Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

4 skønhedsfavoritter til hverdagen

Det er jo ikke hver dag, man lige har tid til at lægge fuld makeup og bruge en halv time på at sætte håret. Nogle gange må det gerne bare være nemt og hurtigt. Men derfor vil man jo gerne se godt ud alligevel ikke? Det vil jeg i hvert fald gerne.

4 skønhedsfavoritter til hverdagen

Jeg deler her 4 hverdags favoritter med Jer. De er mine klare favoritter lige nu, og det er de, fordi de er nemme, og hurtige at bruge, og giver et flot og synligt resultat.

4 skønhedsfavoritter til hverdagen

Fudge Hair Cement Fixing Spray

Denne fixing spray bruger jeg i mit hår, lige inden det er helt tørt. Det giver rigtig fin tekstur i håret, og skaber liv i mit lange hår. Der er rigtig meget hold i det her produkt, så pas på med ikke at bruge for meget. Jeg sprayer produktet i håret, og roder derefter lidt op i håret med hænderne.

Fudge Hair Cement Fixing Spray tørrer rigtig hurtigt, og det er en nem måde at skabe liv i håret på.

Find produktet her: Fudge Hair Cement Fixing Spray

Kevin Murphy SESSION.SPRAY

Når mit hår er tørt, sprayer jeg en smule af den her lækre hårspray i mit pandehår og ved hårrødderne. Det gør jeg for at skabe lidt fylde og sørge for, at mit pandehår ikke klasker sammen i løbet af dagen.

Det er ikke meget, der skal bruges af produktet, da jeg jo allerede har et produkt i håret. Men jeg synes Kevin Murphy SESSION.SPRAY er bedre i mit pandehår end Fudge Hair Cement Fixing Spray, så derfor bruger jeg begge to.

Find produktet her: Kevin Murphy SESSION.SPRAY

New Cid I-Flick Double Ended Liner

Jeg bruger den faste ende af eyelineren i den våde kant under øjet. Det går super hurtigt, og er et perfekt alternativ til de dage, hvor jeg ikke har tid til at lægge øjenskygge.

Find produktet her: New Cid I-Flick Double Ended Liner

New Cid I-Slick Luxurious Lip Colour

Farven på min lipgloss hedder SILK, og jeg er helt pjattet med den. Jeg synes, den er tilpas nedtonet til hverdag, men den giver samtidig farve og glans, så man kan se, at jeg har noget på læberne. Den har en flad siliconespids, der gør det nemt og hurtigt at påføre glossen på læberne, og så holder den super godt. Perfekt til hverdag.

Find produktet her: New Cid I-Slick Luxurious Lip Colour

Det var mit bud på 4 favoritter til hverdag, når det skal være nemt og hurtigt.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...