Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FANTASTISKE DAGSTILBUD! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

bareMinerals ekspertens favoritter

bareMinerals ekspertens favoritter

Natascha er makeupartist og arbejder for bareMinerals. Hun har været så sød at lave et blogindlæg til bloggen, om hendes favoritprodukter.

Ansigtscreme som base

Jeg er vild med Complexion Rescue SPF 30. Den giver mig optimal fugt samtidig med, at den giver en let og fin dækkeevne. Hvis du ønsker en bedre dækkeevne, så kan du vælge at anvende smoothing face brush til at påføre cremen med. Complexion Rescue er fantastisk som dagcreme, især når solen kommer til at titte mere frem. Den er også optimal at have med på stranden.

Complexion Rescue SPF 30 finder du lige her:
1) bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Valg af foundation

Som foundation vil jeg vælge enten Original eller Matte. Original giver let-medium dækkeevne og hvis du er tør i huden, vil den give en flot glød og udstråling. Matte foundation er lidt tættere i pigmenterne og giver fra let-fuld dækkeevne. Det er min personlige favorit. Den er god, hvis du fedter lidt i løbet af dagen.

Begge er med mineraler, der får vores hud til at ånde, og så beskytter den samtidig huden med en faktor 15. Føler du dig meget tør, vil jeg anbefale du udelukkende anvender ovennævnte Complexion Rescue.

Find bareMinerals Matte foundation lige her:
2) bareMinerals Matte Foundation Broad Spectrum SPF 15

Find bareMinerals Original foundation lige her:
3) bareMinerals Original SPF 15 Foundation

Blush til kinderne

bareMinerals ekspertens favoritter

På kinderne vil jeg anvende en blush og når du vælger dit læbeprodukt, så kan du som tommelfingerregel huske på, at kinder og læber skal passe sammen i tonen. På læberne vil jeg anvende Pop Of Passion. Det er en farvet lipbalm, som giver masser af fugt. De mest neutrale farver er Nude Passion og Peach Passion. Er du lidt mere vovet, kan du kaste dig ud i Punch Pop, som helt klart er min personlige favorit. Mere om lipbalm og læbestift valg følger senere i indlægget.

bareMinerals Ready Blush finder du lige her:
4) bareMinerals READY Blush

bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm finder du her:
bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm

Øjnene

Til øjnene vil jeg endvidere anbefale en vandfast primer. Den findes i Neutral pudderfarve, Let guld og let perle farve. Den sidder godt på øjenlåget og jeg vil anbefale, at du altid påfører din primer med fingeren, det er igen et produkt, der sætter sig flottere på huden, når det får lidt “finger-varme”. Ønsker du at lægge en skygge over, så binder den også skyggen bedre til øjenlåget . Produktet er vandfast og sidder godt hele dagen. Ønsker du en med faktor i, kan det også lade sig gøre.

En fin dagligdags øjenmakeup, kan du få ved at anvende Ready Eyeshadow 4.0 paletten, The Designer Label. Den indeholder to matte farver og to med shimmer. Shimmeren kan være flot at lægge i øjenkrogen, for at få en mere åben effekt. Den mørke kan lægges i globelinjen, for at skabe form til øjet. En anden god hverdags makeup palette kunne også være Eyeshadow 4.0 - The Truth. Den indeholder brune naturlige farver og den klæder alle uanset alder.

Der ligger i alle bareMinerals øjenskygger en lille folder, som inspirerer til, hvordan du kan udføre selve pålægningen.

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer:
bareMinerals Prime Time Eyelid Primer

bareMinerals Ready Eyeshadow finder du lige her:
5) bareMinerals Ready Eyeshadow 4.0

5-in-1 øjencreme som alternativ

bareMinerals ekspertens favoritter

Det er SÅ nemt at lægge en simpel og flot øjenmakeup med produktet 5 in 1. Det er en primer og skygge i éen. Den findes i 10 forskellige farver og alle har en lille smule shine og passer til alle aldre.

Den sidder godt på øjenlåget, og jeg vil anbefale, at du altid påfører din primer med fingeren, det er nemlig et produkt, der sætter sig flottere på huden, når det får lidt “finger-varme”. Så er det også godt at påføre den over globelinjen altså på øjenlåget, hvor det er bevægeligt, da vi ofte oplever at skyggen sætter sig i globelinjen eller simpelthen bliver “spist” af øjenlåget i løbet af dagen. 5 in 1 har faktor 15 og giver et åbent og vågent look, når den er påført.

Du kan også her vælge imellem 10 skønne farver.

5 In 1 BB advanced performance creme finder du lige her:
6) bareMinerals 5In1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15

Et lille tip

bareMinerals ekspertens favoritter

Warmth solskinspudder er ALTID på mine kinder. Den “kysser” dem let med lidt varme, så det ser ud som om, at jeg har været i solen et par timer. Warmth kan også anvendes som øjenskygge. Læg den gerne i globelinjen for at give en bedre form til øjnene.

Warmth solskinspudder finder du her:
7) bareMinerals All Over Face Color

Mascara til vipperne

Vipperne vil jeg indramme med mascaraen Flawless Definition, som har en lille gummibørste. Den dækker nemt og fint alle de små vippe-hår. Den findes i espresso og i sort.

