17 gaver under 500 kr. til konfirmanden

Skal du til konfirmation og mangler inspiration til, hvilken gave du skal købe til konfirmanden? Vi har samlet en række skønhedsprodukter, du kan forære hovedpersonen på den store dag. Og har du selv en konfirmand derhjemme, så kan produkterne også være en god inspiration, til hvordan konfirmanden kommer til at få det helt rigtige look på selve dagen.

Når du går på jagt efter produkter til konfirmanden, så er det vigtig at have den helt stor makeuptendens lige nu i tankerne - ’less is more’. Den helt store tendens er nemlig at makeup helst skal være usynlig og naturlig – det skal faktisk ikke kunne ses, at man har makeup på.

Vi har her udvalgt en række produkter til under 500 kr., som giver konfirmanden et perfekt ’less is more’ look. Er du ude efter helt andre produkter, så se alle vores gaveidéer, som vi har samlet her: www.nicehair.dk/konfirmation

1. Fugt og naturlig glød

Det vigtigste step til et "no makeup"-makeuplook er, at konfirmanden sørger for at have en gennemfugtet hud. Det gør ikke noget godt for makeuppen, hvis man tør hud i ansigtet, da makeuppen vil lægge sig som et lag ovenpå huden i stedet for at trænge ind, hvilket kan få makeuppen til at se unaturlig ud. Dette kan du undgå ved fx. at vælge, at give konfirmanden et serum eller en ansigtsolie, som giver fugt og en naturlig glød til huden. Konfirmanden får det bedste resultat, hvis du tilmed kender vedkommendes hudtype. Nicehair.dk har et stort og bredt udvalg af olier og serummer i mange forskellige prisklasser, og ikke mindst til enhver hudtype.


2. Ensartet hud

For at opnå et naturlig makeup-look, kræver det ikke kun en fugtet hud, men også en ensartet hud. Det kan konfirmanden blandt andet få ved at bruge en svamp, når hun skal påføre foundation. Et godt redskab er også at anvende en concealer, når huden skal gøres ensartet. Det er et fantastisk produkt, da den både dækker urenheder og mørke rande under øjnene.


3. Glans og glød

Hvis konfirmanden vil opnå en naturlig og vellykket makeup, er det vigtigt at få noget makeup til kinderne. Ved at lægge ét af disse produkter langs kindbenene, vil konfirmanden få glød og glans til huden, på en smuk måde, uden det bliver for meget.


4. Farve til bryn og vipper

Farvning af bryn og vipper er også et vigtigt step til et naturligt makeup-look, og det vil fuldende konfirmandens makeup. Her er det vigtigt at vælge nogle naturlige og lyse farver, så det ikke tynger for meget, samt ser naturligt ud.

Øvrige gaveidéer til konfirmanden: www.nicehair.dk/konfirmation

By Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passi…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Biotherm Aquasource Deep Serum 50 ml
Vejl. pris 399,00 kr
Din pris 319,00 kr
Murad Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum 30 ml
Vejl. pris 549,00 kr
Din pris 499,00 kr
John Masters Bearberry Balancing Face Serum 30 ml
Vejl. pris 339,00 kr
Din pris 309,00 kr
Ecooking Multi Olie 500 ml
Din pris 369,00 kr
Ecooking Fugt Serum 20 ml
Din pris 349,00 kr
Maybelline Fit Me Concealer 6,8 ml - Vælg Farve
Vejl. pris 69,95 kr
Din pris 59,00 kr
Beautyblender Royal Purple
Vejl. pris 159,00 kr
Din pris 127,00 kr
Youngblood Mineral Primer 28 ml
Vejl. pris 435,00 kr
Din pris 389,00 kr

Nyeste

Web-TV: Den perfekte hverdags knold

Travl hverdag uden for meget tid om morgenen? Se den perfekte knold til travle morgener lige her!

Under luppen: Löwengrip Care & Color

Jeg har testet mærket Löwengrip Care & Color - læs med her!

Få længere hår med HairLust

Drømmer du om langt og sundt hår? Så læs med her!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt