Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Toppik
Toppik
Toppik
Viser 11 produkter
Filtrering:
Filtrering

Toppik

Med Toppik er det muligt at skjule meget tyndt hår. De innovative fibre sætter sig fast på hårstrået, og gør selve hårstrået op til 4 gange tykkere. Nu er det slut med at kunne se hovedbunden

De bedste produkter til tyndt hår og hårtab

Toppik hjælper både mænd og kvinder, der lider af uønsket hårtab eller tyndt hår, hvor man kan se ned til hovedbunden. Toppik er nogle helt naturlige fibre, som laves af organisk keratin protein, hvilket er det samme som dit eget hår består af. De smarte fibre bliver pumpet ned i hovedbunden, hvor de skaber en statisk elektricitet, som gør, at de kan sætte sig fast på hårstrået. Da det er naturlige fibre, er de helt ufarlige og skader på ingen måde håret. Derfor er Toppik ideel at bruge i forbindelse med hårtabsbehandlinger. Håret vil ikke kun se kraftigt og sundt ud, det vil også føles tæt og fyldigt igen, ved hjælp fra fibrene. Toppik er blevet brugt til at skjule hårtab i mange år specielt i USA.

Makeup til håret

Toppik findes i mange forskellige farver, så du er sikker på at finde en der passer perfekt til din hårfarve. Den fungerer nemlig som makeup til håret, da fibrene sidder på håret, til du vasker det igen - ligesom makeup. Du kan bruge Toppik til både hverdag og fest, da de naturlige fibre lader hovedbunden ånde. Ja den giver faktisk samme effekt som havde du fået lavet en hårtransplantation, dette er bare meget billigere og nemmere. Toppik er i dag det mest anvendte produkt til at skjule hårtab og bruges af millioner af mennesker over hele verden. Du vil se resultatet med det samme, og billederne taler for sig selv! Toppikfibrene ser helt naturlige ud og kan ikke ses, de begynder aldrig at løbe, klatte eller smitte af. Toppik kan desuden klare vind, regn og sved uden problemer. Hver gang du vasker hår, forsvinder Toppikfibrene. Dette gør, at du selv kan bestemme, hvor tit du vil anvende Toppik.

Hvad er årsagen til hårtab?

Der kan være mange årsager til hårtab, men de mest almindelige årsager er:

  • Arv: Hårtab kan desværre være arveligt, så hvis din far eller mor har haft tendens til at tabe håret i en tidlig alder, er der stor risiko for, at du også gør det. Men fortvivl ikke, for med de rette produkter kan du nå at passe på det hår du har, så hårsækkene bliver styrket og stimuleret.
  • Sygdom/Medicin: Hårtab og sygdom går ofte hånd i hånd. En af grundene kan være at kroppens naturlig forsvarsmekanisme går i gang, dette sikrer at kroppens vigtige organer får alle de vitaminer og kræfter de skal brug, for at holde os i live. Og der må vi bare indse at håret står sidst på listen, når der skal uddeles vitaminer.
  • Stress: Kroppen er i ubalance og alle funktioner arbejder på højtryk. Derfor fungerer det på samme måde som ved sygdom og medicin.
  • Graviditet: Hormonerne raser rundt i kroppen og din krop er slet ikke som den plejer. Specielt efter fødsel eller efter endt amning, oplever mange hårtab specielt i tindingerne.

Prøv det, du vil ikke fortryde!

Kort sagt så er Toppik til dig, der ønsker en hurtig, enkel og billig løsning, til at skjule dit hårtab. En løsning der holder hele dagen og ser helt naturlig ud, samt giver dig et resultat med det samme. Vi hos Nicehair er helt vilde med Toppik og de fantastiske resultater, de giver.

Loading...