Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE & SELVFORKÆLELSE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sexy Hair
Sexy Hair
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårtype
Kraftigt
Kruset
Skadet
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Varmebeskyttende
Volumen
Indhold
Glutenfri
Parabenefri
Sulfatfri
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Sexy Hair. Køb dine hårprodukter fra Sexy Hair her

Med Sexy Hair er du sikret at du kan finde det helt rigtige produkt uanset hvilken hårtype du har og hvilken stil du ønsker.

Vi fører alle produktserier fra Sexy hair:

Sexy Hair blev på kort tid verdenskendt med "Big Red Can" og er nu en af de hurtigst voksende producenter af skønhedspleje i branchen. Sexy Hair er kendt for sine innovative produkter som altid lever op til hvad de lover. Således er Sexy Hair altid på forkant med hvad det er hot netop nu og producerer produkter i høj kvalitet til distribution inden for hele den professionelle skønhedsindustri.

Der er således mere end 60.000 saloner i USA som på nuværende tidspunkt fører dette mærke og tallet er stigende. Udover USA sælges produkterne i 25 lande verden over og nu altså også i Danmark.

Sexy Hair blev grundlagt af Michael O´Rourke som har præsteret at blive dobbelt verdensmester i hårstyling. I samarbejde med den tidligere præsident for L'Oreal's salon division Jim Morrison er der lagt op til et stærkt brand.

Inden Jim startede Sexy Hair var han manden bag Graham Webb og under sit arbejde med L'Oréal var han ligeledes ansvarlig for selvskabets overtagelse af Redken og Matrix. Jim åbnede desuden egen salon som blev kåret til Salon of the year i 2002.

Loading...