Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Rosalique
Rosalique
Rosalique
Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Makeup Pensler
Foundation Pensel
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
SPF 31-50
Vegansk
Produktegenskaber
Fugt
Rødme
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Rosalique

Få en flot og ensartet hudtone med Rosalique

Rosalique er et dansk brand, som laver skøn hudpleje velegnet til rød og sensitiv hud. En creme fra Rosalique kan mindske rødme i dit ansigt samtidig med, at den beskytter hudens barriere og giver dig en smuk og sund glød.

Sensitiv og rød hud kan skyldes mange ting. Det kan blandt andet skyldes din alder, miljø eller livsstil, men i nogle tilfælde kan det også skyldes lidelser som blandt andet rosacea, som er en kronisk betændelse i huden i ansigtet. Som oftest sætter rødmen sig over næseryggen og kinderne - altså kan det være meget tydeligt. Her kan Rosalique hjælpe dig.

Rosalique er nemlig udviklet til dig, der har problemer med enten permanent eller periodevis rødme i ansigtet. Cremen fra Rosalique giver dig med det samme en langsigtet og synlig forbedring, da de både indeholder beroligende ingredienser samt grønne mikrosfærer, som frigiver pigment, når cremen bliver masseret ind i huden. På den måde giver produkterne altså en let concealer-effekt, og herved mindskes rødmen både indefra og udefra.

Udover at det kan føles ubehageligt, prikkende og stikkende, så kan rødme i ansigtet også være kosmetisk generende. Det kan være meget tydeligt og svært at dække uden at bruge en hel del makeup, og makeuppen hjælper jo ikke med at fjerne rødmen på længere sigt.

Med den milde og parfumefri creme fra Rosalique vil din hud øjeblikkeligt føles bedre. Produktet neutraliserer rødme i huden, så din hud får en smuk, ensartet glød og forbliver beskyttet. Cremen fra Rosalique er mild og skånsom overfor din hud, da produktet er fri for parfume og parabener.

Få en flot og naturlig glød med Rosalique

Fordi cremen fra Rosalique indeholder pigment og dermed har en let dækkende effekt, så behøver du ikke at bekymre dig om foundation eller concealer mere. Cremen har en øjeblikkelig kamuflerende effekt og giver dig en mere ensartet hudfarve på en naturlig og flot måde. Hvis du dog ønsker at få en mere dækkende effekt, så vil cremen også være en god base under din makeup. Rosalique fungerer for eksempel rigtig godt under din foundation.

Hvis din hud er ekstra sart, eller den har tendens til at være meget tør, så kan du med fordel benytte din almindelige dagcreme under Rosaliques produkt. På den måde er din hud ekstra godt fugtet og beskyttet, og cremen fra Rosalique vil give et endnu mere holdbart resultat.

Cremen fra Rosalique indeholder milde og plejende ingredienser, som gør, at du vil opleve en synlig forbedring i din hud. Huden vil både føles mere behagelig, og rødmen vil mindskes en hel del. Derudover har cremen en SPF på 50, så hvis du hører til dem, der ofte glemmer at tage solcremen på, så kan Rosalique hjælpe med, at din hud forbliver beskyttet mod solens stråler.

Produkter for dig med akne og urenheder

Et andet generende problem kan være urenheder i ansigtet. Akne er ligeledes en betændelse, men her opstår betændelsen i en talgkirtel, som så udvikler sig til blandt andet bumser, hudorme og røde knopper generelt. Akne kan være ekstremt belastende, da det både kan føles meget ubehageligt samt påvirke folk psykisk, men der er heldigvis god hjælp at hente.

Hos Nicehair har vi et stort udvalg af blide og effektive produkter mod rødme og akne. Du kan få cremer, ansigtsvaske og meget mere som er specielt udviklet til at mindske bumser og andre urenheder i ansigtet, og har en lindrende og beroligende virkning. Vi har produkter i alle prisklasser, og du finder mange forskellige brands. Vi har blandt andet produkter fra:

  • Clinique
  • Dermalogica
  • Murad
  • My Clarins

Hvis du har tendens til uren hud, så er det vigtigt at rense og vaske huden under din daglige hudplejerutine. Det skal gerne være med en mild sæbe, som ikke udtørrer din hud. Det er dog vigtigt at undgå fede cremer eller olier, da sådanne produkter vil tilstoppe talgkirtlerne og dermed opbygge endnu flere urenheder i din hud.

Det er derfor også en god ide at undgå makeup, så meget som muligt, da det også tilstopper talgkirtlerne. Her kan cremen fra Rosalique dog hjælpe dig med at få en balanceret hudtone og en flot ensartet dækkeevne uden at tilstoppe dine porer.

Loading...