Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Invigo

Viser 38 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Schwarzkopf
Wella
Pris
Stylingprodukter
Hårolie
Hårskum (Hårmousse)
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Kraftigt
Kruset
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Kølende
Let Hold
Medium Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
UV-Beskyttelse
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Wella Fusion Intense Shampoo 1000 ml
379,00 kr
419,00 kr
Wella Fusion Intense Repair Mask 150 ml
209,00 kr
248,00 kr
Wella Oil Reflections Oil 100 ml
209,00 kr
248,00 kr
Wella Oil Reflections Shampoo 250 ml
179,00 kr
211,00 kr
Wella Oil Reflections Mask 150 ml
209,00 kr
248,00 kr

Wella Professional Care

Professionelle hårplejeprodukter som berører dine sanser

Care³ - resultater du oplever med dine sanser
Ny Wella Professionals Care er resultatet af flere års avanceret forskning omkring hår, hårbundsproblemer og hvordan man får farvet hår til at bevare sin dybde og glans længere. Tre nye årplejelinjer lanceres i oktober 2010; Brilliance som indeholder e-vitamin, orkidéekstrakt og diamantstøv giver farvet hår langvarig intensitet og glans; Enrich med kreatin og silkeekstrakt beskytter og reparerer tørt og skadet hår samt Balance som løser forskellige hårbundsproblemer som skæl og følsom hårbund bland andet med hjælp fra mentol, koffein og champagneekstrakt.

Revolutionerende teknologier ? Liquid Crystal og Triple Blend

Liquid Crystal Technology som findes i Brilliance-shampoo?erne genskaber hårets beskyttende udre lag og gør det vandfast, hvilket giver farven længerer holdbarhed, mere intensitet og større glans. Maskerne i hele Wella Professionals Careserien er baseret på Triple Blend technology - en unik kombination af tre letvægtspolymerer som gør maskerne ekstremt plejende, uden at tynge håret.

Traditionelle maskerlægger sig som en dækkende hinde omkring håret for at give det beskyttelse og næring, men tynger dermed også det fine hår. De kan også have tendens til at gøre håret fedtet. Med hjælp fra Triple Blend-teknologien skaber Wella Professionals Care maskerne en meget tyndere, og mere fleksibel hinde rundt om hårstrået. Håret får pleje og beskyttelse uden at dets naturlige bevægelse påvirkes og uden at det tynges ned.

Udover den nye teknologi som giver håret præcis hvad det behøver, er produkterne skabt til at give en lækker luksuriøs fornemmelse. Duftene er skabt på samme måde som eksklusive parfumer fra de store dufthuse og giver en dejlig, frisk fornemmelse. Samspillet mellem produkternes dufte, lækre konsistens samt de specielle ingredienser gør morgenbadet til en skøn oplevelse og en god start på dagen.

Med de tre nye linjer ? Brilliance, Enrich og Balance, samt to plejeniveauer i Brilliance- og Enrich-linjerne (fint/normalt samt kraftigt hår) dækker Wella Professionals Care forskellige hårtyper og forskellige behov og giver samtidig en fantastisk oplevelse for sanserne.

Wella Professionals Styling
Ny Wella Professionals Styling samler alt det du har brug for. Produkterne er udviklet i samarbejde med 1500 frisører og 1900 slutbrugere, en mediedækning som aldrig set før, et sortiment sammensat af globale bestsellere og nye innovative produkter og med en enkel 3-trins styling som gør det nemt for brugere.

Innovative nyheder, globale bestseller
Den nye Wella Professionals Stylingserie består af nye banebrydende og innovative stylingsprodukter sammen med vores mest elskede bestsellerprodukter fra hele verden. Resultatet er et kompakt og alsidigt sortiment, der tilbyder dig alt det du har brug for for at kunne udføre et kreativt og professionelt arbejde.

Sortiment som er nemt at bruge, og nemt at anbefale til dine veninder.

Wella Professionals har udviklet en produktserie som tager udgangspunkt i frisørens trin for trin arbejde i salonen. 3-trins stylingsmenuen gør det nemt at vælge, bruge og anbefale de korrekte produkter. Sammensæt produkter fra Wet, Dry og Finish kategorierne for at skabe en uendelig række af udtryksfulde looks.

Loading...