Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bambi vipper på få sekunder!

Bambi vipper på få sekunder!

Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle få lash extensions på igen, men synes altid, det er så hårdt for mine egne naturlige vipper, så har hele tiden udskudt det. Men så faldt jeg over Code Beautiful.

Code Beautiful har vundet flere priser og nomineringer i England, og er nu endelig kommet til Danmark - Wuhu! De lover at give mig lange, forførende og uimodståelige bambi vipper, på ganske få sekunder. Det skal helt sikkert testes.

Bambi vipper på få sekunder!

Code Beautiful primer

FFL (Forget False Lashes) er en primer der er ret unik, den kan nemlig bruges under en hvilken som helst mascara.
Den gør vipperne smidigere og blødere, samt sikrer at mascaraen ikke drysser i løbet af dagen. Det fantastiske ved denne primer er, at den er super nem at arbejde med, og man kan bygge op med adskillige lag, hvis man ønsker endnu mere længde på vipperne. Hovedformålet er altså, at den giver maksimal volumen og længde til mine vipper, inden jeg kommer mascara på. Derudover virker den plejende og styrkende.

Den har en dejlig tynd konsistens, så man føler ikke, at der kommer “for meget på”. Jeg er normalt ikke stor tilhænger at mascara primer, da jeg ofte synes, at mine vipper bliver for klumpet og tunge, når først den almindelige mascara er kommet på. Men dette gælder ikke for denne.

Den er faktisk virkelig lækker!

Bambi vipper på få sekunder! Bambi vipper på få sekunder!

Code Beautiful mascara

VLM (Volume Lengthening Mascara) er en fantastisk mascara, som selvfølgelig er designet til at komme oven på FFL Primer, men som også er en vanvittig god mascara alene. Den indeholder en masse lette fibre, der lægger sig op af mine naturlige vipper, og får dem til at syne meget længere og mere fyldige.

Bambi vipper på få sekunder!

Børsten har taget meget lang tid at udvikle, men det er hele ventetiden værd, da mascaraen er super nem at anvende. Den giver en præcis dosering og man kommer rundt om alle vippehårene - selv de allermindste! Den er skabt med det formål, at man skal kunne lægge lige så mange lag, man ønsker, så alle kan skabe deres drømme vipper.

Fibre Mascara, er det ikke noget med at de altid drysser og at fibrene stritter i alle mulige retninger??
Jo, men dette gælder IKKE for CODE BEAUTIFUL! De er altså helt unikke, og jeg må sige, at jeg har fået bekræftet min positive forventning til dem. Der er altså en grund til at mange makeupartister og kendte er vilde med dem, samt at de har vundet en masse priser.

Måske verdens bedste mascara?
Ja, det er virkelig tæt på. Den gør alt rigtigt i forhold til mine vipper - giver dem længde, fylde og volumen, der holder hele dagen! Den drysser ikke, og jeg kan bruge den sammen med mine linser og briller. Det eneste lille MEN er, at de begge er meget store i deres design/ hylster. Altså at de fylder rigtig meget i min i forvejen fyldte, (læs: proppet til randen) makeup pung. Men det kan jeg dog godt leve med, og måske det er en hentydning til, at jeg skal have sorteret ud i min makeup pung…

Follow
Debbie Uhre

Hej. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har der igennem opnået stor produktkendskab og viden omkring håret. Jeg har en stor passion og elsker alt omkring hår, opsætninger, make-up og beauty generelt. Jeg er ansat hos Nicehair, og vil løbende blogge om hår og produkter, her på Magazine.

Loading...