Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Scholl
Scholl
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Prisvindende fodplejeprodukter.

Scholl dengang

Dr. Williams Scholl blev, i en alder af bare 17 år, ansat i en lille skobutik med speciale i behageligt fodtøj. Her mødte han mange mennesker, der af forskellige grunde, havde smerter i kroppen, i benene og i fødderne. Dette vakte Scholls nysgerrighed, så han valgte derfor at deltage på et lægestudie for netop at lære om menneskets krop og ikke mindst føddernes anatomi og fysiologi.
Uddannet, som læge og 22 år gammel, fik William Scholl patent på sin første opfindelse, Foot-Eazer, som var et indlæg i skoen, der støttede og styrkede vristen.
I 1907 blev Scholl manufacturing co. inc. grundlagt og få år senere, i 1912, grundlagde Scholl også en skole for fodterapi og ortopædi i Illinois. Skolen blev den mest betydningsfulde af sin art i hele USA. Scholl tilbød blandt andet gratis fodundersøgelser på denne skole.
Succen tog rigtigt fart med...
...20´ernes første fodtøj-serie baseret på føddernes anatomi.
...30´ernes kompressionssåler.
...40´ernes indlægssåler.
og
...60´ernes anatomiske bøgetræssåler, som kunne medvirke til veltrænede ben, hvilket flere modeller gjorde brug af.
William Scholl døde, som 86 årig i 1968...men virksomheden fortsatte fuld fart frem i hans ånd.
100 års dagen blev fejret i 2004 med en hel ny generation af fodplejeprodukter, samt moderigtigt og innovativt fodtøj til maximeret komfort.

Scholl idag

Firmaet lever videre med samme passion og mission, som grundlæggeren startede ud med...nemlig...
forbedring af menneskets komfort, helbred og velbefindende gennem fodpleje.

Fødderne

Dine fødder udsættes dagligt for udfordringer, der kan påvirke, såvel formen, som huden og neglene. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilket fodtøj du vælger til en given situation. Ligeledes er det vigtigt, at du sørger for at pleje dine fødder.
Mange mennesker finder det ubehageligt eller upassende at lade andre berøre deres fødder...netop derfor er Scholl eminent, fordi med Scholl-produkterne kan du let ordne dine fødder derhjemme i ro og mag.
Sunde fødder er en del af en sund krop!

Bare fødder

Giv dine fødder et åndehul - tag sko og strømper af. Ved at gå barfodet omkring øger du blodcirkulationen og gør fødderne mere følsomme. Samtidig giver det en forløsende afslappende følelse at kunne mærke fast grund under fødderne.
Hvis du ikke er vant til at gå barfodet, så overdriv ikke i starten, idet dine sener og led kan blive belastede og i værste tilfælde opnå en smertende betændelsestilstand i leddene.
Husk at tjekke dine fødder jævnligt for eventuelle forandringer og vask ALTID fødderne godt efter barfodet gang for at undgå komplikationer af småsår og lignende.
OBS! Diabetikere skal være meget forsigtigt med at gå barfodede, da de kan have nerveskader, der gør, at kulde, varme og smerte ikke mærkes. Småsår og lignende kan give infektioner, der kan forårsage store gener.

Scholl og Nicehair.dk

  • Scholl er et meget populært produkt blandt Nicehair.dks kunder, idet produkterne er effektive og holder, hvad de lover om smukke fødder og negle.
  • Hvis du ikke kan finde det Scholl-produkt, du lige søger, så tag endelig kontakt til vores kundeservice, som gerne svarer på dine forespørgelser og forsøger at løse opgaverne.

Scholl opfylder dine fødders individuelle behov for pleje.

Loading...