Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

6 råd: Sådan bekæmper du skæl!

6 gode råd til at undgå skældannelse i hovedbunden

- Sørg for god hovedbundshygiejne

- Dine egne kamme og børster

- Skæl med stressrelationer

- Solens påvirkning på hovedbunden

- Find den rigtige shampoo

- Søg information hos professionelle

6 råd: Sådan bekæmper du skæl!


Skæl er desværre ikke noget ualmindeligt problem. Faktisk er det ca. hver 5. dansker som har problemer med skæl, heriblandt et større antal mænd.

Skæl er ikke kun fysisk ubehageligt, men kan også være ubehageligt i den sociale sammenhæng, men frygt ej - der er en løsning!

Vi har 6 gode råd - så du kan bekæmpe skæl!

Hvad er skæl?

Skæl er i bund og grund døde hudceller fra hårbunden, som skaller af i forbindelse med dannelse af nye hudceller. Dette betyder at en for hurtig udskiftning af hudcellerne, kan give skæleksem.

Hvis du selv døjer med skæl, kommer her en række gode råd til at bekæmpe det:

1. Hygiejne

Hvis du døjer med skæl, er det utroligt vigtigt at du vasker dit hår med hyppige mellemrum. Når du gør dette, opretholder du hygiejnen i hovedbunden og undgår at skabe et miljø, hvor gærsvampe kan vokse i. Gærsvampe er med til at skabe skæl, da hudcellerne, i tilfælde af svamp, ikke kan skalle af på normal vis, og dermed hober sig op og bliver til skæl.

Se vores udvalg af shampoo her!

2. Kam og børster

Hvis du døjer med sværere grad af skæl, bør du ikke låne din børste/kam til andre. Tilstanden kan være smitsom, især hvis svamp er involveret.

Se vores udvalg af børster her

3. Undgå stress

Skæl er nødvendigvis ikke en kronisk lidelse, men kan faktisk gå i sig selv. Skæl kan være påvirket af dit humør og stressniveau hvilket betyder, at du kan slippe af med lidelsen, hvis du blot mindsker dit stressniveau.

4. Udnyt solen

De ultraviolette stråler fra solen, har en positiv virkning på hår og hovedbund. Dette betyder også at din chance for skæl, vil være større i vinterhalvåret. Du bør derfor benytte dig af solens lækre stråler, ved enhver lejlighed - og på den måde mindske dannelsen af skæl!

6 råd: Sådan bekæmper du skæl!

5. Valg af shampoo

Hvis du døjer med et mildt tilfælde af skæl, bør du købe en receptfri shampoo, som indeholder zinkpyrithion eller selendisulfid - Dette stof dræber gærsvampe og har en yderst gavnlig effekt på skæl.

Se vores udvalg af skælshampoo her

Min anbefaling: Neccin Shampoo Dandruff Treatment nr.1 250ml

6. Hjælp fra apoteket

Hvis du lider af et mere omfattende skælproblem, bør du anskaffe dig en shampoo hos apoteket. Hos apoteket kan du købe flere slags shampoo, som indeholder ingredienser såsom zinkpyrithion, selendisulfid, salicylsyre og ketokonazol - disse kan tage sig af dit skælproblem.

Hvis du har prøvet ovenstående råd og produkter, men stadig lider at skræl, bør du enten søge læge eller kosmetolog for yderligere behandling.

Har du lavet et forårstjek på dit hår?

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...