Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Aldrig mere tørt hår!

Specielt i vintermånederne, hvor det er koldt og blæsende udenfor, opfører mit hår sig irriterende. Det bliver lige så tørt som hø, og det er meget svært at få det til at sidde ordentligt. Jeg har fundet ud af, at det simpelthen er fordi, at det hungrer efter fugt, og nu har jeg fundet nogle produkter, der kan give det!

Aldrig mere tørt hår!

Jeg taler om Redken All Soft serien, der som navnet antyder, også gør håret helt vildt lækkert blødt. Jeg vil dog nævne 2 produkter, som virkelig har gjort underværker i mit triste og tørre vinterhår:

Disse 2 produkter er blevet nogle af mine nye favoritter, fordi at jeg virkelig kan mærke en forskel.
Hårkuren har en rigtig lækker tyk cremet konsistens, og ved at bruge den en eller to gange i ugen, kan jeg mærke, hvordan det hjælper på mit tørre hår. Derudover har jeg nok det blødeste hår, jeg endnu har oplevet, og det er en fantastisk følelse. Olien har en masse gode egenskaber, og jeg bruger den flere gange dagligt. Jeg kommer et par dråber i hårkuren for at give endnu mere fugt, og efterfølgende bruger jeg den i håndklædetørt hår.

Jeg bruger den også i løbet af dagen til at give håret glans, hvis det er blevet mat af eksempelvis en gåtur i blæsevejr. Er mit hår elektrisk tager jeg også en dråbe olie og fordeler godt i håret – det hjælper nemlig at tilføre fugt til håret i sådanne tilfælde. Det er altså en rigtig god olie til diverse ’hår-problemer’.

Hvorfor virker disse produkter?

Det er bl.a. fordi, at de indeholder Interlock Protein Network (IPN), og Keratin Enrich Complex, der er Redkens patenterede system til hårpleje. IPN arbejder i 3 lag, både på overfladiske og helt dybe niveauer. IPN sørger for at beskytte håret, ved at lægge sig som en beskyttende hinde på håret. Derudover blødgør IPN det yderste lag i håret, og giver styrke til hårets kerne. (Psst! IPN er også i flere af Redkens underserier).
Keratin er en naturlig del af håret, og ved at tilføje mere keratin til håret, hjælper det med at genopbygge hårets blødhed og elasticitet. All Soft serien indeholder derudover arganolie og proteiner, hvilket er med til at give blødhed og styrke til håret.
Det er derfor altså ikke for sjov, at rigtig mange frisører sværger til Redken, når de selv skal vælge produkter – mig selv inklusiv!

Vil du se mere til Redkens produkter, så finder du dem her: Redken

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...