Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

4 skønhedsfavoritter til hverdagen

Det er jo ikke hver dag, man lige har tid til at lægge fuld makeup og bruge en halv time på at sætte håret. Nogle gange må det gerne bare være nemt og hurtigt. Men derfor vil man jo gerne se godt ud alligevel ikke? Det vil jeg i hvert fald gerne.

4 skønhedsfavoritter til hverdagen

Jeg deler her 4 hverdags favoritter med Jer. De er mine klare favoritter lige nu, og det er de, fordi de er nemme, og hurtige at bruge, og giver et flot og synligt resultat.

4 skønhedsfavoritter til hverdagen

Fudge Hair Cement Fixing Spray

Denne fixing spray bruger jeg i mit hår, lige inden det er helt tørt. Det giver rigtig fin tekstur i håret, og skaber liv i mit lange hår. Der er rigtig meget hold i det her produkt, så pas på med ikke at bruge for meget. Jeg sprayer produktet i håret, og roder derefter lidt op i håret med hænderne.

Fudge Hair Cement Fixing Spray tørrer rigtig hurtigt, og det er en nem måde at skabe liv i håret på.

Find produktet her: Fudge Hair Cement Fixing Spray

Kevin Murphy SESSION.SPRAY

Når mit hår er tørt, sprayer jeg en smule af den her lækre hårspray i mit pandehår og ved hårrødderne. Det gør jeg for at skabe lidt fylde og sørge for, at mit pandehår ikke klasker sammen i løbet af dagen.

Det er ikke meget, der skal bruges af produktet, da jeg jo allerede har et produkt i håret. Men jeg synes Kevin Murphy SESSION.SPRAY er bedre i mit pandehår end Fudge Hair Cement Fixing Spray, så derfor bruger jeg begge to.

Find produktet her: Kevin Murphy SESSION.SPRAY

New Cid I-Flick Double Ended Liner

Jeg bruger den faste ende af eyelineren i den våde kant under øjet. Det går super hurtigt, og er et perfekt alternativ til de dage, hvor jeg ikke har tid til at lægge øjenskygge.

Find produktet her: New Cid I-Flick Double Ended Liner

New Cid I-Slick Luxurious Lip Colour

Farven på min lipgloss hedder SILK, og jeg er helt pjattet med den. Jeg synes, den er tilpas nedtonet til hverdag, men den giver samtidig farve og glans, så man kan se, at jeg har noget på læberne. Den har en flad siliconespids, der gør det nemt og hurtigt at påføre glossen på læberne, og så holder den super godt. Perfekt til hverdag.

Find produktet her: New Cid I-Slick Luxurious Lip Colour

Det var mit bud på 4 favoritter til hverdag, når det skal være nemt og hurtigt.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...