Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Xlash
Xlash
Xlash
Viser 15 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Brun
Grå
Nude (Beige)
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Natcreme
Øjenmaske
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Mascara
Vippe/Brynserum
Læber
Lip Plumper
Makeup Pensler
Pincet
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Oliefri
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fast
Fugt
Glød
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Xlash

God, Bedre, Xlash - Den bedste vippeserum!

Din nye favorit serum til vipperne og brynene.

Cruelty Free vippeserum

Xlash Eyelash Serum er et fantastisk vippeserum, som giver dig lange, forførende vipper. Dette serum er fremstillet på en helt unik formel, der øger vippernes volume og længde. Produktet indeholder vigtige mineraler, som har en styrkende effekt på cellefornyelse, hvilket er med til at fremme væksten. Samtidig giver Xlash Eyelash Serum et næringstilskud til dine vipper, således de også bliver tættere. Serummet er testet af øjenlæger. Kliniske tests har vist overraskende resultater efter blot 28 dage. Xlash inkorporerer de naturlige fordele af planteekstrakter og urter, der selvfølgelig er bæredygtigt høstet med stor respekt for vores planet. Der er IKKE tilført skadelige kemikalier i Xlashs produkter. Xlash er Cruelfree og har forpligtet sig til at skabe produkter, der ikke får omkostninger for uskyldige liv. Produkterne testes derfor IKKE på dyr, men udelukkende på frivillige testpersoner.

Resultater ved brug af Xlash:

Xlashs resultater taler for sig selv indenfor blot en lille måneds tid:

 • 70% længere
 • 33% mere fylde
 • 22% tykkere
 • Øger vippernes vækst og sundhed
 • Bidrager med mere volume, længde og tykkelse
 • Giver flotte, tætte og flirtende vipper.

Xlash bliver brugt af mere end 3.6 millioner tilfredse kunder globalt. Resultaterne kan variere fra person til person afhængig af, hvad du i forvejen har med fra naturens side, men alle vil opleve stærkere, tættere, længere og mere fyldige vipper på den absolut mest sikre og skånsomme måde

Sådan bruger du vippeserum:

Det kræver ikke ret meget tid og da slet ingen kraftanstrengelser at anvende Xlash Cosmetics Eyelash Serum:

 • Bruges på rene vipper, så væk med makeuppen.
 • Påfør en tynd linje langs vipperoden på de øvre vipper.
 • Bruges én gang dagligt og tager ikke meget mere end et minut at påføre.
 • Det anbefales at bruge serummet om aftenen, så det kan få lov at virke natten over.
 • Efter 2 måneder har vipperne nået den maksimale længde. Det anbefales herefter at bruge den 1-3 gange om ugen
 • Det anbefales yderligere at holde en måneds pause hver halve år

Naturlige ingredienser:

Xlash vippeserum og deres øjenbryn serum, Xbrow, for den sags skyld, består af skandinaviske og naturlige planteekstrakter. Kombinationen af ingredienserne bidrager til misundelsesværdige vipper og bryn på forholdsvis kort tid. Xlash Cosmetics er klar over, at man skal være meget påpasselig med at anvende skønhedsprodukter i området omkring øjnene. Netop derfor forstår de vigtigheden af at anvende naturlige og kemi-frie komponenter. Udover fantastiske kinesiske medicinske urter, der forebygger aldring, så indeholder produkterne for eksempel også...

 • Koral ekstrakt, som er kendt for sine vitale mineraler, der sørger for sunde vipper og bryn. Samtidig opfrisker og blødgør Koral ekstrakten også huden omkring øjnene.
 • Cacumen platyclade stimulerer hårenes vækst og gør dem mørkere.
 • Nigella Sativa, på dansk kendt som sortkommenolie, er en af de tidligst dyrkede planter i menneskets historie. Arkæologer opdagede, at den egyptiske farao Tutankhamons grav indeholdt en flaske nigellafrøolie – til brug i efterlivet. Olien har i umindelige tider været brugt til blandt behandling af eksem.
 • Terminalia chebula kaldes "kongen af medicin" i Tibet, og er en af de primære ayurvediske urter fra Indien på grund af dets ekstraordinære helbredende kræfter. Ud over dets fordøjelsesfordele er frugten også en god kilde til C-vitamin, antioxidanter og mineraler, som selen, kalium, mangan, jern og kobber. Terminalia chebulas frugt anses også for at have antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Samtidig er den kendt for at fremme vævsvækst og sundhed. Både Xlash og Xbrow seras ingredienser er gennemtestet af øjenlæger, samt godkendte til at benytte i skønhedsprodukter.

