Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Olivias Tryllesalve
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Læbepleje
Multifunktionelle produkter
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Glutenfri
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
Sulfatfri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Let Hold
Køn
Til Børn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Olivias Tryllesalve

Magien begynder:

Under sin anden barsel begyndte Louise-Marie Törnquist at interessere sig for at finde de bedste og sundeste hudprodukter til sine to børn. Hun orienterede sig gennem diverse blogs, artikler og bøger i forhold til økologi og sundhed. Gang på gang stødte hun på opskrifter på, hvordan man selv kunne fremstille økologiske universalsalver. Louise-Marie besluttede sig derfor til at afprøve dette, da hun i barselsperioden jo havde tid og mulighed herfor. Den salve, hun fik lavet, viste sig at være både skånsom og effektiv på en og samme tid. Begejstringen ville ingen ende tage, da Louise-Marie delte sin universalsalve ud til sin omgangskreds og derfor blev beslutningen ganske let...hun ville sørge for, at alle, der ønskede det, skulle have muligheden for at købe en sund og økologisk salve. LouiLoui Aps blev dannet af Louise-Marie i 2012 og Olivias magiske tryllesalve blev til. Salven er opkaldt efter Louise-Maries første fødte. En økologisk og effektiv salve, der er produceret ansvarsbevidst, og som ligger prismæssigt i den lave ende af skalaen. Et magisk bevis på, at kvalitet KAN købes for småpenge.

På Magisk vis:

Salven er, som tidligere nævnt, en universalsalve, så selvom den i første omgang måske var tiltænkt røde barnenumser, så kan du altså anvende cremen på hele kroppen, hænder, fødder og i ansigtet hos såvel børn, som voksne. Olivias magiske tryllesalve egner sig godt til den særlig sensitive og sarte hud. Salven trænger ind, men lægger samtidig en beskyttende og åndbar hinde, som sikrer, at det udsatte område lettere holdes rent og får tid til at hele. Salven kan med fordel benyttes til...

  • Frosthud på hænder og i ansigtet.
  • Smårifter.
  • Knopper og slidsår.
  • Tørre hudpletter og læber.

Pist væk:

Den bæredygtige tryllesalve er udelukkende lavet af økologiske ingredienser, som Sheasmør, ekstra jomfru olivenolie og bivoks. Der er ikke brugt parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andet, der kan være til skade for din hud og din sundhed. Salven er desuden uden tilsat vand, hvilket gør, at den egner sig fremragende til vinterfrosne kinder og hænder, hvor den plejer og forebygger. Olivias magiske tryllesalve kommer i øvrigt i små fine glas. Dette først og fremmest for at undgå den kemi, plastikopbevaring nogle gange kan frigive.

Hokus Pokus:

I forbindelse med Olivias magiske tryllesalve er Hokus Pokus ment på den positive måde. Salvens ingredienser afhjælper forskellige hudgener, som ved et trylleslag.

Det er vigtigt at pleje sin hud dagligt, for at holde den sund og spændstig. Shea smør har været anvendt i Afrika siden oldtiden til hudpleje, madlavning og endda som brændstof for lys til lamper. Dette naturlige hudplejeprodukt er pakket med vitaminer A, E og F, hvilket gør det så effektivt til behandling af en række hudproblemer Ekstra jomfru olivenolie er et fantastisk fugtgivende middel. Olien hjælper med at opretholde din huds elasticitet, forebygger tidlig ældning og beskytter iøvrigt mod solskader. Bivoks er særlig god til pleje af sart hud, da den danner en beskyttende hinde på overfladen, som huden kan ånde igennem. Det modvirker hudirritationer, binder fugten i huden og har cellegenopbyggende virkninger. Bivoks har også antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber.

Olivias magiske tryllesalve hos Nicehair.dk:

Den vidunderlige universalsalve står ikke så længe ad gange på hylderne hos Nicehair.dk, da den er yderest populær og derfor nærmest forsvinder af sig selv. Hvis du har spørgsmål til produktet, levering eller andet, så sidder vores altid hjælpsomme kundeservicepersonale klar ved både tasterne og telefonerne.

Olivias magiske tryllesalve - Magisk pleje til sart hud

Loading...