Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Puori
Puori
Puori
Viser 19 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Indhold
Glutenfri
Laktosefri
Nøddefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Voksne
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Puori

Puori står for Pure Origin, og er en dansk leverandør af kosttilskud. Hos Puori er det altafgørende, at vores produkter er baseret på rene, naturlige ingredienser af den ypperste kvalitet. Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet, og har altid værnet om at skabe kosttilskud, hvor vores kunder ved nøjagtigt, hvad de får. Derfor er transparens, ærlighed og kvalitet vigtige grundsten i vores dna, og afgørende i udviklingen af vores produkter. For Puori er det en vigtig del af produktudviklingen at grundigt udvælge leverandører og gennemteste ingredienser, inden vores produkter er klar til at komme på markedet. Hvert eneste parti af vores produkter bliver testet i et uafhængigt laboratorium (en tredjepart), inden de kommer på markedet. På denne måde kan vi holde vores løfte om renhed, kvalitet og transparens.

  • Vi går aldrig på kompromis med produktintegritet og kvalitet - vi producerer under GMP
  • Fuld gennemsigtighed for en informeret beslutning - alle testresultater er offentligt tilgængelige hos cleanlabelproject.org
  • Bæredygtig emballage og QR koder på produkterne, der henviser til resultaterne fra tredjepartstest

Om Puori

Puori blev grundlagt i Danmark tilbage i 2009. Det hele startede med et batch af fiskeolie og ambitionen om at skabe et ærligt og kvalitetsbevidst kosttilskudsmærke.

Deres mission var og er stadig klar: At være de bedste til at tilbyde rene, naturlige produkter, der gør en forskel i folks sundhed og velvære. De tilbyder en smal portefølje, som kun indeholder kosttilskud, der er baseret på videnskabelig evidens.

De ønsker at give forbrugerne et oplyst valg, når de skal købe deres kosttilskud. Derfor tror de på at gennemsigtighed gennem tredjepartstestning af uafhængige laboratorier, er måden at give forbrugerne de bedste forudsætninger for at tage informerede valg omkring deres kosttilskud. De bestræber sig altid på at bruge de reneste ingredienser til rådighed for at skabe naturlige produkter af høj kvalitet. Deres produkter er derfor altid certificerede for renhed og kvalitet.

Puori er skabt for forbrugere med ambitioner om at leve så kvalitetsbevidst og afbalanceret som muligt. De vil inspirere folk til at tage den bedste vej mod at nå deres sande naturlige potentiale inspireret af de fire hjørnesten (fysisk aktivitet, balance, restituering og sund kost).

Loading...