Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
VitaYummy
VitaYummy
VitaYummy
Viser 18 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Indhold
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Til Voksne
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

VitaYummy

VitaYummy er et dansk livsstilsbrand og vitaminfirma, som tilbyder topkvalitet, når det gælder ingredienser, funktion og smag inden for vitaminkategorien. Alle produkterne i den bordeaux serie er veganske. Det turkise sætter ny standard for kategorien collagen med lækre collagen gummies, du kan nyde on-the-go. Alle Vitayummy produkter er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

VitaYummy Hair & Nails er et vegansk kosttilskud udviklet til at give smukt hår og flotte negle. Vingummierne indeholder hele 5000 ug Biotin, som hjælper til at vedligeholde et normalt hår, samt folsyre, D-vitamin og B12, som spiller en rolle i celledelingsprocessen. ViteYummys hår og negle-vitaminer er et unisex produkt og passer til alle hårtyper. Vingummierne er produceret med pektin og ikke gelatine, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer. Der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til dig, der ikke kan lide at sluge piller - eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

VitaYummy Adults er et multivitamin specielt designet til voksne. Vingummierne indeholder bl.a. C-vitamin, D-vitamin og B12, som bidrager til immunsystemets normale funktion. Vingummierne er produceret med pektin, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer og veganere. Der er kun benyttet naturlige smags- og farvestoffer i produktet. Vingummierne er et perfekt alternativ til dig, der ikke kan lide at sluge piller - eller ikke kan lide smagen af vitaminer. VitaYummy Kids er et specialdesignet multivitamin til børn. Vingummierne indeholder bl.a. C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion samt D vitamin, som bidrager til at vedligeholde knogler og tænder. Vingummierne er produceret med pektin, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer og veganere. Der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til børn, der ikke kan lide at sluge piller - eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

VitaYummy hos NiceHair Det er nu muligt at købe de populære VitaYummy vitamin bamser hos NiceHair. Vi er altid interesserede i at øge vores kunders velvære og sundhed og bestræber os derfor på at opspore produkter, der kan bidrage hertil. Hvis du har brug for mere information om de enkelte produkter, kan du klikke dig ind på dem på vores hjemmeside og/eller tage skriftlig/telefonisk kontakt til vores fantastisk dygtige kundeservicemedarbejdere.

Loading...