Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

17 gaver under 500 kr. til konfirmanden

Skal du til konfirmation og mangler inspiration til, hvilken gave du skal købe til konfirmanden? Vi har samlet en række skønhedsprodukter, du kan forære hovedpersonen på den store dag. Og har du selv en konfirmand derhjemme, så kan produkterne også være en god inspiration, til hvordan konfirmanden kommer til at få det helt rigtige look på selve dagen.

17 gaver under 500 kr. til konfirmanden

Når du går på jagt efter produkter til konfirmanden, så er det vigtig at have den helt stor makeuptendens lige nu i tankerne - ’less is more’. Den helt store tendens er nemlig at makeup helst skal være usynlig og naturlig – det skal faktisk ikke kunne ses, at man har makeup på.

Vi har her udvalgt en række produkter til under 500 kr., som giver konfirmanden et perfekt ’less is more’ look. Er du ude efter helt andre produkter, så se alle vores gaveidéer, som vi har samlet her: www.nicehair.dk/konfirmation

1. Fugt og naturlig glød

Det vigtigste step til et "no makeup"-makeuplook er, at konfirmanden sørger for at have en gennemfugtet hud. Det gør ikke noget godt for makeuppen, hvis man tør hud i ansigtet, da makeuppen vil lægge sig som et lag ovenpå huden i stedet for at trænge ind, hvilket kan få makeuppen til at se unaturlig ud. Dette kan du undgå ved fx. at vælge, at give konfirmanden et serum eller en ansigtsolie, som giver fugt og en naturlig glød til huden. Konfirmanden får det bedste resultat, hvis du tilmed kender vedkommendes hudtype. Nicehair.dk har et stort og bredt udvalg af olier og serummer i mange forskellige prisklasser, og ikke mindst til enhver hudtype.


2. Ensartet hud

For at opnå et naturlig makeup-look, kræver det ikke kun en fugtet hud, men også en ensartet hud. Det kan konfirmanden blandt andet få ved at bruge en svamp, når hun skal påføre foundation. Et godt redskab er også at anvende en concealer, når huden skal gøres ensartet. Det er et fantastisk produkt, da den både dækker urenheder og mørke rande under øjnene.


3. Glans og glød

Hvis konfirmanden vil opnå en naturlig og vellykket makeup, er det vigtigt at få noget makeup til kinderne. Ved at lægge ét af disse produkter langs kindbenene, vil konfirmanden få glød og glans til huden, på en smuk måde, uden det bliver for meget.


4. Farve til bryn og vipper

Farvning af bryn og vipper er også et vigtigt step til et naturligt makeup-look, og det vil fuldende konfirmandens makeup. Her er det vigtigt at vælge nogle naturlige og lyse farver, så det ikke tynger for meget, samt ser naturligt ud.

Øvrige gaveidéer til konfirmanden: www.nicehair.dk/konfirmation

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...