Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
VitaYummy
VitaYummy
VitaYummy
Viser 18 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Indhold
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Børn
Til Teens
Til Voksne
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
VitaYummy Hair & Nails Vitaminer 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
103,75 kr
VitaYummy Adults Multivitamin 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
104,00 kr
VitaYummy Kids Multivitamin 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
103,95 kr
VitaYummy Hair & Nails Set (Limited Edition)
Vejl. pris 249,00 kr
205,00 kr
VitaYummy Tan & Glow Vitamins 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
115,00 kr
VitaYummy Hair & Nails Peach 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
115,00 kr
VitaYummy Hair & Nails Vitaminer 3 x 60 Pieces
349,00 kr
447,00 kr

VitaYummy

VitaYummy er et dansk livsstilsbrand og vitaminfirma, som tilbyder topkvalitet, når det gælder ingredienser, funktion og smag inden for vitaminkategorien. Alle produkterne i den bordeaux serie er veganske. Det turkise sætter ny standard for kategorien collagen med lækre collagen gummies, du kan nyde on-the-go. Alle Vitayummy produkter er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

VitaYummy Hair & Nails er et vegansk kosttilskud udviklet til at give smukt hår og flotte negle. Vingummierne indeholder hele 5000 ug Biotin, som hjælper til at vedligeholde et normalt hår, samt folsyre, D-vitamin og B12, som spiller en rolle i celledelingsprocessen. ViteYummys hår og negle-vitaminer er et unisex produkt og passer til alle hårtyper. Vingummierne er produceret med pektin og ikke gelatine, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer. Der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til dig, der ikke kan lide at sluge piller - eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

VitaYummy Adults er et multivitamin specielt designet til voksne. Vingummierne indeholder bl.a. C-vitamin, D-vitamin og B12, som bidrager til immunsystemets normale funktion. Vingummierne er produceret med pektin, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer og veganere. Der er kun benyttet naturlige smags- og farvestoffer i produktet. Vingummierne er et perfekt alternativ til dig, der ikke kan lide at sluge piller - eller ikke kan lide smagen af vitaminer. VitaYummy Kids er et specialdesignet multivitamin til børn. Vingummierne indeholder bl.a. C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion samt D vitamin, som bidrager til at vedligeholde knogler og tænder. Vingummierne er produceret med pektin, hvilket gør dem særdeles velegnet til brug for vegetarer og veganere. Der kun er benyttet naturlige smags- og farvestoffer. Vingummierne er et perfekt alternativ til børn, der ikke kan lide at sluge piller - eller ikke kan lide smagen af vitaminer.

VitaYummy hos NiceHair Det er nu muligt at købe de populære VitaYummy vitamin bamser hos NiceHair. Vi er altid interesserede i at øge vores kunders velvære og sundhed og bestræber os derfor på at opspore produkter, der kan bidrage hertil. Hvis du har brug for mere information om de enkelte produkter, kan du klikke dig ind på dem på vores hjemmeside og/eller tage skriftlig/telefonisk kontakt til vores fantastisk dygtige kundeservicemedarbejdere.

Loading...