Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Scholl
Scholl
Scholl
Viser 18 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Scrub/ Peeling
Kropspleje
Bodyscrub & Exfoliering
Hånd- og fodpleje
Fodbadesalt
Fodcreme
Fodfil
Negle
Neglefil & Klipper
Neglepleje
Hudtype
Alle Hudtyper
Tør Hud
Indhold
Parfumefri
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Hård hud
Reparerer Huden
Køn
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Scholl

Med 100 års erfaring i bagagen er Scholl et mærke, som tilbyder et væld af fodplejeprodukter til næsten alt inden for foduniverset. Produkterne er alle skabt til at afhjælpe gener såsom fodvorter, vabler, nedgroede tånegle og neglesvamp. Scholl har desuden udviklet en række af såler til sko, som har flere forskellige funktioner. Der er stort set ikke det fodrelaterede problem, som Scholl ikke har et produkt til at behandle. Find derfor dit favorit Scholl-produkt hos NiceHair.

Forkæl dine fødder med Scholl

Vi bruger vores fødder konstant, hvorfor fodproblemer kan være til stor gene i dagligdagen. Uanset om der er tale om nedgroede tånegle, vabler eller vorter har vi behov for, at hjælpen kommer hurtigt. Hos NiceHair fører vi derfor en række af Scholls produkter, så du nemt kan komme fodproblemerne til livs. Problemer med fødderne kan være noget, vi skammer os over, men hos NiceHair kan du helt diskret købe fra et bredt sortiment af produkter og løse dit fodproblem derhjemme. Fødderne er måske en af de kropsdele, vi ikke giver særlig meget opmærksomhed i og med, at det er en del af kroppen, som altid er dækket til. Det er dog essentielt for sundheden at vedligeholde fødderne. Er du også interesseret i at forskønne fødderne lidt, kan du desuden tage et kig på vores udvalg af neglelak og fodfile.

Scholl er prisvindende fodplejeprodukter

Selvom manden bag Scholl for længst er borte, fortsætter mærket stadig med at efterleve den samme mission, som grundlæggeren startede ud med. Forbedring af menneskets komfort, helbred og velbefindende gennem fodpleje er Scholls drivkraft. Dine fødder udsættes dagligt for udfordringer, der kan påvirke både formen, huden og neglene. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilket fodtøj du vælger til en given situation. Ligeledes er det vigtigt, at du sørger for at pleje dine fødder. Mange mennesker finder det ubehageligt eller upassende at lade andre berøre deres fødder. Netop derfor er Scholl eminent, fordi du med Scholl-produkterne let kan ordne dine fødder derhjemme i ro og mag. Fordi sunde fødder er en del af en sund krop, er det nødvendigt, at du gør dit for at opretholde den gode hygiejne og sundhed. Med Scholls brede vifte af fodplejeprodukter tilgængelig, kan du nemt tage vare på dine fødder, hver eneste dag.

Receptfri behandling af fodvorter

Mange af os vil på et eller andet tidspunkt i livet få en eller flere fodvorter. Bruger man fællesbad, kan det stort set ikke undgås, og det er især børn, som er udsat for fodvorter. Vorterne kan være vanskelig at få bugt med, men gør man brug af fodplejeprodukter som Scholls, bliver det lidt lettere.

Mange antager, at man må og skal til lægen, når man støder på en fodvorte, men faktisk er mange af Scholls produkter tilstrækkelige i bekæmpelsen af fodvorter. Ikke nok med, at det betyder, at du ikke skal pendle frem og tilbage til lægen hele tiden, så kan du ved hjælp af Scholls fodplejeprodukter, også spare dig selv for en del smerte. Midler du kan bruge derhjemme, er nemlig mere skånsomme, end dem de bruger hos lægen. Har du en fodvorte, kan det derfor være en ekstra god idé at bruge et af Scholls produkter.

Hos NiceHair fører vi en række af mærkets fodplejeprodukter, som blandt andet kan hjælpe med fodvorter. Scholl produkter er effektive og holder altid, hvad de lover. Mærket er verdenskendt for sine flotte resultater og er bygget på årtiers erfaring med fodpleje.

Fodplejeprodukter med rod i erfaring

Grundlæggeren af Scholl, Dr. Williams Scholl, blev i en alder af bare 17 år ansat i en lille skobutik med speciale i behageligt fodtøj. Her mødte han mange mennesker, der af forskellige grunde, havde smerter i kroppen, i benene og i fødderne. Dette vakte Scholls nysgerrighed, så han valgte derfor at deltage på et lægestudie for netop at lære om menneskets krop og ikke mindst føddernes anatomi og fysiologi.

Uddannet som læge og 22 år gammel, fik William Scholl patent på sin første opfindelse, Foot-Eazer, som var et indlæg i skoen, der støttede og styrkede vristen. I 1907 blev Scholl mærket grundlagt og få år senere, grundlagde Scholl også en skole for fodterapi og ortopædi i Illinois. Skolen blev den mest betydningsfulde af sin art i hele USA. Scholl tilbød blandt andet gratis fodundersøgelser på denne skole.

William Scholl døde som 86-årig i 1968, men virksomheden fortsætter i fuld fart frem i hans ånd. 100 års dagen blev fejret i 2004 med en hel ny generation af fodplejeprodukter, samt moderigtigt og innovativt fodtøj til maksimeret komfort.

Loading...