Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Candy Fixations

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Candy Fixations

Bed Head Candy Fixations er en fantastisk stylingserie fra Tigi, som indeholder produkter med den søde og slikagtige duft. Serien indeholder fem produkter, som hver kan give din frisure det ekstra pift, som gør det smukt og lækkert. Produkterne kan både lave store og fyldige frisurer, samt pæne og glatte frisurer med masser af glans og blødhed.

Forestil dig, at du går gennem en slikbutik, og at dine smagsløg bare venter på den fantastisk søde og vindunderlige smag at dit ynglingsslik. Tigi Candy Fixations er udviklet ud fra denne oplevelse, og er som slik for dit hår.

Serien omfatter en serum, skum, voks, hårspray og hårpudder. Med disse produkter er der ingen grænser for hvilke frisurer, der kan skabes, og alle produkterne er velegnet til alle typer hår, og uanset længe. Flere af produkterne har flere anvendelsesmuligheder, alt efter hvad man ønsker af produktet.

For eksempel er der hårpudderet Sugar Dust - Invisible Micro-Texture Root Powder, som kan bruges både til at give fylde ved hårrødderne, kan bruges som en tørshampoo eller den kan give mere tekstur og struktur i hårlængderne.

Så er du til hårprodukter, som lige giver lidt ekstra, så er Tigi Candy Fixations lige noget for dig!

Loading...