Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Tweezerman
Tweezerman
Tweezerman
Viser 38 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Hårfjerning
Barberblade
Hårfjernings Tilbehør
Makeup Pensler
Pincet
Øjenbrynsbørster
Negle
Neglefil & Klipper
Tilbehør
Spejle
Vippebukker
Hårfarve
Frisør Tilbehør
Hudtype
Uren Hud
Indhold
Vegansk
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Unisex
Spejle
Spejle
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Tweezerman Classic Lash Curler
Vejl. pris 169,00 kr
124,00 kr

Tweezerman

Det er vigtigt at have de helt rigtige beauty tools i din toilettaske – det gælder alt fra en negleklipper til en neglefil. Gå på opdagelse i udvalget af værktøjerne fra Tweezerman her på siden.

Tweezerman: Alle dine nødvendige beauty tools

Du ved sikkert godt, hvor vigtigt det er at have de rette beauty tools lige ved hånden, og her er Tweezerman din go-to løsning. Mærket står bag alt fra negleklippere til pincetter og vippebukkere, og mærket står derfor bag alle de værktøjer, du har brug for, når du skal holde dig velplejet fra top til tå.

Tweezerman blev grundlagt for over 40 år siden med en mission om at bringe de bedste beauty tools til skønhedsindustrien. Mærket er fuldt dedikeret til at skabe de bedste skønhedsværktøjer, og de mange tools har hjulpet mange med den daglige pleje.

Gå på opdagelse i de forskellige produkter her på siden. Måske finder du en god negleklipper eller din næste pincet til toilettasken, som du bare ikke kan leve uden?

Find pincetter fra Tweezerman i flere modeller

Tweezerman har et bredt udvalg af pincetter i forskellige modeller. Du kan eksempelvis bruge en pincet til:

 • At plukke dine øjenbryn
 • At fjerne dine næsehår
 • At fjerne uønskede hår på kroppen
 • At fjerne hår i dine modermærker

Pincetterne kommer i mange forskellige farver, så der er modeller til enhver smag og ethvert behov. Er du mon mest til sprudlende farver, eller foretrækker du en mere neutral farve?

Pincetterne kommer også i forskellige former. Nogle er eksempelvis særligt gode til indgroede hår. Pincettypen er specielt designet til at fange selv de fineste, tynde hår, og derfor er den ideel til at tage hånd om de genstridige, indgroede hår.

Måske er du mere til en pincet med skrå spids? Modellen er perfekt til at forme dine øjenbryn med præcision, som du ønsker det.

Plej neglene med en neglefil, negleklipper og neglesaks

At pleje dine negle bør være en helt naturlig del af alles skønhedsrutiner. Og med de rigtige værktøjer kan du let få velplejede negle på både hænderne og fødderne.

Negleklipperne fra Tweezerman er designet til at klippe både tånegle og fingernegle præcist og nemt. Med et fast greb og et skarpt skær kan du være sikker på at få en god, jævn klipning hver gang.

Det er også vigtigt at give dine negle den perfekte form. Og her er en neglefil fra Tweezerman dit go-to værktøj. De er velegnede til både naturnegle og akrylnegle, og med en neglefil kan du hurtigt og effektivt forme dine negle præcis, som du ønsker det.

Og vi må ikke glemme neglesaksen. Det lille men kraftfulde værktøj er perfekt til at klippe neglebånd. Med en neglesaks kan du nemt og præcist trimme dine neglebånd, så dine hænder og fødder altid ser velplejede ud.

Prøv en vippebukker fra Tweezerman

Drømmer du om at give dine vipper det helt perfekte buk? Så bør du eje en vippebukker fra Tweezerman. Den er designet til at fange alle dine vipper og give et buk, der holder hele dagen. Den er samtidig skånsom og effektiv, så du ikke behøver at bekymre dig om at knække vipperne eller nappe i din hud. Lav først bukket, og brug derefter din favoritmascara.

Sådan laver du smukke negle med hjælp fra Tweezerman

Med de forskellige negleprodukter fra Tweezerman kan du nemt og hurtigt få flotte og velplejede negle – på både hænderne og fødderne. Vi har samlet en guide til, hvordan du kommer godt i gang.

 • Start ud med at klippe dine negle. Det er vigtigt, at du klipper efter neglens naturlige kurve, så du undgår nedgroede negle.
 • Når neglene er klippet, så er det tid til at fjerne det overskydende neglebånd. Det kan du gøre forsigtigt med en neglesaks. Sørg for at gøre det nænsomt, så det ikke gør ondt.
 • Derefter er det tid til at forme dine negle med en fil. Den kan forme dine negle, præcis som du gerne vil have dem – enten rundede eller firkantede. Det er helt op til dig.
 • Til slut kan du give neglene et lag neglelak, hvis du har lyst. Hos NiceHair har vi mange forskellige slags i et væld af farver.

Det behøver altså ikke at være svært at få velplejede negle, og med vores guide er det let for dig at komme i gang.

3 fejl du bør undgå, når du bukker vipper

Når du bukker dine vipper med en vippebukker fra Tweezerman, så er der flere forskellige fejl, som du bør undgå. Vi har samlet tre klassiske fejl, som du bør undgå.

 • Husk altid at påføre mascara efter du har bukket dine vipper. Hvis du gør det omvendt, så risikerer du, at din mascara klæber til vipperne. Og i værste fald kan dine vipper knække.

 • Pas på med at bruge for meget pres, når du bukker vipperne. Du vil jo helst undgå at knække dine vipper, ikke?

 • Vær forsigtig med, hvor du placerer vippebukkeren. Hvis den er for tæt på huden, kan du komme til at nappe i huden, og det kan gøre ondt.

Med en vippebukker fra Tweezerman er du godt på vej til at opnå de perfekte, bukkede vipper.

Loading...