Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Opdater din hudpleje til vintersæsonen

Om vi vil det eller ej, bliver det koldere i vejret. I takt med sæsonerne skifter, gør vores huds behov det også. Mange oplever, at huden føles tørrere og er mere kedelig at se på i de koldere måneder. De lave temperaturer dræner huden for fugt, så det er, hvad jeg fokuserer på at give den rigeligt af på denne tid af året. Jeg vil kort gennemgå et par nøgleprodukter jeg synes er vigtige for en velfungere vinter-hudplejerutine.

1. Mild og cremet ansigtsrens:

Jeg anbefaler aldrig, at man bruger en ansigtsrens der skummer, da den ? lige meget hvordan man vender og drejer det ? udtørrer huden. Det siger sig selv, at brug i vinterhalvåret er endnu værre, da huden i forvejen er tør.

Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale, at du vælger en rens som ikke skummer. Min favorit er en rensemælk. De er milde mod huden, renser effektivt og er nemme at vaske af. MÀDARAs Cleansing Milk henvender sig til alle hudtyper. Den er utrolig mild og tilfører huden en god mængde fugt. Desuden er den baseret på økologiske ingredienser.

2. Nærende øjencreme:

Øjenomgivelserne er et af de første områder til at vise tegn på aldring og tørhed. Derfor er det for mig et must at bruge en god, nærende øjencreme om vinteren. Lad den trænge godt ind inden du lægger din makeup, for ikke at reducere holdbarheden af makeuppen på huden.

Ole Henriksens Total Truth Eye Cream SPF 15 indeholder en kombination af peptider, som opstrammer huden, antioxidanter som beskytter, fugtgivende elementer der opfrisker, samt solfaktor der forebygger aldring. Den har simpelthen det hele!

3. Lækker ansigtsolie:

Olie er en rigtig god kilde til fugt, og Pukkas Ayurveda Nourishing Face Oil er ingen undtagelse. Den indeholder bl.a. avocado- og granatæbleolie, som begge er meget effektive fugtgivere. Vær ikke bange for at bruge olie på huden! Heller ikke selvom du i forvejen har fedtet hud.

Olien vil nemlig hjælpe med at afbalancere din egen huds olieproduktion, hvilket kan føre til, at din hud bliver mindre fedtet. En tør eller normal hud vil elske olien på grund af de nærende egenskaber, der får huden til at føles lækker og smidig.

4. Effektiv fugtmaske:

Sidste vinter-musthave for mig er en fugtgivende ansigtsmaske. Jeg har ikke brug for sådan én om sommeren, men bruger dem ca. en gang ugentligt om vinteren. Dr. Hauschkas Fugtighedsmaske er baseret på plantevoks, rose og kvæde. En kombination, som nærer og beskytter huden, samt holder rigtig fint på fugten.

En ansigtsmaske kan bruges helt efter behov ? der er ingen regler for, hvor ofte du kan benytte dem. Hvis din hud føles ekstra tør eller måske stresset, er en maske som denne et rigtig godt valg, på grund af det massive fugtboost den giver huden.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...