Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

5 tips til naturlig smuk hud med masser af glød

Vil vi ikke alle sammen gerne have flot glow og kulør i huden?

I Danmark, hvor vejret ikke altid er lige godt, kan det være svært at bevare den flotte sommerglød hele året rundt.

Men du kan sagtens selv give din hud masser af glød ved hjælp af god pleje, så du undgår trist og tør hud. Her får du et par tips til, hvordan du hurtigt kan få en pæn, ren hud og smuk glow – uanset årstiden.

5 tips til naturlig smuk hud med masser af glød

1. Rens og forny huden

Vil du have fornyet glød er det vigtigt, at du renser huden grundigt hver dag. På den måde får du nemlig renset huden for dagligt snavs og makeup, der kan stoppe porerne til og lede til urenheder. Når du renser ansigtet for fedt og snavs, kan huden også lettere optage den fugt og næring, du tilføjer efterfølgende gennem hudplejeprodukter som serum og creme. Derfor bør du altid bruge en ansigtsrens om aftenen og også gerne om morgenen, så du giver din hud det bedste grundlag for at blive fugtet og få en smuk glød deraf.

Det kan også være en rigtig god ide jævnligt at anvende en rensende ansigtsmaske eller peeling til at fjerne døde hudceller fra hudens overflade. Disse kan nemlig også give urenheder og samtidig efterlade huden med et tørt, gråligt, trist udseende. Ved at fjerne det yderste lag af døde, ru hudceller får din hud straks mere glød, når de nye hudceller kommer frem.

Vælg skånsomme renseprodukter

Men vær forsigtig, når du vælger renseprodukter og peeling til ansigtet. Går du for hårdt til værks, eller anvender du for skrappe produkter, kan du forårsage skade på hudens barriere, hvilket kan lede til bl.a. irriteret hud og rødme. Er du i tvivl om, hvad din hud kan tåle, anbefaler vi derfor, at du går efter meget skånsomme renseprodukter og effektive men milde peels og masker, så du ikke irriterer eller skader huden.

Generelt er det en altid god ide at starte med milde produkter og så langsomt arbejde dig op til stærkere midler, så du ikke gør skade på huden.

2. Giv huden et ekstra fugtboost

Når huden er renset for snavs og døde hudceller er det vigtigt, at du straks efter giver den en masse ny fugt og beskyttelse. For den olie, huden naturligt danner for at beskytte sig selv, bliver fjernet, når du renser huden. Hvis du ikke straks erstatter denne med en ny i form af fx creme vil huden begynde at producere ny olie/talg, hvilket kan medføre fedtet hud og urenheder. Hvis du fjerner hudens beskyttende lag, kan det desuden lede til udtørring og skade på hudbarrieren, som over tid kan give en række hudlidelser som tør, sart hud, eksem og rosacea.

Derfor er det altså vigtigt, at du hurtigst muligt efter rens giver huden ny fugt – for eksempel i form af serum eller creme. Du kan med fordel vælge et produkt som Rønsbøl Aqua Mask, der både kan bruges som fugtgivende ansigtsmaske samt som serum under din ansigtscreme, når du vil give huden lidt ekstra pleje.

Når du tilføjer al denne dejlige fugt, vil din hud hurtigt begynde at få mere glød og se meget sundere ud. Faktisk kan du få rigtigt pæn hud på nogle få dage ved at indføre en god rutine med rens og fugt.

3. Tilføj ekstra shine og beskyttelse

Bruger du serum, skal du altid slutte af med en god creme eller ansigtsolie, der lukker fugt og næring inde i huden, så det ikke fordamper. Derfor bør du påføre creme efter serum eller ansigtsvask, så mest muligt fugt bliver ”bundet” til huden. Vælg gerne en creme eller olie med fugtgivende og nærende ingredienser for at få ekstra udbytte af din hudplejerutine.

Vælg f.eks. en dagcreme med plejende ingredienser som niacinamid, hyaluronsyre og E-vitamin. Det vil have stor virkning på ujævn, tør eller moden hud og hjælper også med at fugte huden og dulme rødme. Du kan også vælge en plejende ansigtscreme med SPF, så du er beskyttet mod UV-stråling, der ellers kan lede til tidlige aldringstegn og rødme.

Det er altså værd at investere lidt tid og energi i at give huden ekstra næring og fugt. Velplejet hud giver hele ansigtet en naturlig smuk glød og kulør, som ikke kan efterlignes med makeup. Vil du give ansigtet endnu mere glow kan du prøve at påføre lidt ekstra ansigtsolie eller en balm på dine kindben. Det giver en flot, naturlig highlightereffekt og shine, der er med til at fremhæve dine smukke ansigtstræk.

