Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Anti-aging med Dermalogica

Anti-aging med Dermalogica

Retinol (a-vitamin) er et af de få ingredienser, der rent faktisk virker, når det kommer til rynker. Ikke nok med at det synligt reducerer rynker og linjer, så er det også med til at give en mere ensartet hud.

Det gør det, fordi det har vist sig, at det også har en synlig effekt på acne og andre ujævnheder. Det gør den fordi, den egentlig exfolierer i dybden og booster kollagenproduktionen.

Overnight Retinol Repair har et højt indhold af retinol (1%) og derfor, som navnet siger det, skal den kun anvendes inden sengetid og ved stille optrapning. Der medfølger en buffercreme, som du blander Retinol cremen op med. På den måde introducerer du din hud stille og roligt til den forandring, den skal til at igennem. Retinolen går ind og sænker aldringsprocessen ved at støtte og fremskynde cellefornyelsen i huden.

Dermalogica imponerer altid...

Dermalogica imponerer altid med deres produkter. De forstår at skabe produkter, der rent faktisk virker og hjælper mod hud-problematikker. Især når det kommer til acne og rynker, synes jeg personligt at Dermalogica er en af de bedste på markedet.

Jeg har brugt Overnigth Retinol Repair i flere uger nu og er faktisk snart helt færdig med tuben. Jeg oplever min hud meget mere ensartet, fin og jævn. Hver aften inden sengetid smører jeg den ind, og jeg husker tydeligt de første mange dage, hvordan jeg kunne se en lille forandring, snarere forbedring, i min hud. Den var tydeligvis glattere og porcelæns-agtig.

Jeg vil dog advare dig mod, at bruge den om sommeren uden at anvende en god beskyttende solcreme med høj SPF. Du "blotter" din hud med denne creme. Den kommer i et stadie af regenerering og cellefornyelse og effekten er synlig! Så beskyt din hud i dagtimerne uanset hvilken årstid, vi har. Så er du sikret mod solskader og pigmentforandringer.

Se lige min hud engang!

Anti-aging med Dermalogica

Læs mere om produktet her: Dermalogica Overnight Retinol Repair

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Relaterede produkter

Dermalogica Overnight Retinol Repair 30 ml
745,00 kr
669,00 kr
Loading...