Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Husk at gøre dit glattejern rent

Husk at gøre dit glattejern rent

Der kan sætte sig rigtig meget snavs på et glattejern, og hvis man aldrig gør noget for at fjerne det, kan det i værste tilfælde gøre skade på dine varmeplader og derved give en forringelse af varmeeffekten i dit glattejern.

Når man køber et dyrere kvalitets glattejern fra ghd vil man jo gerne have at det kan holde evigt og behandler du dit glattejern godt og giver dig tid til at rense det engang imellem - så kan du forlænge den kvalitetsfølelse du får, når du står med et helt nyt glattejern i hånden.

Det bedste du kan gøre ved glattejernet for at rense det, er at rense det hver gang du har brugt det, fordi så tager det ikke ligeså lang tid. Men du skal kun gøre det, hvis du har tid til det, så du gør det ordenligt.

Sådan rengøres et ghd glattejern i 5 nemme trin

  1. Lad glattejernet køle af efter du har brugt det, men det skal ikke være 100% kold.
  2. Tag stikket ud af stikkontakten, så du er sikker på det ikke tænder igen.
  3. Tør pladerne af med en hårdt opvredet klud. Det er rigtig vigtigt at kluden er hårdt opvredet, da der ikke må komme vand ned under pladerne. Vand og elektronik passer ikke godt sammen.
  4. Tør også håndtagene af med den hårdt opvredet fugtige klud, så bliver hele glattejernet som nyt at se på.
  5. (evt). Til sidst kan du tørre pladerne af med lidt vat med meget meget lidt rensesprit. MEGET LIDT.

Hvis du gør dette til en øvelse du gør hver gang, du har brugt dit glattejern, vil det altid fremstå som helt nyt. Men har du ikke tid til at vride kluden ordenligt op og gøre det ordenligt, er det bedre at gøre det kun engang imellem.

Husk så, at når du køber dine glattejern hos en autoriseret og godkendt forhandler ligesom NiceHair.dk, betyder det at du får den garanti som mærket lover og at du er sikker på ikke at få et fake glattejern.

GHD glattejern er der f.eks 2 års garanti.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...