Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Æbleserum fra Paul Mitchell

Æbleserum fra Paul Mitchell

Ja okay, der er godt nok ikke æbler på ingredienslisten, men den dufter altså helt fantastisk af æbler!
Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum høster mange gode anmeldelser, og her kommer lige endnu en anbefaling, for har du endnu ikke prøvet den, så gør dig selv den tjeneste at lægge den i kurven næste gang, dit hår skal forkæles.

Hvad er et serum?

For god ordens skyld vil jeg lige skrive lidt om, hvad et serum er. Serum er oftest helt klar i farven og rimelig flydende i sin konsistens. Det har til opgave at udglatte og pleje håret samt give det en smuk glans. Serum er specielt god til spaltede spidser og kruset hår, men kan anvendes til alle hårtyper. Fidusen med et serum er at lægge det yderste skællag på håret ned, hvorved håret ser sundere ud og føles meget blødere. Det kan vi langhårede piger godt lide! ?

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum

Æbleserum fra Paul Mitchell

Dette serum fra Paul Mitchell kommes i håndklædetørt hår og derefter føntørres eller lufttørres håret. Den har en tørretidsreducerende effekt og faktisk synes jeg, at jeg kan mærke en betydelig forskel i tørretid, når jeg føntørrer mit hår - her snakker vi helt op til et par minutter i forskel! Udover at den reducerer tørretiden, giver den også en helt utrolig glans til håret, uden at det ser fedtet ud. Håret bliver lækkert blødt, selv meget tørt og ødelagt hår kan komme til at se helt sundt ud!

Serummet ligger sig som en beskyttende hinde på håret og de spaltede og tørre spidser vil synes sundere og blødere. Derudover tynger den ikke på håret, hvilket kan være en ulempe ved flere serummer.

I forbindelse med min frisøruddannelse, har jeg efterhånden prøvet en hel del serummer, og jeg vender altid tilbage til den her fra Paul Mitchell, fordi den er så alsidig. Den kan bruges til både fint hår, tykt hår, krøllet eller glat hår, og selv til små piger med filtret hår, kommer jeg et pump i, for derefter nemt at kunne rede håret ud igen. Det er da fantastisk!

Den fås i 2 forskellige størrelser (150 ml og 250ml) og du kan læse mere om serummet her:
Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum 150 ml
Vejl. pris 269,00 kr
206,95 kr
Loading...