Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

TronTveit
TronTveit
TronTveit
Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Silver
Stylingprodukter
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Tørshampoo
Hårvoks
Paste Voks
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Parabenefri
Produktegenskaber
Farvebeskyttende
Silver
Stærkt Hold
Varmebeskyttende
Volumen
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

TronTveit

Innovative danske hårprodukter

En idé bliver til virkelighed: TronTveit er startet af danske Thomas Trontveit Jensen og har hovedsæde i Nørresundby. Thomas Trontveit Jensen er uddannet frisør på teknisk skole i Aalborg i 1998. Han er tidligere salesmanager hos idHAIR Company A/S og nuværende CEO og grundlægger af TronTveit Aps. TronTveit Aps. blev grundlagt i 2010 og er idag en succesfuld sparrings- og samarbejdspartner for professionelle frisører, kosmetologer og hudplejere, samt flere webshops i såvel Danmark, som i udlandet. Virksomheden er blandt andet kendt for produktet, TronTveit Attitude hårvoks, som blandt andet indeholder markedets stærkeste voks ROCK SOLID. I 2011 købte TronTveit anpart i et finsk firma, Stibio OY, hvilket nu er et datterselskabet, TronTveit Finland. TronTveit er kendetegnet ved at gå sine egne veje via innovative tiltag og har iøvrigt lanceret grønne produkter i deres serie, så du også kan nyde deres produkter uden kemiske forstyrrelser. TronTveit skulle oprindeligt have heddet ATTITUDE Coorperation, men en makedtingsmand rådede Thomas til at bruge mellemnavnet Trontveit istedet,da det var et mere personligt og originalt navn.

Forretningsfilosofi: TronTveit vil inspirere professionelle frisører m.fl. ved at tilbyde originale løsninger og fantastiske produkter.

  • Edutainment er et af nøgleordene hos TronTveit. Edutainment er en kombination af uddannelse og underholdning. To gange årligt kan professionelle frisører komme på et kursus, som afholdes ombord på en cruiser, der sejler mellem Frederikshavn og Oslo. TronTveit ønsker at skille sig ud fra mængden ved at gøre deres uddannelser mere interessante, legende og anderledes...naturligvis gennem høj kvalitet og personlig service.
  • Fællesskab, kvalitet og udvikling er yderligere nøgleord. Det ligger TronTveit meget på sinde, at alle, der kommer i forbindelse med virksomheden, oplever de er en del af et fælleskab..en familie! Kunderne betragtes, som arbejdsgiverne og er derfor de vigtigste for virksomheden. Skarpt efterfulgt af personalet, som skal opfylde kundernes ønsker og behov. Glade og tilfredse kunder og personale, er vigtige elementer for en succesfuld virksomhed.

Attitude: Hårvoksserien, ATTITUDE, er den surverænt bedste hårvoks på markedet. Den giver ikke bare en let styling og et effektivt hold den er samtidig vandopløselig og meget let at skylle ud af håret. Serien indeholder desuden en voks, der er godkendt til brug af "Grønne frisører", da den er produceret af rene og naturlige ingredienser.

Trontveits succesfulde opfindelse: Vidste du, at Tangle mouse hårbørsten er opfundet af Thomas Trontveit Jensen? Tangle Mouse International B.V. er en virksomhed udenfor TronTveit og har hovedsæde i Holland. Thomas Trontveit ejer 50% af denne virksomhed. Tangle Mouse er den smertefrie løsning, når dit eller dit barns hår er et stort virvar af sammenfiltret hårstrå. Designet er inspireret af Apples computer mus. Læs eventuelt mere om denne børste på Nicehair.dk.

TronTveit giver Nicehair: Nicehair.dk sælger de fantastiske produkter fra TronTveit. De oprindelige produkter findes under navnet; TronTveit. De adopterede produkter fra Sexy Hair finder du under S i Nicehairs mærker og Tangle Mouse naturligvis under T, ligesom TronTveit, men i en kategori for sig selv. Husk Nicehair.dk har altid hjælpsom kundeservice, lave priser, hurtig levering og ingen leveringsomkostninger for dem, der selv kan hente bestillingerne i vores Nicebeauty butikker i Esbjerg og Kolding.

TronTveit - Forbedring, forandring og fremsynethed

Loading...