Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Beskyt dig mod solen!

Beskyt dig mod solen!

De fleste af os ved jo godt, at vi skal passe på solen og huske at gå i skyggen midt på dagen. Men der er bare rigtig mange af os, der ikke gør det, når det kommer til stykket. For det er jo med at nyde solen, mens den er der. Men solen er altså farlig, husk det nu, og husk nu solcremen. Både på kroppen og i ansigtet.

Rigtig rigtig mange danskere får hvert år konstateret kræft, rigtig mange af dem hudkræft, som følge af solskader. Så det er altså virkelig vigtigt med den solcreme.

Påfør solcremen og nyd solen. Og så skal der nok lige lidt mere solcreme på, end du sikkert bruger nu. Huden skal dækkes, og det kræver cirka en håndfuld solcreme til hele kroppen. I gennemsnit kræver det 30-40 gram solcreme, for at huden er mættet med solcremen, og cremen dermed har den ønskede effekt.

Hvis du har været ude at svømme, eller har svedt meget, skal kroppen smøres ind igen, og ellers skal du cirka smøre dig ind hver 2. time for at være optimalt beskyttet.

Vidste du at....

Jo højere faktortal solcremen har, jo mere beskytter den. Men der er alligevel ikke den helt store forskel. Faktisk beskytter en faktor 50 kun 2 % mere end en faktor 25.

Ved moderat ophold i solen vil faktor 15 være nok til langt de fleste hudtyper, hvis man bruger produktet korrekt, og påfører den rigtige mængde samt ofte nok. Børn og personer med meget lys hud eller soleksem skal bruge højere faktor. Hvis man opholder sig længe i solen, eller er tæt på ækvator, skal de fleste dog bruge en højere faktor end normalt.

Der findes mange forskellige slags solbeskyttelse; olier, creme, spray. Find din favorit lige her:
Solprodukter

Efter en dag i solen kan man med fordel påføre en aftersun, der fugter huden, og er med til at holde på den fine kulør. De fleste aftersuns har en kølende og lindrende effekt, som føles skønt efter en dag i solen.

Der findes mange forskellige slags aftersuns og du kan finde din favorit lige her:
Aftersun

Så brug hovedet og tænk dig om mens du nyder solen.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...