Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Schwarzkopf
Schwarzkopf
Schwarzkopf
Viser 80 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Pumper
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hovedbundsspray/ Serum
Hårlak
Hårpudder
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Sprayvoks
Styling Cream
Tørshampoo
Hårvoks
Fiber Voks
Paste Voks
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Tekstur
Udglattende
Varmebeskyttende
Volumen
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Schwarzkopf OSIS+ Dust it Powder 10 gr.
Vejl. pris 159,00 kr
98,00 kr

Schwarzkopf

Find kvalitetsprodukter fra Schwarzkopf

Brandet Schwarzkopf startede i 1898, da den tyske farmaceut, Hans Schwarzkopf, åbner sin butik i Passauer Straße i Berlin, hvor han blandt andet sælger medicin og parfumer. Schwarzkopf ender med at spille en stor rolle for skønhedsindustrien, da han fem år senere præsenterer en shampoo i pulverform, som bliver utroligt populær. I 1927 præsenterer Schwarzkopf så den første flydende hårshampoo på det europæiske marked.

Siden den imponerende opfindelse i slutningen af 1920’erne, har Schwarzkopf lanceret mange andre banebrydende produkter. De introducerede blandt andet muligheden for at lave permanente krøller uden at varme håret mere end 100 grader. Schwarzkopf lavede ligeledes et produkt meget lignende hårspray, som kunne beskytte frisuren mod vind og vejr.

Vælg de rette produkter fra Schwarzkopf

I dag er Schwarzkopf stadig et stort og populært mærke indenfor hårpleje- og styling, og du kan finde alt fra nærende hårmasker til holdbare hårspray på Nicehair.dk. Brandet er delt ind i mindre serier, som hver især har gode fordele. Du kan blandt andet finde disse serier hos Nicehair:

  • Bonacure
  • OSIS+
  • Seah

Serien, Bonacure, er inddelt i flere linjer af hårpleje, som hver især er velegnet til specifikke udfordringer med dit hår. Du kan blandt andet få produkter til ødelagt og skadet hår, fint til normalt hår, farvet hår samt fint og modent hår. Uanset hvilke problemer, du står med, så kan du finde de rette produkter, som vil få dit hår tilbage til dets naturlige og sunde udgangspunkt. Bonacure-serien kan få alle hårtyper til at se smukke og glansfulde ud igen.

OSIS+-serien tilbyder stærke stylingprodukter, så du kan skabe god hold i din frisure. Produkterne giver dit hår en god tekstur, som gør det nemmere at arbejde med og sætte i flotte frisurer. Med de rette produkter til styling, kan du være kreativ med dit hår og slippe for at bekymre dig, om frisuren nu holder hele dagen.

Seah tager udgangspunkt i ro, harmoni og velbehag, og kan give dig samme følelse, som hvis du lige var kommet fra et spaophold. Denne serie kan hjælpe dig med at vaske hverdagens stress og jag væk. Produkterne renser blidt og tilfører dit hår næring, så du kan føle dig i balance.

Uanset hvilken hårtype du har, så kan Nicehair hjælpe dig. De mange hårplejeprodukter og produkter til hårstyling fra Schwarzkopf vil give dig en fornemmelse af forkælelse og pleje i hverdagen. Derudover kan du stole på, at den frisure, du har brugt tid på at sætte, holder hele dagen.

Giv dit hår en naturlig farve med Schwarzkopf

Ønsker du at skjule de grå hår, eller trænger du bare til en forandring? Det kan være en udfordring at farve dit hår derhjemme. Mange har enten set eller prøvet på egen krop, når det går galt med en hårfarvning. Det kan dog være dyrt at få farvet hår ved frisøren, og derfor kan du hos Nicehair finde gode produkter til hårfarvning i hjemmet, så du kan få et flot resultat uden at skulle betale en bondegård.

Schwarzkopf står bag serien, Essensity, som kan give dit hår alverdens flotte nuancer. Hvis du ønsker at farve dit hår og gerne vil sikre dig et mere naturligt look, så er denne serie lige noget for dig. Produkterne i denne serie er permanent farve til dit hår uden ammoniak, som giver et flot og naturlig resultat, da farven falder ind i de naturlige reflekser i dit hår.

Ammoniak har længe været brugt i hårfarve, fordi det åbner hårstråene, så farven kan trænge ind i håret. Det er dog et aggressivt kemikalie, som kan irritere din hovedbund og give allergiske reaktioner. Derudover kan ammoniakken både fjerne protein og fugt samt skade dit hårs naturlige skællag, som er hårets beskyttende overflade.

Produkterne fra Essensity-serien er et sundere alternativ til dit hår, så du ikke udsætter dit hår og din hårbund for unødig irritation under farvningen. Schwarzkopfs permanente hårfarver er altså ikke kun bedre for din hud, men du får ligeledes et smukt og naturligt resultat.

Schwarzkopfs mange fantastiske produkter kan hjælpe dig med at få et glansfuldt, sundt og smukt hår igen. Uanset hvilken serie, der passer bedst til dit hår, så får du produkter af høj kvalitet, som vil få dig til at føle, at du netop har forladt frisørsalonen.

Loading...