Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

VitaYummy
VitaYummy
Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Indhold
Vegansk
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

VitaYummy

VitaYummy er et Skandinavisk livsstilsbrand som tilbyder top kvalitet når det gælder ingredienser, funktion og smag indenfor vitamin kategorien. Alle vores produkter er vegetariske, fri for allergener, produceret med flere økologiske ingredienser og naturligvis KUN med naturlige smags- og farvestoffer.

VitaYummy Hair & Nails er et vegetarisk kosttilskud udviklet til at supportere hår og negle. Vingummierne indeholder Biotin som hjælper til at vedligeholde et normalt hår, samt bl.a. Folsyre, Vitamin D og B12 som spiller en rolle i celledelingsprocessen. Vores hår og negle er et unisex produkt og passer til alle hårtyper. Vingummierne er produceret med pektin og ikke gelatine hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer. Derudover er de fri for langt de fleste allergener. Produktet indeholder flere økologiske ingredienser, ligesom der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til dig der ikke kan lide at sluge piller eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

VitaYummy Adults er et multivitamin specielt designet til voksne. Vingummierne indeholder bl.a. Vitamin C, D og B12 som bidrager til immunsystemets normale funktion. Vingummierne er produceret med pektin og ikke gelatine hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer. Derudover er de fri for langt de fleste allergener. Produktet indeholder flere økologiske ingredienser, ligesom der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til dig der ikke kan lide at sluge piller eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

VitaYummy Kids er et specialdesignet multivitamin til børn. Vingummierne indeholder bl.a. C vitamin der bidrager til immunsystemets normale funktion, samt D vitamin som bidrager til at vedligeholde knogler og tænder. Vingummierne er produceret med pektin og ikke gelatine hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer. Derudover er de fri for langt de fleste allergener. Produktet indeholder flere økologiske ingredienser, ligesom der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til børn der ikke kan lide at sluge piller eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

Nicehair med VitaYummy

Det er nu muligt at købe de populære Vita Yummi vitamin bamser hos Nicehair.dk. Vi er altid interesserede i at øge vores kunders velvære og sundhed og bestræber os derfor på at opspore produkter, der kan bidrage hertil. Hvis du har brug for mere information omkring de enkelte produkter, kan du klikke dig ind på dem på vores hjemmeside og/eller tage skriftlig/telefonisk kontakt til vores fantastisk dygtige kundeservicemedarbejdere. Husk vi har hurtig levering og den er altid gratis ved selvhentning i vores fysiske Nicebeautybutikker i Esbjerg og Kolding. Hold også øje med vores forskellige kampagner, hvor vi ofte tilbyder gode rabatter og frifragt i forskellige sammenhænge.

Vita Yummy - Support to good health.

Loading...