Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Perspirex
Perspirex
Perspirex
Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Dufte
Roll-On
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Parfumefri
Produktegenskaber
Antiperspirant
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Perspirex

Perspirex

Har du et særligt behov for effektiv antiperspirant? Så tag et godt kig på Perspirex. Siden 1979 har den ekstra effektive antiperspirant nemlig hjulpet millioner af mennesker verden over med særlig behov for svedbeskyttelse. Skal den så ikke også hjælpe dig?

Perspirex: Antiperspiranter, du kan stole på

Perspirex er en serie af antiperspiranter og deodoranter, der giver en stærk og holdbar beskyttelse imod sved og svedlugt - og det er uanset om du er mand eller kvinde. Du skal blot smøre Perspirex på, og så kan du mærke, hvordan produktet kan holde dig tør og lugtfri i op til fem dage.

Alle deodoranter indeholder Perspirex’ eget patenterede middel samt et unikt hudpleje-system, der både beskytter huden og minimerer irritationer. Det gør Perspirex til et af markedets mest effektive produkter mod sved, og af den grund er det ideelt til dig, der har et særligt behov for svedbeskyttelse.

En antiperspirant til alle

Alle mennesker sveder forskelligt: Nogle er generet af svedlugt en gang imellem, mens andre sveder meget under armene hver eneste dag. Derfor har Perspirex udviklet flere forskellige antiperspiranter, der hver især går ind og dækker forskellige behov.

Perspirex’ produkter er både til mænd og kvinder, da de alle har en neutral duft uden parfume. Du kan dog sagtens tilføje din yndlingsduft eller -deodorant over Perspirex. Det gør nemlig ikke antiperspiranten mindre effektiv. Tværtimod. Perspirex har nemlig klinisk dokumenteret bevis for at give en stærk og langvarig beskyttelse mod sved og svedlugt.

Køb Perspirex hos NiceHair

Gør som mange andre millioner mennesker, og kom dine svedproblemer til livs med Perspirex. Du kan købe flere varianter af den effektive og langtidsholdbare antiperspirant hos NiceHair. Her er noget for alle, da vi både kan tilbyde roll-on og lotions. Er du i stedet på udkig efter andre produkter? Så kan du altid tage et kig i vores større kategori med deodoranter og roll-ons.

Har du spørgsmål? Så kan du også kontakte vores kundeservice telefoner. Her står personalet altid klar med vigtig produktinformation, god vejledning og hjælp til din konto.

Loading...