Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

4 hurtige måder at sætte håret på

Har du også hårkrise, og ved du ikke, hvad du skal gøre med dit hår? Så læs med her!

4 hurtige måder at sætte håret på

De færreste kvinder ønsker at bruge en time hver morgen bare på at sætte hår, derfor har jeg taget nogle klassiske hverdagsopsætninger, og piftet dem lidt op.

Det første skridt på vejen til lækkert hår er forbedredelsen af håret, altså om det skal krølles eller glattes. Du kan være heldig fra naturens side at have enten krøllet eller glat hår, så behøver du ikke bruge meget tid på dette punkt. Min erfaring er, at hvis jeg blot styler forhåret, altså pandehåret og det forreste i siderne, så giver dette en kæmpe forskel på eksempelvis min hestehale. Derudover hjælper det på tiden at have en god styler, der hurtigt varmer op, og ikke skal igennem håret flere gange.

4 hurtige måder at sætte håret på

Personligt bruger jeg GHD jern, jeg har både V Max styleren, der er perfekt til at glatte et langt og tykt hår, og Opal V styleren, der er god til at lave krøller og fald. Husk altid at bruge varmebeskyttelse ved brug af krølle/glattejern!

Hestehalen

4 hurtige måder at sætte håret på

Hestehalen er nok den mest klassiske måde, kvinder sætter sit hår på, og det er ikke uden grund, for det tager under 1 minut, og må være den hurtigste løsning til at få håret væk fra ansigtet på. Prøv at glatte dit hår inden, og sortér forhåret fra, på den måde opnår du et blødere look. Du kan også toupere toppen for at give mere fylde til håret.

4 hurtige måder at sætte håret på

Jeg har tilføjet BounceBounce ekstension til at give min hestehale mere fylde og længde. Denne frisure passer perfekt til arbejdsbrug, for håret er væk fra ansigtet, uden at det er skrabet.

Midterskilningen

4 hurtige måder at sætte håret på

Er du til det stilede look, er midterskilningen lige noget for dig! Glat håret og lav en skarp midterskilning.

Brug en god olie til håret for at få et shiny look, olien fra Moroccanoil er min favorit, og afslut med en hårlak.

4 hurtige måder at sætte håret på

Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel skilningens placering har, for er du vant til en sideskilning, vil en midterskilning ændre hele looket.

Den løse fletning

4 hurtige måder at sætte håret på

Har du lidt længere hår, eller snyder du som mig med ekstensions, er en løs fletning i den ene side en rigtig god løsning, til at få et feminint og romantisk look på få minutter. Det gode ved den løse fletning er, at den ikke behøver at være ’pæn’ eller præcist lavet. Den må gerne være lidt tilfældig og løs, og det tager heldigvis ikke lang tid at lave!

Den høje knold

4 hurtige måder at sætte håret på

Den høje knold er også en kæmpe favorit blandt mange kvinder, nok også fordi den er hurtig at lave. Har du pandehår eller de der irriterende små totter, der bare ikke bliver længere end strit-længden? Vend dem med krøllejernet eller glattejernet, og gør frisuren tjekket og romantisk. Har du ikke så tykt hår, kan du med fordel bruge en valk, der giver fylden på toppen af hovedet.

Jeg håber du fik lidt inspiration til nemme hverdagsfrisurer!

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...