Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Sanzi Beauty
Sanzi Beauty
Sanzi Beauty
Viser 61 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Brun
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjenmaske
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårserum
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Mascara
Vippe/Brynserum
Tandpleje
Tandblegning
Tandbørste
Kosttilskud
Kosttilskud
Renseprodukter
Makeup fjerner
Renseskum
Skin Rollers
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Moden Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Hårtab
Irritation/Kløe
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Sanzi Beauty AHA Peeling 50 ml
195,00 kr
260,00 kr
Sanzi Beauty Deluxe Facial Oil 20 ml
219,00 kr
290,00 kr
Sanzi Beauty Soft Body Wash 400 ml
139,00 kr
190,00 kr
Sanzi Beauty Skin Care Kit
580,00 kr
730,00 kr
Sanzi Beauty Skin Care Set
855,00 kr
950,00 kr
Sanzi Beauty Mascara 6 ml + Makeup Remover 120 ml
240,00 kr
320,00 kr
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 5 ml + Mascara 6 ml
510,00 kr
680,00 kr
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum + Eyebrow Enhancing Serum 2 x 5 ml
735,00 kr
980,00 kr
Sanzi Hair Growth & Enhancing Kit
669,00 kr
740,00 kr

Sanzi Beauty

Sanzi Beauty

_Er du vild med det naturlige, det gode og det effektive? Så bør du tage et ekstra godt kig på det danske Sanzi Beauty. Her får du nemlig produkter, der - foruden at være 100 procent veganske og frie for parfume - virker i hverdagen. De aktive ingredienser i både Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum og Eye Zone Conditioner Serum giver dig skønhedsprodukter med effektive resultater. Find din favorit her på NiceHair.dk.

Sanzi Beauty er til dine øjenvipper og -bryn

Sanzi Beauty er et dansk mærke, der så dagens lys i 2016. Dengang var det brandets mission at skabe en eyelash growth serum, der virkede. Det var nemlig ikke givet med mange af de andre produkter på markedet i den tid. Derfor kom Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum på banen, som efter flere års udvikling kunne sikre kunderne længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Sanzi Beauty er derfor effektive produkter til dig, dine vipper, dine bryn og din skønhed. De forskellige skønhedsprodukter indeholder nemlig alle ingredienser, som går i dybden og giver markante resultater.

Og Sanzi Beautys mission stopper ikke her. Brandet fortsætter nemlig med at dygtiggøre sig indenfor hvert eneste produkt. Det betyder blandt andet, at hverken serummer, mascara, makeup-fjerner eller andre produkter kommer på markedet, før Sanzi Beauty er sikre på, at produktet virker efter hensigten. Det er din garanti for effektive resultater.

Du kan blandt andet købe:

  • Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, der giver dig længere, fyldigere og stærkere øjenvipper indenfor en kort periode.
  • Eyebrow Enhancing Serum, der giver dig fyldige og stærke bryn ved at påføre produktet én eller to gange dagligt.
  • Eye Zone Conditioner Serum, der plejer dine øjenvipper og -bryn med nøje udvalgte ingredienser.
  • Sanzi Beauty Deluxe Facial Oil, der beriger din hud med et hav af vitaminer og fugt. Det er ekstra næring, som din hud vil takke dig for.

Vil du se andre produkter inden for pleje og serum? Så har NiceHair et væld af gode serier og mærker til området omkring dine øjne.

Ingredienser der gør længere, fyldigere og stærkere

Når du køber produkter fra Sanzi Beauty, så køber du nøje udvalgte ingredienser. Her har flere eksperter blandt andet kvalitetssikret deres serum og cremer, så resultaternes synlighed og forbedring er godt bevist.

Samtidig får du også ingredienser, som har afsæt i naturen, da både antioxidanter og vitaminer udgør hovedbestanddelen i de rene og effektfulde produkter. Det betyder blandt andet, at produkterne også er frie for parfume og 100 % Vegansk certificerede. Derfor er det et stort krav til ingredienserne i Sanzi Beauty - og det ved brandet godt.

Alle produkterne her i udvalget er nemlig produceret med aktive og komplekse ingredienser, der konstant arbejder med huden og hårrødderne. Det giver dig en resultatgaranti til eksempelvis længere og fyldigere vipper ved brug af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Derudover sørger Sanzi Beauty altid for ingredienser, der er:

  • Rige på peptider og antioxidanter
  • Oliefrie
  • Hormonfrie
  • Frie for parabener
  • Yderst sensitive, så de ikke svier ikke ved påførsel

Sanzi Beauty - Eyelash Growth serum

Går du med ønsket om at gøre dine øjenvipper længere, fyldigere og stærkere? Så bør du overveje Sanzi Beautys øjenvippeserum; Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Her får du nemlig et produkt, der aktivt stimulerer hårsækkenes vækst, så du hurtigt vil kunne se resultater - allerede efter seks til seksten uger.

For at få længere, fyldigere og stærkere øjenvipper skal du derfor blot lægge Sanzi Beautys vippeserum i kurven, og følge den simple manual. Her skal du eksempelvis påføre serummets indhold én gang dagligt på den øverste vippekant langs dine rene vipper. Og skal vi give et godt tip her? Så kan du med fordel påføre serummet, inden du går i seng. Så får produktet nemlig lov til at arbejde med og stimulere hårsækkenes vækst hele natten uden at blive forstyrret af vind, vejr og makeup.

Få styr på hudplejen med Sanzi Beauty

Sanzi Beauty indeholder dog mere end markedets mest populære øjenvippeserum. Du får også adgang til et væld af produkter indenfor hudpleje, der fokuserer på naturlige ingredienser, der aktivt plejer. Her kan du blandt andet nyde godt af diverse olier, som Jojoba olie, Argan olie og Acai olie, samt vitamin E og citronsyre.

De naturlige ingredienser giver en effektiv hudpleje med resultatgaranti. Derfor kan du trygt starte en daglig brug, hvor din hud får tilført nogle af de bedste elementer fra skønhedens verden. Blandt andet får det produkterne til at trænge dybt ned i huden, afgive en skøn duft, beskytte mod udefrakommende påvirkninger og understøtte en sund hudpleje. Og fik vi nævnt at Sanzi Beautys hudplejeprodukter kan bruges til alle hudtyper?

Køb Sanzi Beauty på NiceHair.dk

Er du blevet fascineret af produkterne fra Sanzi Beauty? Så tag et kig her på siden, og find det helt rigtige serum eller creme til den bedste pris. På NiceHair har vi nemlig samlet et komplet udvalg af både øjenvippeserum, makeup-fjerner, hudpleje og meget andet. På den måde kan du give dine vipper, dine bryn og din hud den bedste behandling. God fornøjelse med de naturlige og effektfulde produkter fra Sanzi Beauty.

Loading...