Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Amika er nu blevet en del af sortimentet hos NiceHair.dk, og det er vi stolte af. Jeg var så heldig at få lov at prøve nogle af produkterne, og her kan du læse om hvordan det gik.

Havtorn i hårplejeprodukter - Ja, bedre bliver det ikke!

Jeg er vild med havtornebær i juicer, specielt fordi de er spækfyldte med vitaminer. Men da jeg læste, at Amika produkterne også indeholder havtorn, blev jeg ret begejstret.

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Jeg vil lige kort fortælle om havtorn og dens gode egenskaber. Havtorn stammer fra Sibirien, og står i barske miljøer, bla. gror der også havtorn på vestkysten i Danmark.

Frugten er en af de mest vitaminrige frugter i verden, og foruden et meget stort C-vitaminindhold, indeholder den bl.a. også A-, B-, P-, og E-vitaminer. Og alle disse fantastiske vitaminer er nu kommet i Amikas hårplejeprodukter, for at give håret den næring, det har brug for og mere til.

Amika: Silken Up Dry Conditioner

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Jeg er storforbruger af tørshampoo, derfor var der ingen tvivl om, at jeg skulle prøve denne her fra Amika. Men som I kan se i overskriften, så er det ikke kun en tørshampoo men også en conditioner. Samtidig med at den opfrisker mit hår, så er den også plejende og blødgørende.

Den kan jeg VIRKELIG anbefale jer at prøve!

Læs mere her: Amika: Silken Up Dry Conditioner

Amika: Oil Treatment

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Når det kommer til hårolie, har vi nok alle sammen vores favoritter og har svært ved at skifte mærke. Jeg bruger normalt Moroccanoil, som er en helt fantastisk plejende hårolie. MEN jeg må nok indrømme, at jeg godt kunne finde på at skifte den ud med Amikas hårolie.

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Læs mere her: Amika: Oil Treatment

Amika: Headstrong Hairspray

Det der fangede mig ved denne hårspray var, at der stod på den, at den er luftfugtigheds resistent, altså at den godt kunne tåle regn, uden at håret bliver helt ødelagt. Vi kender det vist alle sammen, man har lige brugt lang tid på at sætte eller krølle sit hår, inden man skal i byen, og så kommer man ud i fugtigt vejr, måske endda regnvejr.

Amika er baseret på sibirisk havtornebær!

Så derfor skulle denne hårspray lige testes i lidt “regnvejr”:-) Igen blev jeg meget positiv overrasket over et af Amikas produkter. Hårlakken sad stadig i håret og frisuren var der endnu, da jeg steg ud af “regnen”. Jeg kan kun sige, “prøv den”.

Læs mere her: Amika: Headstrong Hairspray

Jeg vil lige slutte af med at sige, at Amika er fri for parabener og kunstige farvestoffer. De er vegan venlige og er ikke testet på dyr.

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...