Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Perspirex
Perspirex
Perspirex
Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Dufte
Roll-On
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Parfumefri
Produktegenskaber
Antiperspirant
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Perspirex

Perspirex

Har du et særligt behov for effektiv antiperspirant? Så tag et godt kig på Perspirex. Siden 1979 har den ekstra effektive antiperspirant nemlig hjulpet millioner af mennesker verden over med særlig behov for svedbeskyttelse. Skal den så ikke også hjælpe dig?

Perspirex: Antiperspiranter, du kan stole på

Perspirex er en serie af antiperspiranter og deodoranter, der giver en stærk og holdbar beskyttelse imod sved og svedlugt - og det er uanset om du er mand eller kvinde. Du skal blot smøre Perspirex på, og så kan du mærke, hvordan produktet kan holde dig tør og lugtfri i op til fem dage.

Alle deodoranter indeholder Perspirex’ eget patenterede middel samt et unikt hudpleje-system, der både beskytter huden og minimerer irritationer. Det gør Perspirex til et af markedets mest effektive produkter mod sved, og af den grund er det ideelt til dig, der har et særligt behov for svedbeskyttelse.

En antiperspirant til alle

Alle mennesker sveder forskelligt: Nogle er generet af svedlugt en gang imellem, mens andre sveder meget under armene hver eneste dag. Derfor har Perspirex udviklet flere forskellige antiperspiranter, der hver især går ind og dækker forskellige behov.

Perspirex’ produkter er både til mænd og kvinder, da de alle har en neutral duft uden parfume. Du kan dog sagtens tilføje din yndlingsduft eller -deodorant over Perspirex. Det gør nemlig ikke antiperspiranten mindre effektiv. Tværtimod. Perspirex har nemlig klinisk dokumenteret bevis for at give en stærk og langvarig beskyttelse mod sved og svedlugt.

Køb Perspirex hos NiceHair

Gør som mange andre millioner mennesker, og kom dine svedproblemer til livs med Perspirex. Du kan købe flere varianter af den effektive og langtidsholdbare antiperspirant hos NiceHair. Her er noget for alle, da vi både kan tilbyde roll-on og lotions. Er du i stedet på udkig efter andre produkter? Så kan du altid tage et kig i vores større kategori med deodoranter og roll-ons.

Har du spørgsmål? Så kan du også kontakte vores kundeservice telefoner. Her står personalet altid klar med vigtig produktinformation, god vejledning og hjælp til din konto.

Loading...