Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
5 Days DEO
5 Days DEO
5 Days DEO
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Dufte
Deo Spray
Roll-On
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parfumefri
Produktegenskaber
Antiperspirant
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
5 Days Deo Roll-On Deodorant 30 ml - Women
Vejl. pris 159,00 kr
99,00 kr
5 Days Deo Roll-On Deodorant 30 ml - Men
Vejl. pris 159,00 kr
99,00 kr
5 Days Deo Feet & Body Spray 32 ml
Vejl. pris 159,00 kr
99,00 kr

5 Days DEO

Hvem kender det ikke – den snigende dunst af sved i armhulerne, der begynder at sprede sig sidst på dagen? Lugten er gennemtrængende, og det er kun et spørgsmål om tid, før de andre i lokalet begynder at få sniffende næser.

De våde plamager under armene med tilhørende odør kan være et stort problem for mange, og selv med hyppig påføring af ny deodorant kan du ikke altid vide dig sikker. Det er ikke rart at have lugtgener.

5 days deo gør op med generne og giver dig et alternativ, hvor du kan få friheden, selvtilliden og trygheden tilbage. Og du kan få produkterne lige her hos NiceHair.

5 days deo – deodorant hver femte dag

Med 5 days deo virker det sådan, at du kun skal påføre deodorant hver femte dag. Det er muligt, da deo’en er fremstillet med en særlig formel, der går ind og gør sveden lugtfri. Du vil stadig opleve at svede en smule, men svedlugten vil ikke være så kraftig, som du muligvis har oplevet tidligere.

Når kroppen er i bevægelse, opstår der sved i kirtlerne, da kroppen renser sig selv ud og kommer af med affaldsstofferne. Sveden i sig selv lugter ikke, men når den kommer i kontakt med den øvrige verden med alskens bakterier, så opstår den lidet flatterende aroma.

Med brug af 5 days deo virker det ved, at de aktive stoffer trænger ind i svedkirtlerne og påvirker kirtlernes arbejdsproces. Processen fjerner hørmen, hvorved du ikke længere vil lide af lugtgenerne.

Skånsom formel til alle

Du kan både få en deo-variant til mænd og en til kvinder, så alle kan finde en, der passer til deres behov.

Er du allergiker, kan du også sagtens anvende deo’en, for den er skabt til at være så mild som muligt uden hverken parfume eller skadelig kemi. Den er endda fremstillet i tæt samarbejde med eksperterne fra Astma Allergi Danmark, hvilket er din garanti for, at hverken du eller din familie bliver udsat for partikler, der har en negativ effekt på kroppen.

Er du generelt mest til skånsomme produkter, kan du her hos Nicehair finde særlige valg, der er skabt med speciel omtanke for dig, dine medmennesker og planeten.

5 days deo holder i op til et halvt år

Når du investerer i din 5 days deo, virker det bedst, hvis du påfører den på en ren og tør hud. Gør det om aftenen på dag 1 og igen om aftenen på dag 5. Vil du have tips til skånsom rengøring af kroppen, kan du her finde vores store udvalg af kropspleje.

Kort fortalt – sådan gør du:

  • Rens og tør huden om aftenen
  • Påfør 5 days deo og lad tørre (gå ikke i bad før næste morgen)
  • Påfør ingen ny deo de næste par dage
  • Påfør ny omgang om aftenen på dag 5 og start cyklussen forfra

Følger du ”opskriften” med påføring hver femte dag, så vil den kunne holde i helt op til et halvt år. Supersmart og økonomisk for pengepungen.

Antiperspirant roll-on

5 days deo kommer i et roll-on design, der gør den let at påføre. Et par enkelte strøg er nok til at dække de fem dage.

Du har sikkert hørt, at mange deodoranter er ”anti-perspirante”. Det gør sig også gældende her, og det betyder, at ud over at stoppe lugten standser den også sveden fra at blive dannet. Det gør den ved at have aluminiumssalte, der skaber gele, når de kommer i kontakt med vand. Gelen lægger sig som et lag over svedkirtlerne og sørger for, at der ikke kan komme mere sved ud. Så bliver sveden inde i kirtlerne i stedet for at danne plamager under armene på den lyse skjorte.

5 days deo – også til kroppen

5 days deo virker både til sved under armene og andre steder på kroppen. Du kan få en variant specialdesignet til brug under armene, men du kan tillige få produkter, der er skabt til fødder og øvrig krop.

Princippet er det samme, men her slipper du for svedlugten på for eksempel fødderne, under brysterne eller i lysken. Du kan faktisk også anvende den under armene, hvis roll-on ikke er noget for dig. Huden bliver efterladt tør og afkølet, og det vil give dig en rar og frisk følelse på de udsatte steder.

Selvom konceptet lyder moderne og anderledes, har producenten bag, By Greiffenberg, eksisteret siden 1926 og i snart 100 år arbejdet på at give dig en friere hverdag.

Loading...