Find Flawless Definition mascara lige her:
8) Bare Minerals Flawless Definition Mascara 10 ml

Brynene

Jeg former altid mine bryn, og det gør jeg med Frame & Define Brow Styler. Med denne kan du vælge at optegne dine bryn let og fint eller du kan optegne dem fuldt ud. Den sidder godt hele dagen. I modsatte ende er der en børste, som du bruger til at børste farven ud i hårene.

Find Frame & Define Brow Styler lige her:
9) bareMinerals Frame & Define Brow Styler

Brynene er vigtige. Jeg oplever at mange ikke har meget bryn tilbage, når de kommer op i alderen. Det er der råd for. Brynpulveren indrammer dem let og elegant. Du kan fint forme dine bryn med denne pulver, som findes i to farver.

Find Brow Color lige her:
10) bareMinerals Brow Color

Lipbalm eller læbestift

bareMinerals ekspertens favoritter

Et andet af mine favoritprodukter er Pop Of Passion en lækker lipbalm som findes i 8 flotte farver. De giver fugt til læberne og er samtidig meget farvepigmenteret.

Pop Of Passion Lip Oil-balm finder du lige her:
bareMinerals Pop Of Passion Lip Oil-Balm

Alt efter om du er til læbestift eller lipbalm, så findes der fra bareMinerals begge dele.

Lipbalm’erne giver fugt fra passionsfrugt ekstrakt, hvorimod læbestifterne giver pleje fra A-C og E-Vitamin, samt shea butter. Det er en smagssag, hvad man bedst kan lide. Farverne i Moxie læbestift kommer tættest på det naturlige look, hvis du vælger Get Ready eller Make Your Move. Hos Pop Of Passion lipbalm’erne, er de mest naturlige nuancer Nude Passion eller Peach Passion. TIP: Gå efter den samme nuance til læberne som til kinderne.

Find Moxie Lipstick lige her:
11) bareMinerals Marvelous Moxie Lipstick

30+ det er en skøn alder

Jeg kender den alt for godt selv;)

Måske begynder der at komme lidt smilerynker eller måske er de allerede kommet. Selv møder jeg dem især om morgenen, når jeg lægger min makeup og det samme sker, når jeg renser den af igen om aftenen, uanset om jeg sover 8 timer eller ej. bareMinerals har et produkt, der er fantastisk til at lægge på før foundation og som kan anvendes i løbet af dagen, til at friske huden op omkring øjnene. Det hedder Well Rested Face & Eye Brightener og har en “plumpende” effekt, hvilket vil sige, at det plumper fugt i linjerne omkring øjet. Det er en “must have”, hvis du føler dig udfordret med rynker og ikke har lyst til at få dem fjernet kosmetisk. Min personlige holdning er, at vores rynker er tegn på vores liv, og at der er en historie bag dem. Du er måske ikke enig, men det er ok, det er jo bare min mening.

Find Well Rested Face & Eye Brightener lige her:
12) bareMinerals Well-Rested Face And Eye Brightener

Ekstra tips til dig på 40+

bareMinerals ekspertens favoritter

Jeg glæder mig til alle aldre, også til når jeg runder de 40 år.

Jo ældre vi bliver jo mere dehydreret bliver huden. Hvis din hud er meget tør, vil jeg anbefale dig at bruge en foundation primer inden din foundation. bareMinerals har forskellige primere, der hjælper din base med at sidde flottere og se flottere ud over længere tid.

Original Prime Time Foundation har en flot effekt på huden, da den udglatter linjer og rynker.

En anden kunne være Brightening Foundation primer, som giver en lækker glød til huden. Samtidig hjælper den foundationen med at sidde bedre, og glatter huden en smule ud.

Her finder du bareMinerals Prime Time Original:
bareMinerals Prime Time Foundation Primer Original

bareMinerals Prime Time Foundation Primer Brightening:
bareMinerals Prime Time Foundation Primer Brightening

På huden kan jeg også anbefale den flydende Serum Foundation, som giver gode olier til huden. BARESKIN Serum Foundation påføres ved at ryste den omhyggeligt og derefter lægger du en dråbe ad gangen, i den lille skål i toppen af børsten. For en let dækkeevne anvendes 1-2 dråber. Medium dække 3-4 dråber og fuld dækkeevne 5-6 dråber.

bareMinerals Bareskin Pure Brightening Serum Foundation finder du her:

13) bareMinerals BareSkin Pure Brightening Serum Foundation

bareMinerals Perfecting Face Brush:
14) bareMinerals Perfecting Face Brush

Er din hud meget tør, kan du med fordel bruge Complexion Rescue indenunder, som er den tidligere nævnte farvede dagcreme med faktor 30.

Ønsker du en farvet primer, kan du vælge READY Foundation Spf 20, Den leverer fugt i op til 12 timer og er optimal til en dehydreret hud. Denne formel giver medium til fuld dækkeevne. Synes du at du bliver for “makeuppet”, kan du vælge en af de mange andre foundations bareMinerals har i sortimentet.

Rigtig god fornøjelse :-)

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...