Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Zenz Therapy
Zenz Therapy
Zenz Therapy
Viser 23 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Stylingprodukter
Gelé
Hårlak
Hårolie
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Hårvoks
Clay Voks
Fiber Voks
Paste Voks
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Medium Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Udglattende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Zenz Therapy Hair Elixir Argan Oil 60 ml
139,00 kr
208,00 kr

Zenz Therapy

Historien om Zenz Therapy

Zenz Therapy er en dansk virksomhed, der producerer økologiske produkter med omtanke for miljøet. produkterne kan bruges af alle hud- og hårtyper, da ingen af produkterne indeholder kunstige eller skadelige ingredienser.

Zenz Therapy er et dansk brand, der blev lanceret i 1998 af frisøren Anne-Sophie Villumsen. Anne-Sophie startede i frisørlære i 1986 og fik allergi fra de produkter hun arbejde med. Allergien blev værre og værre jo længere tid og flere produkter hun arbejdede med, derfor besluttede hun at hun ville forbedre arbejdsmiljøet for frisører, og på den måde også sikre sig hun kunne blive i faget. Det blev starten på Zenz Therapy, som er produkter der er helt fri for parabener, sulfater, farvestoffer og kunstig parfume.

Miljøbeviste produkter

Filosofien bag Zenz Therapy er at udvikle miljøvenlige produkter, der kan reducere allergi ved både frisører og brugere. Alle produkterne er udviklet i tæt samarbejde med center for miljø og sundhed, og de har vundet priser for deres miljøvenlighed og etikken bag produkterne. Alle produkter er skabt som professionelle hudpleje og hårplejeprodukter, der tilfører huden og håret forandring, næring og sundhed. Produkterne anvender aromaterapeutiske duftstoffer, der stammer fra økologiske og vildtvoksende planter, der skaber en følelse af velvære og balance.

Zenz Therapy er luksusprodukter til både hudpleje og hårpleje. Med Zenz Therapy får du ekslusive lækre økologiske produkter, der har til formål at beskytte og give din hud optimal pleje og dit hår det lækreste og reneste look, med de bedste og fineste ingredienser.

Optimal effekt af produkterne

Hårplejeprodukterne fra Zenz Therapy tilfører håret liv, blødhed, glans og smidighed. Hårplejeprodukternes kvalitet er i top, hvor både hovedbund og håret opnår optimal pleje og beskyttelse, samtidig med effektive resultater.

Hudplejeprodukterne er to-i-en produkter, der både kan benyttes til hudpleje og hårpleje. Hudplejeprodukterne tilfører huden, såvel som håret, sundhed i form af sunde økologiske olier, som Jojoba- og sesamolie, der begge er fyldt med gode mineraler, der giver blødhed og næring til huden.

Zenz Therapy benytter kun de reneste og fineste ingredienser, som skal skabe de bedste rammer til den økologiske forbruger. Zenz Therapy hudpleje og hårpleje produkter er alle økologiske, parabenefri, uden farvestoffer og kun tilsat naturlige aromatiske dufte.

Med på moden

Zenz Therapy er indbegrebet af enkelthed og ærlighed overfor forbrugeren og nyudvikling er hele tiden på dagsordenen, for at følge med tidens tendenser indenfor moderne økologi. Forbrugerne er i dag meget bevidste omkring økologi og der stilles krav til producenterne, dette har Zenz Therapy meget fokus på, for hele tiden at udbyde de bedste produkter med de reneste og fineste råvarer til de bevidste forbrugere.

Award vinder

I 2008 vandt Zenz Theray Danish Beauty And Cosmetic Award og i 2012 blev de vindere af Årets Etikpris.

Køb dine Zenz Therapy produkter hos Nicehair.dk og opnå lynhurtig levering og gratis fragt ved køb for over 499 kr. Hos Nicehair.dk sælger vi kun den ægte vare, men til en pris under den vejledende pris, så du kan derfor trygt handle dine økologiske Zenz therapy produkter hos os.

 

 

Loading...