Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Billig vs. dyr mascara

Fungerer en billig mascara egentlig ligeså godt som en dyr luksus mascara?

Billig vs. dyr mascara

Jeg har testet mascara i tre forskellige prisklasser for at finde ud af hvilken, der er den bedste! Der findes et hav af forskellige mascaraer, man kan vælge imellem og jeg valgte disse 3:

  • Maybelline Great Lash
  • Maybelline The Colossal Go Extreme
  • Helena Rubinstein Lash Queen

Herunder kan du se min dom samt billeder af de forskellige mascaraer, hvor jeg har påført to lag.

Maybelline Great Lash

Billig vs. dyr mascara

Maybelline Great Lash er den billigste mascara i testen, og den skulle efter sigende være en favorit blandt amerikanere, men den blev ikke nogen stor favorit hos mig.

Billig vs. dyr mascara

Børsten er meget lille, og jeg synes, det tog alt for lang tid, at lægge en pæn jævn mascara. Den gav mig heller ikke specielt megen volume eller fylde, og jeg synes, den klistrede mine vipper for meget sammen.

Maybelline The Colossal Go Extreme Mascara Leather Black

Billig vs. dyr mascara

Maybelline The Colossal Go Extreme Mascara synes jeg rigtig godt om, selvom den har en tendens til at klumpe lidt. Det gør mascaraer ofte den første uge, så jeg er sikker på, at denne også bliver bedre efter nogle dage.

Billig vs. dyr mascara

Børsten er stor og fin, og den giver godt med fylde til vipperne. Dette er også den eneste mascara, som ikke dryssede i løbet af dagen.

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Blacks

Billig vs. dyr mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara er helt klart min favorit, selvom prisen er lidt pebret. Udover at jeg er vildt begejstret for det fine leopard design, er det rent faktisk også en fantastisk god mascara! Den er nem at påføre, og giver lange fyldige vipper med masser af volume.

Billig vs. dyr mascara

Den drysser en smule i starten af dagen, men ellers sidder den utroligt pænt resten af dagen!

Hvilken mascara vandt testen?

Billig vs. dyr mascara

Så hvad blev dommen? Jeg synes helt klart den dyreste mascara, Helena Rubinstein Lash Queen, var bedst, MEN hvis jeg skulle spare penge, kunne jeg sagtens overleve med Maybelline The Colossal Go Extreme.

Dette var også bare et lille udvalg af mascaraer fra NiceHair, så jeg er sikker på, at der findes mange flere gode i de forskellige prisklasser.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...