Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering

Viktor & Rolf

De to hollændere Viktor Horsting og Rolf Snoeren, er de kreative personer bag Viktor & Rolf. De er begge uddannet fra Academy Of Art And Design på Amhem i Holland i 1992. Efter deres uddannelse startede de et samarbejde op og flyttede til Paris, hvor karrieren startede. I 1993 lancerede de deres første Viktor & Rolf kollektion, Hyéres, der vandt tre priser på Festival International De Mode Et De Photographie. Siden har den innovative duo lanceret fantastiske kollektioner og spektakulære shows. Duoen elsker at designe, skabe, male og have indflydelse. Deres første Haute Couture kolletion blev lanceret i 1998.

Viktor & Rolf er nogle af branchens vildeste og uforudsigelige designere, der bl.a. er kendt for deres klassiske smukke detaljer, skulpturelle og flotte mønstre og deres mange stilarter. Viktor og Rolf har arbejdet med adskillige kendte mærker, bl.a. designet en kollektion for H&M og Samsonite og designet en Champagne flaske og lange kunstige øjenvipper.

Viktor og Rolf har vundet stor poupolaritet verden over på grund af deres vilde, unikke og smukke kreationer og konstante nyskabelse. 

Viktor & Rolf er meget kendte for deres aktivitet i modebranchen, men også deres lækre parfume kollektioner er en blevet en stor og fantastisk succes. I 1997 blev deres første parfume lanceret, men kun i et begrænset antal, siden er parfumeindustrien vokset og idag er især deres Flowerbomb parfume blevet en kæmpe succes verden over. 

Hos Nicehair.dk har vi udvalgt de klassiske og velkendte parfumer fra Viktor og Rolfs kollektion. Vi køber stort ind og sørger for gode priser under de vejledende og sikrer hurtig og billig fragt. 

Loading...