Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

4 hurtige måder at sætte håret på

Har du også hårkrise, og ved du ikke, hvad du skal gøre med dit hår? Så læs med her!

4 hurtige måder at sætte håret på

De færreste kvinder ønsker at bruge en time hver morgen bare på at sætte hår, derfor har jeg taget nogle klassiske hverdagsopsætninger, og piftet dem lidt op.

Det første skridt på vejen til lækkert hår er forbedredelsen af håret, altså om det skal krølles eller glattes. Du kan være heldig fra naturens side at have enten krøllet eller glat hår, så behøver du ikke bruge meget tid på dette punkt. Min erfaring er, at hvis jeg blot styler forhåret, altså pandehåret og det forreste i siderne, så giver dette en kæmpe forskel på eksempelvis min hestehale. Derudover hjælper det på tiden at have en god styler, der hurtigt varmer op, og ikke skal igennem håret flere gange.

4 hurtige måder at sætte håret på

Personligt bruger jeg GHD jern, jeg har både V Max styleren, der er perfekt til at glatte et langt og tykt hår, og Opal V styleren, der er god til at lave krøller og fald. Husk altid at bruge varmebeskyttelse ved brug af krølle/glattejern!

Hestehalen

4 hurtige måder at sætte håret på

Hestehalen er nok den mest klassiske måde, kvinder sætter sit hår på, og det er ikke uden grund, for det tager under 1 minut, og må være den hurtigste løsning til at få håret væk fra ansigtet på. Prøv at glatte dit hår inden, og sortér forhåret fra, på den måde opnår du et blødere look. Du kan også toupere toppen for at give mere fylde til håret.

4 hurtige måder at sætte håret på

Jeg har tilføjet BounceBounce ekstension til at give min hestehale mere fylde og længde. Denne frisure passer perfekt til arbejdsbrug, for håret er væk fra ansigtet, uden at det er skrabet.

Midterskilningen

4 hurtige måder at sætte håret på

Er du til det stilede look, er midterskilningen lige noget for dig! Glat håret og lav en skarp midterskilning.

Brug en god olie til håret for at få et shiny look, olien fra Moroccanoil er min favorit, og afslut med en hårlak.

4 hurtige måder at sætte håret på

Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel skilningens placering har, for er du vant til en sideskilning, vil en midterskilning ændre hele looket.

Den løse fletning

4 hurtige måder at sætte håret på

Har du lidt længere hår, eller snyder du som mig med ekstensions, er en løs fletning i den ene side en rigtig god løsning, til at få et feminint og romantisk look på få minutter. Det gode ved den løse fletning er, at den ikke behøver at være ’pæn’ eller præcist lavet. Den må gerne være lidt tilfældig og løs, og det tager heldigvis ikke lang tid at lave!

Den høje knold

4 hurtige måder at sætte håret på

Den høje knold er også en kæmpe favorit blandt mange kvinder, nok også fordi den er hurtig at lave. Har du pandehår eller de der irriterende små totter, der bare ikke bliver længere end strit-længden? Vend dem med krøllejernet eller glattejernet, og gør frisuren tjekket og romantisk. Har du ikke så tykt hår, kan du med fordel bruge en valk, der giver fylden på toppen af hovedet.

Jeg håber du fik lidt inspiration til nemme hverdagsfrisurer!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...