5 tips til naturlig smuk hud med masser af glød

4. Beskyt ansigtets mest sarte hud

Glem ikke, at der er områder i ansigtet, hvor det kan være en god ide at give lidt ekstra pleje. Huden på læberne og omkring øjnene er nemlig ekstra tynd, og der skal ikke så meget til, før den bliver meget tør og ru. Samtidig er huden i disse områder ofte mere sensitiv end i resten af ansigtet, og derfor er det vigtigt, at du sætter ind med særlig pleje for at undgå udtørring og rynker.

Beskyt og plej den følsomme hud under øjnene med en øjencreme, der på skånsom vis plejer og nærer huden for at dulme, fugte og bekæmpe ældningstegn. Da denne hud er ekstra følsom, kan det være en god ide at bruge en mild øjencreme eller -gel, der ikke indeholder parfume, farvestoffer eller andre unødige kemikalier, som kan virke irriterende for den meget følsomme hud.

Undgå sprukne læber

Fugtede og skinnende læber er med til at give dit look lidt ekstra glød og shine, så hele ansigtet ser velfugtet og -plejet ud. Men ligesom med øjnene er huden på læberne meget sart, og det er også her en god ide at bruge produkter uden parfume, farvestoffer eller smag. For overraskende nok kan ”smagfulde” læbeprodukter nemlig potentielt lede til rigtigt tørre læber!

Hvis du er vant til at bruge en læbepomade eller lipgloss med smag af f.eks. frugt eller pebermynte, kender du sikkert også det med, at man ikke helt kan lade være med at ”smage” lidt på den eller lige køre tungen hen over læberne ind i mellem.

Det er en helt naturlig refleks, som de fleste af os gør helt ubevidst. Problemet er dog, at det kan give sprukne og ømme læber – og jo mere du bruger din læbepomade, desto værre bliver problemet.

Den fine, følsomme hud på læberne bliver nemlig meget let udtørret og ru, når den bliver fugtig, og kommer du til at væde dine læber meget, vil det kun forværre udtørringen. I sådan en situation vil en parfumeret eller farvet læbepomade nok kun gøre tingene værre – både fordi den gør dig mere tilbøjelig til at væde læberne, og dels fordi at parfume, farve- og smagsstoffer kan virke irriterende og udtørrende – hvilket igen kan få dig til ubevidst at væde læberne for at give dem mere fugt. Dermed dannes en ond cirkel, hvor din læbepomade måske kun forværrer dine problemer.

Har du tendens til meget tørre læber kan det derfor være en god ide at anvende en læbepomade uden parfume, farve- eller smagsstoffer til at lukke fugten inde i huden, hvis du vil have bløde læber.

5. Brug glødgivende makeup

Når du har fået en velplejet og smuk hud, vil du også have opnået en flot, naturlig glød. Men du kan skabe endnu mere kulør og glow ved at supplere med lidt makeup.

Brug eventuelt en let foundation eller en BB/CC cream til at give lidt kulør og dækning til ansigtet. Men er du ude efter en flot glow-effekt skal du passe på med at bruge for meget dækkende makeup, da det fjerner noget af din naturlige glød.

Du kan også give ansigtet lidt kulør ved hjælp af en smule bronzer og en blush. Bruger du blush midt på kinderne, får du et meget naturligt og friskt look – som om du lige har været udenfor i kulden.

Slut dit glow-look af med lidt highlighter på kindbenene, langs næseryggen og eventuelt også under øjenbrynene for lidt ekstra glød.

Opnå naturlig glød i huden

Med den helt rigtige hudplejerutine og makeup kan du skabe et flot, naturligt look, der giver glød og naturlig kulør til huden.

Hos NiceHair finder du altid masser af skønne, skånsomme og effektive produkter til alle hudtyper og hudlidelser.

Prøv at sammensætte din egen hudplejerutine med nogle af vores skønne produkter og se, om ikke også du får ny, smuk glød og sund hud.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Rønsbøl Aqua Mask 50 ml
169,00 kr
Rønsbøl Face Oil 30 ml
299,00 kr
Rønsbøl Day Cream 50 ml
249,00 kr
Rønsbøl Day Cream SPF 15 - 50 ml
169,00 kr
39,00 kr
Rønsbøl Lip Balm 12 ml
69,00 kr
Loading...