Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE SØNDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Rønsbøl
Rønsbøl
Rønsbøl
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjengel
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Renseskum
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Tør Hud
Uren Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Alkoholfri
Aluminiumfri
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Uden Farvestoffer
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antiperspirant
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Tekstur
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Stylingprodukter
Hårolie
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Rønsbøl

Dermatologisk testet hudpleje – helt uden parfume og farvestoffer

Er du på udkig efter et hudplejemærke fri for parfume og kunstige farvestoffer? Så er det det danske brand Rønsbøl lige noget for dig. I stedet for unødige dufte og kemikalier har Rønsbøl nemlig et rigt indhold af aktive ingredienser, der nærer din hud og dit hår med mineraler, vitaminer samt den helt rette mængde fugt.

Sund hår- og hudpleje til alle aldre

Ønsker du dig også smuk hud, der for eksempel ikke er grå og farveløs, samt ikke viser for mange ældningstegn eller mørke rande under øjnene?

Fra vi når voksenalderen begynder hudcellernes energiniveau langsomt at aftage, hvilket betyder, at huden får vanskeligere ved at holde trit med nedbrydende faktorer såsom forurening, solskader, vejr, rygning og meget mere. Men med den rette, aktive hudpleje kan du mindske disse faktorers negative betydning for huden.

Din hud har brug for vitaminer, mineraler, fugt og næring, og den bedste måde at tilføre huden dette er ved hjælp af en god creme.

Dermatologisk testet

Med Rønsbøl får du en hår- og hudplejeserie med et højt indhold af aktive ingredienser, og produkterne er udviklet på baggrund af grundige analyser af hårets og hudens behov for pleje og beskyttelse – helt uden at tilføre din krop unødvendige tilsætningsstoffer.

Derfor er alle ingredienserne i Rønsbøls produkter veldokumenterede og produkterne dermatologisk testet. Det vil sige, at de er blevet klinisk testet af hudlæger på forskellige hudtyper for at sikre, at produkterne ikke forårsager hudirritation eller andre reaktioner.

Dermed kan du være sikker på, at din hud er i sikre hænder med Rønsbøl.

Aktive ingredienser

Moderne hudpleje handler både om øjeblikkelige resultater og om langsigtet effekt. Derfor arbejder Rønsbøl hele tiden på at udvikle produkter, der ikke blot plejer og beskytter huden nu og her, men som også hjælper på lang sigt ved hjælp af nøje udvalgte aktive ingredienser.

Rønsbøls produkter er nemlig alle formuleret med et højt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og planteudtræk såsom hyaluronsyre, E-vitamin, mandelolie, aloe vera og tangekstrakt – men selvfølgelig uden parfume, mineralske olier eller hormonforstyrrende ingredienser.

Det lufttætte pumpesystem i flere af produkternes emballage er med til at sikre, at du ikke kommer i kontakt med creme, du ikke bruger. Det er med til at holde bakteriedannelse nede, hvilket sikrer en længere holdbarhed med et minimum af konserveringsmidler.

Hår- og hudpleje for hele familien

At alle Rønsbøls produkter er dermatologisk testet og ovenikøbet også er parfumefri og uden farvestoffer betyder, at du trygt kan bruge produkterne på dig selv og dine børn.

Er du gravid eller ammende? Så kan du selvfølgelig også uden bekymring bruge hud- og hårplejeprodukter fra Rønsbøl, der alle er fri for parfume og hormonforstyrrende ingredienser.

Rønsbøl er nemlig gennemtænkt hudpleje – helt enkelt.

Filosofien bag Rønsbøl

Rønsbøl er ærlig hudpleje, der består af produkter fri for unødvendige tilsætningsstoffer, som passer til alle – både mænd og kvinder – og til alle hud- og hårtyper. Derfor kan du hos Rønsbøl vælge mellem en række produkter med forskellige egenskaber, som du selv kan sammensætte alt efter dine behov, og som giver dig de bedste resultater hver gang.

Værdier

Rønsbøl arbejder i sin udvikling af produkter ud fra tre grundlæggende værdier:

Rønsbøls produkter er omfavnende, så alle hudtyper respekteres og hyldes ved at lave produkter, der passer til forskellige behov, så du kan passe godt på din krop og hud.

Rønsbøls produkter er ærlige, så du trygt kan regne med de skånsomme ingredienser, der er valgt med omhu til at passe til alle hudtyper.

Rønsbøls produkter er funktionelle ved hjælp af aktive ingredienser, der arbejder med den hud, de kommer i berøring med, så de afhjælper dine individuelle problemer og behov.

Med de tre værdier in mente skaber Rønsbøl produkter fyldt med omsorg for dig og din hud.

Loading...