Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

5 tips til at få naturlig smuk hud

Med 5 simple trin, kan du få naturlig hud, der understreger dit ansigt. Det er tilladt at snyde lidt for at opnå smuk hud, som ikke ser falsk ud.

5 tips til at få naturlig smuk hud

1. Rens

Du skal altid starte med at rense din hud, det er yderst vigtigt, at din hud og helt ren for at opnå the bedste resultat med din makeup. Rens din hud med produkter, der er lavet til din hudtype. Jeg er stor fan af Murad og Ole Henriksens renseprodukter. Rens din hud grundigt og færdiggør det med en toner for at være sikker på, at din hud er helt ren. Prøv for eksempel Murad Age Reform AHA / BHA Exfoliating Cleanser.

2. Moisture

Når jeg renser min hud bruger jeg altid en creme, der giver en masse fugt. Her er det også vigtigt, at det er en moisturizer, der passer til din hudtype. Hvis du er usikker, kan du snakke med en kosmetolog, som kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken hudtype du har. Fugt er vigtigt for at makeuppen forbliver pæn. Jeg har olieret til kombineret hud, så jeg bruger altid en lotion, der både fugter og giver et mat skær. Dermalogica mediBac Clearing Oil Free Matte er virkelig god til netop dette, og så har den spf 30, som beskytter din hud. Hvis du har tør hud, skal du prøve Nuxe Rêve de Miel Ultra Comfortable Face Cream, som giver rigeligt med fugt og ernæring.

3. Base

5 tips til at få naturlig smuk hud

Vent lidt inden du påfører foundation, så får moisturizeren lige tid til at trænge ind i huden. Der er mange forskellige foundations at vælge imellem, så det kan være svært at finde en, der passer til dig, både i forhold til farve, hudtype og dækning. Jeg har ofte tænkt at foundation er for meget til min hud, så jeg kan godt lide at bruge BB eller CC creme. Det er næsten det samme som foundation, men efter min smag giver det et meget mere naturligt resultat. Du kan også blande din foundation ind i din moisturizer, men det er vigtigt, at du ikke bruger for meget, hvis du vil have et naturligt makeup-look. Du kan også vælge en foundation-pudder hvis du vil have et mere dækkende resultat. Her er det nemt at putte lidt efter lidt i indtil du får det ønskede resultat. Husk at der er godt med lys, så du ikke ender med for meget makeup. MAC Lightful C Tinted Cream giver dig et lækkert glow uden at dække for meget. Youngblood Pressed Mineral Foundation er en solid pudder, der dækker og giver et naturligt resultat.

4. Concealer

Efter du har påført foundationen, har du muligvis steder, du har lyst til at dække, for eksempel bumser osv. Jeg bruger en lidt lysere concealer under mine øjne og en anden til at dække røde urenheder med. Prøv for eksempel Youngblood Ultimate Concealer eller Makeup Revolution Ultra Cover And Concealer Palette. Du vil næsten med det samme se mere vågen ud, hvis du putter concealer under dine øjne, og din hud bliver meget mere jævn ved at dække urenheder.

5. Contouring and highlighter

5 tips til at få naturlig smuk hud

Du har ikke brug for at være så voldsom med contouring, fordi det hurtigt giver et unaturligt resultat. Men med et par få makeuptips kan du nemt få ansigtet til at se friskere ud. Jeg bruger en bronzer under mine kindben, på siden af min næse og langs min hårgrænse og pande. Det åbner ansigtet op og giver en frisk farve. Efter bronzeren kan du komme en highlighter på det øverste af dine kindben, på midten af din næse og under dine øjenbryn. Bare vær forsigtig med at det ikke bliver for meget og husk at blende det godt ind i din hud. Til sidst kan du bruge en blush på dine kinder for at få lidt ekstra glow. Normalt smiler jeg, når jeg påfører blush, så er det nemt at se de rigtige steder at påføre det. Tag et kig på det billede hvor jeg har vist, hvor man skal påføre bronzer, highlighter og blush. TheBalm Balm Desert Bronzer/Blush er en af mine favoritter

5 tips til at få naturlig smuk hud
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...