Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Anti-aging med Dermalogica

Anti-aging med Dermalogica

Retinol (a-vitamin) er et af de få ingredienser, der rent faktisk virker, når det kommer til rynker. Ikke nok med at det synligt reducerer rynker og linjer, så er det også med til at give en mere ensartet hud.

Det gør det, fordi det har vist sig, at det også har en synlig effekt på acne og andre ujævnheder. Det gør den fordi, den egentlig exfolierer i dybden og booster kollagenproduktionen.

Overnight Retinol Repair har et højt indhold af retinol (1%) og derfor, som navnet siger det, skal den kun anvendes inden sengetid og ved stille optrapning. Der medfølger en buffercreme, som du blander Retinol cremen op med. På den måde introducerer du din hud stille og roligt til den forandring, den skal til at igennem. Retinolen går ind og sænker aldringsprocessen ved at støtte og fremskynde cellefornyelsen i huden.

Dermalogica imponerer altid...

Dermalogica imponerer altid med deres produkter. De forstår at skabe produkter, der rent faktisk virker og hjælper mod hud-problematikker. Især når det kommer til acne og rynker, synes jeg personligt at Dermalogica er en af de bedste på markedet.

Jeg har brugt Overnigth Retinol Repair i flere uger nu og er faktisk snart helt færdig med tuben. Jeg oplever min hud meget mere ensartet, fin og jævn. Hver aften inden sengetid smører jeg den ind, og jeg husker tydeligt de første mange dage, hvordan jeg kunne se en lille forandring, snarere forbedring, i min hud. Den var tydeligvis glattere og porcelæns-agtig.

Jeg vil dog advare dig mod, at bruge den om sommeren uden at anvende en god beskyttende solcreme med høj SPF. Du "blotter" din hud med denne creme. Den kommer i et stadie af regenerering og cellefornyelse og effekten er synlig! Så beskyt din hud i dagtimerne uanset hvilken årstid, vi har. Så er du sikret mod solskader og pigmentforandringer.

Se lige min hud engang!

Anti-aging med Dermalogica

Læs mere om produktet her: Dermalogica Overnight Retinol Repair

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...