Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
REN
REN
REN
Viser 30 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Maske
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Kropspleje
Body Mist
Bodylotion
Bodyoil
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Dufte
Body Mist
Renseprodukter
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Eksem
Energigivende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
REN Skincare Flash Hydro-Boost 40 ml
326,25 kr
435,00 kr

REN

REN Clean Skincare...Bioaktiv hudpleje.

REN står for naturlig højteknologisk bioaktiv hudpleje, der er skabt i forbindelse med forskning, nytænkning og testede bioaktiver. Alle REN's produkter er fri for uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer. REN demonstrerer tydeligt, at naturlige råvarer kan skabe den sundeste og flotteste hud.

Konceptet og Brandet:

REN er udviklet af Antony Buck og Robert Calcraft i 2000. De ville lave rene og naturlige kosmetikprodukter, der resulterede i sundere og smukkere hud, der samtidig bevarede sin ungdommelige glød længere. Produkterne skulle være allergivenlige og derfor baseres 100% på naturlige råvarer og helt uden skadelige kemikalier. Konceptet valgte de at kalde "Clean Skincare", mens selve Brandet blev til "REN". Navnet er taget fra svensk, da de to herrer fandt inspiration i det skandinaviske med udeliv og naturlighed. Som de fleste nok ved betyder CLEAN og REN det samme.

REN's filosofi:

Brandet er opbygget omkring 5 principper, der er med til at gøre konceptet så attraktivt...

 • Rette ingredienser: Ingen syntetisk parfume, petrokemikalier, sulfat, syntetiske farvestoffer, animalske ingredienser, parabener o.s.v.
 • Rette forskning: Nytænkning inden for bioaktiv forskning, så man bedst muligt kan igangsætte, hudens naturlige processer...regenerering, pleje og beskyttelse.
 • Rette produktoplevelse: Når du benytter REN, vil du få en oplevelse af produkter, der altid formår at give huden en smuk, sund og naturlig glans...samtidig er konsistensen blød og lækker med en skøn blid duft.
 • Rette miljømæssige hensyn: Miljøomtanke, hvor blandt andet min. 2,5 % af REN's profit doneres til kampagner, der fremskynder et bedre miljø og bedre levevilkår for mennesker, dyr og natur.
 • Rette attitude: REN står fast på sine principper til trods for de øgede økonomiske omkostninger herved.

Hudtyper:

For at opnå bedst mulige resultater er det vigtigt at vælge produkter, der er udviklet specielt til din hudtype. REN har gjort det lettere for dig at finde produkterne, da de forskellige typer er farvekodede i 7 farver...

 • Særlig sensitiv og følsom hud, blå-grå, har anti-flammatorisk virkning på grund af sine mange antioxidante ingredienser, der beviseligt lindrer og beskytter sart hud.
 • Rødmende hud, grøn, er fyldt med naturlige ingredienser, der reducerer sebum, fjerner døde hudceller og har anti-bakteriel virkning, så huden renses og beroliges.
 • Mat og kedelig hud, orange, er special-udviklet til at forny hudens sundhed og give glød.
 • Kombineret hud, khaki, har en rensende effekt, der reducerer forstørrede porrer, uden huden bliver irriteret heraf.
 • Slap hud, violet, har anti-age ingredienser, der giver en mere smidig og fast hud ved at bekæmpe fine linjer, rynker, rødmen og pigmentforskelle
 • Tør hud, lilla, sørger for at pleje, berolige og fugte huden ved hjælp af ultra blide ingredienser.
 • Normal hud, lyseblå, har forskellige bioekstrakter, der genskaber hudens fugtighed og giver glød.

REN har desuden udviklet en serie af hudplejeprodukter til natten, til kroppen og en lille, men effektiv serie til mænds ansigtspleje med fokus på barbering. Nøglen til sund hud er, hvad du vælger at tilføre den...udenpå og indenfra. REN Clean Skincare benytter derfor kun bio-aktive ingredienser uden giftstoffer, kemikalier og andre potentielle irritationskilder. De bio-aktive elementer beskytter formularenes effektivitet og sikrer velvære.

Clean up:

I kampen om en spildfri og mere bæredygtig fremtid, har REN sat sig et mål om, at deres virksomhed IKKE skal have nogen former for spild i 2021. Målet skal blandt andet opnåes via...

 • 100% genbrugsemballage.
 • Genopfyldnings-løsninger.
 • Flasker af indsamlet plastik fra hav og strand (oceanplastic).
 • Mere end bare snak.
 • Samarbejde med globale miljøaktivister, Surfrider.
 • Aktivt deltagende i oprydning og rensning af hav og strand.

REN har lavet et lille videoklip som fejring af, at man i 15 år har lavet produkter uden uhensigtsmæssige stoffer. Klippet fortæller også lidt om, hvad firmaet står for, og hvordan de har fået succes med at have den rette holdning til miljøet. Se klippet nederst på siden.

Grib i egen barm:

Når det gælder Zero waste, kan man virkelig minimere sin affaldsmængde, stoppe sit overforbrug og hindre egen miljøskadelige påvirkning, ved at følge disse 5 grundprincipper...

 • Refuse, NEJ TAK til alt det, du ikke nødvendigvis har brug for...såsom Reklamer,butiksbonner og engangs-plastik-produkter.
 • Reduce, SKÆR NED på dit forbrug af for eksempel animalske produkter, madspild, powershopping, legetøj, forurenende transport m.m.
 • Reuse, GENBRUG og lev mere simpelt. Undgå engangsprodukter. Slid dine ting og tøj op. Byt til "gammelt nyt". Giv dine brugte ting videre.
 • Recycle, VÆR BEVIDST om din affaldssortering. "Hvor, hvordan og hvorfor", når du ikke længere skal bruge det mere.
 • Rot, LAV SELV kompost af dine madrester, istedet for at sende dem til forbrændingen.

Køb dine REN produkter hos Nicehair.dk:

Nicehair har naturligvis de fremragende og yderst bæredygtige REN produkter på hylderne. Vi bør alle blive langt mere miljøbevidste og derved sikre vores eksistensgrundlag bedre.

REN clean skincare - Let’s clean up together!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=xfXSLDaR5qU

Loading...