Derfor bliver dine vipper ødelagte:

Øjenvipperne består af tynde og meget fine hår, der nemt bliver skadet, knækker eller falder af. De bliver let udtørrede på grund af faktorer, som for eksempel...

 • Brug af mascara, der måske ikke indeholder nok plejende ingredienser.
 • Sollyset.
 • Ublid fjernelse af make-up.
 • Brug af øjenvippebukker.
 • Antibiotika og andre medicinske præparater.
 • Stress og sygdom.
 • Dårlig kost.
 • Alderen.
 • Hyppig brug af øjenvippe extensions eller falske øjenvipper .

Ovenstående må tale for at benytte Xlash vippeserum, som gør drømmen om smukke, mørke, tykke, stærke og lange vipper til virkelighed på en langt sundere måde. Effekterne kan være forbløffende. Dit ansigt lyser op, hvilket gør dig naturlig smuk og mere attraktivt.

OBS: Bland IKKE Xlash med andre skønhedsprodukter, som for eksempel øjencreme. Hvor du påfører vippeserum på øvre vippekant, så påfør udelukkende øjencremen på de andre øjenområder. Dette for at undgå sammensætninger af komponenter, der ikke komplimenterer hinanden, da de er fremstillet af forskellige fabrikanter.

Øjnene er din ramme udadtil:

Øjnene omtales ofte, som værende Sjælens spejl, og det siges, at de kan fortælle meget mere end ord. Det giver i den forbindelse rigtig god mening at omkranse spejlet med den perfekte ramme af øjenvipper. Det er netop dette, en gruppe svenske forskere tog udgangspunkt i, da de begyndte at undersøge mulighederne for at lave et nyt produkt, der kunne konkurrere med den stigende anvendelse af falske vipper. Med et klart mål for øje indledte den svenske gruppe i 2009 jagten på at finde den bedste, mest kvalitative, sunde og tidsløse pleje af øjenvipper. Det tog godt og vel et års tid med diverse eksperimenter og kliniske tests for at sikre effekten og værdierne, førend det første produkt lanceredes - Xlash Eyelash Serum var født.

Xlash var et resultat af gennemførte innovative formler, der kombinerede naturen og videnskaben. Egentligt var det en tilfældighed, at gruppen opdagede netop det, der skulle vise sig at være nøglen til vippernes vækst nemlig - Biotin også kaldet B7 vitamin, som sammen med de øvrige ingredienser arbejder med kroppens egen biologi. Xlash blev verdenskendt, idet efterspørgslen hurtig tog fart og idag dækker kundekredsen mere end 3 millioner kunder globalt. Xlash Cosmetics, som virksomheden hedder, er nu aktiv i 15 lande og har hovedkontor i London, samt distributionscentre i De forenede Arabiske Emirater, Rusland og Kina.

Nicehair og lange vipper:

Nicehair.dk hopper gerne med på vippen, når det viser sig, den tipper den rigtige vej. Der er ingen tvivl om, at Xlash Cosmetics har fat i det helt rigtige, nemlig produkter, der virkelig gør en stor forskel for din naturlige skønhed og endda på en plejende og sund måde. What´s not to like?! Køb Xlash hos Nicehair.dk allerede i dag. Klik blot på dette link: https://nicehair.dk/m/xlash.html for imorgen kan de være væk. Produkterne er bestsellers og bliver nærmest revet væk fra vores hylder ligeså hurtig, som vi kan nå at fylde dem op. Opnå dit drømme-look uden at anvende falske øjenvipper, kirurgi eller andre komplicerede og knap så sundhedsfremmende behandlinger.

Xlash - All eyes on you!

Loading...