fedte, da den absorberers lynhurtigt ind i huden.

Den dufter skønt af citrus, og den er fantastisk mild til selv en sart og tør hud. Den flotte emballage er klassisk og tidsløs, og så pynter den på ethvert badeværelse!

En anden ting, som jeg synes er dejligt ved denne bodymilk er, at den har pumpefunktion, hvilket er langt det mest hygiejniske. Konsistensen er let-flydende, hvilket gør den utrolig nem at påføre på huden og derved er den også meget drøj i brug.

Cremen kan anvendes dagligt på hele kroppen.

Min yndlingscreme til huden

Jeg har haft denne bodymilk i mange år efterhånden, og jeg har ikke fundet andre, der giver mig så blød en hud, uden at fedte huden og stoppe porerne til. Så man kan roligt sige, at jeg har fundet min yndlingscreme til huden. Det eneste minus jeg kan finde er, at der er parfume i cremen, hvilket jeg egentlig helst vil holde mig fra, men når det så er sagt, så findes der i mine øjne ikke en bedre creme til huden end denne!

Den kan købes lige her: Biotherm Lait Corporel Body Milk

af Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg syn…

Follow

Kommentarer

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Biotherm Body Lait Corporel Body Milk 400 ml
Vejl. pris 179,00 kr
Din pris 139,00 kr

Nyeste

Et grønt boost til kroppen!

Er du også en af dem som elsker følelsen af en frisk og let krop? Så skal du prøve disse helseprodukter fra Pukka!

Gør din renserutine overskuelig

Du har sikkert hørt det før, at en god og kontinuerlig renserutine er den bedste vej til flot hud. Men blot fordi man ved det, så er det ikke altid man lige får det gjort.

Springer du også over ansigtsmasken…?

Der er nok mange som springer ansigtsmasken over i sin hudpleje rutine. Læs her hvad en god ansigtsmaske kan gøre for din hud

Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt