Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Pudderdåserne
Pudderdåserne
Pudderdåserne
Viser 42 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndsæbe Flydende
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Renseolie
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Alkoholfri
Parfumefri
SPF 16-30
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Anti-Frizz
Antibakteriel
Beroligende
Energigivende
Farvebeskyttende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hovedbundsproblemer
Hård hud
Irritation/Kløe
Let dækkeevne
Let Hold
Medium Hold
Mod Skæl
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Pudderdåserne Alt I En Hyaluronsyre 50 ml
Vejl. pris 219,00 kr
175,94 kr
Pudderdåserne T-Zone Peeling 50 ml
Vejl. pris 219,00 kr
163,95 kr
Pudderdåserne Azelainsyre 10% 50 ml
Vejl. pris 249,00 kr
199,94 kr
Pudderdåserne A-Serum 5% 50 ml
Vejl. pris 349,00 kr
259,00 kr
Pudderdåserne Niacinamid 10% 50 ml
Vejl. pris 219,00 kr
174,00 kr
Pudderdåserne A-Serum 2% 50 ml
Vejl. pris 219,00 kr
149,00 kr
Pudderdåserne Peeling Shampoo 500 ml
Vejl. pris 199,00 kr
139,95 kr

Pudderdåserne

Pudderdåserne: Dansk brand til din hud

_Når du skal vælge den helt rigtige hudpleje, så kræver det grundig forberedelse og en kritisk vinkel. Det er nemlig ikke alle ingredienser, der er lige sunde for din hud. Og netop det at være konstruktiv kritisk samt ærlig er egenskaber, som det danske mærke Pudderdåserne kender til. Her får du nemlig fantastiske og effektive hudplejeprodukter til ethvert behov. Dyk ned i vores brede udvalg af populære produkter fra det danske brand, og forkæl din hud i dag.

Pudderdåserne: Fra skønhedsblog til hudpleje

Måske har du ikke prøvet deres produkter, men du har sikkert hørt om navnet. Pudderdåserne.dk er nemlig Danmarks største skønhedsblog bestående af kvinderne Helene Randløv Hansson og Katja Moikjær. Begge er beauty-entusiaster med speciale i smuk makeup og en kritisk sans.

I mange år har de givet flere gode råd om alt fra at lægge en god makeup, få røde, kysseklare læber samt konstruktive og ærlige anmeldelser af andre produkter. Bloggen adskiller sig blandt andet fra andre beautyblogs ved at være bygget op omkring en bred viden om ingredienser, koncentrationer og effekter.

Dog har kvinderne taget skridtet videre og designer også en fabelagtig serie af skønhedsprodukter af samme navn. Det har udviklet sig til en stor succes, hvilket er takket være kombinationen af Katjas journalistiske research og Helenes mangeårige interesse for make-up. Produkterne har de naturligvis selv udviklet.

Pudderdåserne er med andre ord både en populær blog og et dansk brand. Tilgangen er konstruktiv kritisk og ærlig på den velovervejede samt videns baserede måde. Når du bestiller god hudpleje og andre produkter fra Pudderdåserne, så kan du altså regne med god kvalitet og sund forkælelse til huden.

Find dine must-haves fra Pudderdåserne

Siden 2014, hvor de to handlekraftige kvinder lancerede de fem første produkter, er der kun kommet mere skønhed og populære produkter i udvalget. I dag kan du for eksempel finde alt fra peeling, hjælp til uren hud, serum og høje koncentrationer af ingredienser med dokumenteret effekt – uden parfume og farvestoffer.

Produkter, som efter Pudderdåsernes overbevisning, er essensen i enhver god hudpleje. Om du er mand eller kvinde, barn eller ældre, så fungerer deres must-haves rigtig godt til alle hudtyper. Fokus er effektive ingredienser, der gør en forskel for din hud.

Du kan for eksempel købe:

  • Peeling både til uren, særlig sensitiv og aldrende hud
  • Serum til alle hudtyper og hudproblemer
  • Ansigtsolie, der kan genoprette skader og aldring af huden
  • Blødgørende fodcreme, der mindsker hård, tør og revnet hud samt sure tæer
  • Solcreme med SPF 40, der også fungerer, som en let og diskret BB-creme med primer-effekt

Den danske virksomhed har på den måde udviklet forskellige virkningsfulde produkter til både ansigtet og kroppen. Indholdet i alle produkterne er nøje udvalgt og sammensat omhyggeligt med henblik på at opnå de bedst mulige resultater. Om du ønsker at mindske rynker, undgå tørre fødder eller bare forkæle din hud, så er deres hudpleje altså et oplagt valg.

De mest populære alt-i-en produkter

Hos NiceHair hylder vi gerne, at initiativ, viden og kvalitet går op i en højere enhed. Netop derfor har vi Pudderdåsernes lækre hudplejeserie i vores store sortiment. Produkterne er gennemtænkte og smækfyldte med effektive og skånsomme ingredienser, der efterlader huden i den bedst mulige tilstand.

Med afsæt i kvindernes store produktkendskab og kritiske sans er en linje af must-haves til den gode og enkle hudpleje blevet til i samarbejde med flere eksperter på området. Helene Randløv Hansson og Katja Moikjær har blandt andet sammensat en del forskellige alt-i-én produkter, såsom:

  • Flydende ansigtsrens/makeup-fjerner
  • Mild sæbe til ansigt, krop, hænder og fødder
  • Blød creme til både hoved, krop og intimpleje
  • Behagelig salve til for eksempel tør hud
  • Anti-age creme, der også virker som øjencreme og make-up primer

I serien finder du dermed mange alt-i-en produkter til både krop og ansigt, hvilket gør det lettere at vælge den rigtige hudpleje. De praktiske og økonomiske fordele gør alt-i-en produkterne populære, men du finder også anti-age cremer, sera og kosttilskud, der bidrager til hudens pleje. På den måde kan du let finde en favorit til huden. Se hele vores store udvalg inden for ansigtspleje her.

Køb Pudderdåserne på tilbud hos NiceHair

Ønsker du virkningsfulde hudplejeprodukter, der er bygget på eksperternes store viden? Og som ikke koster en bondegård? Hvis ja, så er hudplejeserien fra det danske mærke det perfekte valg til dig. Og du kan spare endnu flere penge, når vi har Pudderdåserne på tilbud.

En af de mest populære produkter fra sortimentet er Pudderdåserne Niacinamid 10% - et vidunderligt serum, der skaber mirakler for huden. Med høj koncentration af Niacinamid og B3-vitamin kan du reducere alt fra pigmentering, minimere rødme samt få en finere hud med mindsket porer og en mere ensartet hudtone.

Er du heldig, så kan du også finde Pudderdåsernes produkter med A-vitamin - rynkernes værste fjende. Kom for eksempel effektivt af med fine linjer samt solskadet og ældet hud. Ved korrekt brug får huden fornyet glød og en udglattet overflade.

Har du spørgsmål til vores sortiment? Tøv ikke med at kontakte os gennem kundeservice, som du finder her. Vi ønsker nemlig, at du er godt tilfreds og får bestil de hudplejeprodukter, du står og mangler.

Loading...