Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nilens Jord
Nilens Jord
Viser 276 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Metallic
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Læbescrub
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Concealer
Contour
Fast Pudder
Foundation
Highlighter
Løs Pudder
Paletter
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Mascara Primer
Vippe/Brynserum
Øjenskygge
Øjenskygge primer
Læber
Lipgloss
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Contour Børste
Eyeliner Pensel
Foundation Pensel
Læbepensel
Makeup Svamp
Pudderbørste
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Negle
Base Coat
Neglefil & Klipper
Neglelak
Neglelakfjerner
Neglepleje
Top Coat
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Tør Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Mineral Makeup
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Antiperspirant
Beroligende
Cremet
Fast
Flydende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Mat Look
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Silver
Stærkt Hold
UV-Beskyttelse
Vandfast
Varmebeskyttende
Volumen
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Nilens Jord Skin Tonic 200 ml - No. 471
130,00 kr
120,00 kr
Nilens Jord Cleansing Foam 150 ml - No. 405
160,00 kr
150,00 kr
Nilens Jord Cleansing Milk 200 ml - No. 472
130,00 kr
120,00 kr

Nilens Jord

Nilens Jord...Old-egyptisk inspireret og skandinavisk tilpasset make-up og hudpleje.

Nilens Jord er kendt for at være den perfekte solskinspudder i en skøn lille lerkrukke, men i virkeligheden er Nilens Jord meget mere end det. Nilens Jord er også en komplet make-upserie og en hudplejeserie. Nilens Jord er helt fri for parfume, æteriske olier og parabener. Flere af produkterne har endda fået det internationale stempel AllergyCertified, som er forbrugerens garanti for, at produktet er hudvenligt.

"Jordens" skabelse:

Efter mange rejser til sydens sol blev danske Lars Jacobsson så fascineret af kvindernes glød, at han fik lyst til at udvikle et produkt, der kunne give skandinaverne den samme solskinsglød, uden de nødvendigvis var nødt til at rejse på solferie. Lars grundlagde brandet Nilens Jord i 1982 efter at have samlet Old-egyptisk inspiration til sin solskinspudder. Pudderen blev tilpasset skandinavernes noget lysere hudtoner og nuancer. Herefter fik Lars sin gode ven og keramiker, Emili, til at udforme de små lerkrukker, som også indgår i logoet for Nilens Jord. Pudderen blev, på forholdsvis kort tid, en succes. Så da Lars og hans kone, Berit, i 1990´erne besluttede sig for at forfine deres produkt ved at fjerne parfume herfra, var det med tilbageholdt åndedræt. De var bekendte med, at mange mennesker ikke bryder sig om, når der ændres på deres yndlingsprodukter. Dog viste det sig, i dette tilfælde, at gøre Nilens jord endnu mere succesrig, idet de kvalitetsbevidste kvinder sagtens fangede idéen med at undlade parfumen. Nilens Jord var hermed den første pudder i Danmark uden parfume og derfor banebrydende for sin tid. Efterfølgende fjernede Lars og Berit, derfor også de naturlige æteriske olier og parabener. De gjorde hermed deres pudder attraktiv for personer med særlig sensitiv hud, idet der nu var endnu større chance for, at de kunne tåle Nilens Jord produktet. Idag omfatter Nilens jord ikke kun den populære solskinspudder, men også en komplet make-upserie og en allergi-certificeret hudplejeserie.

Old-egyptisk make-up:

Umiddelbart viser forskning, at stort set alle egyptere brugte make-up i oldtiden og det uanset, hvilket køn de repræsenterede og hvilket samfundslag, de end måtte stamme fra. I starten blev det mest brugt i et medicinsk aspekt, men dette blev med tiden udvidet til et skønhedsmæssigt aspekt også. I nutiden har forskere en del år undret sig over det medicinske aspekt, idet make-uppen var fyldt med blandt andet bly og kobber, men flere forskere har erfaret at påføringen af make-uppen faktisk havde en helende virkning for immunforsvaret det pågældende sted. Der findes flere skrifter, som beskriver den Old-egyptiske make-ups farver, indhold og anvendelse. Ligeledes kan vi se farver og påføringen på diverse skulpturer fra den tid. Der blev blandt andet brugt parfumerede salver og olier til kropspleje og solbeskyttelse. Derudover brugte de okkergult pudder, samt sort kohl til brynene og øjenkonturerne. Den grønne malakit blev anvendt, som øjenskygge. Make-uppen blev opbevaret i små smukke lerkrukker. Den old-egyptiske make-up var frontløberen for nutidens mineral make-up og som nævnt inspirationskilden til Nilens Jord.

Mineral make-up:

Mineral make-up har gjort sit indtog i de fleste kvinders toilettasker. Den er sammensat af mineraler og pigmenter. Når du påfører den på din hud, bliver den varmet op og bliver blød og cremet. Mineral makeup søger for at dine porer ikke bliver tilstoppede og hjælper derfor på særlig sensitiv og irritabel hud. Når du bruger mineral make-up bliver der skabt et filter, så din hud kan ånde og samtidig blive beskyttet mod solens farlige stråler. Desuden har den virkelig god holdbarhed og er tilmed vandafvisende.

Kvalitet og Åbenhed:

For Nilens jord er et af nøgleordene KVALITET...det er netop derfor, de valgte at fjerne parfume, æteriske olier og parabener. Disse tilfører nemlig ikke kvalitet og er derfor overflødige tilsætninger. Brandet fokuserer istedet på at lave kvalitetsprodukter, der virker effektivt og holder, hvad de lover. Nilens Jord er make-up og hudpleje med stor fokus på ingredienserne. Samtidig er der stor ÅBENHED herom. Det er muligt at læse på æskerne, hvad produkterne hver især indeholder. Derudover indeholder produkterne blandt andet IKKE...

  • unødvendige indholdsstoffer,
  • parfume,
  • æteriske olier,
  • parabener,
  • MI konservering,
  • hormonforstyrrende stoffer.

Hvis du har fået bekræftet allergi, kan du bede din læge om at få nedskrevet de ingredienser, du ikke tåler. Dette vil hjælpe dig, når du køber make-up og hudpleje fra Nilens Jord, da alle ingredienser, som før nævnt, er oplyst på emballagen. Mange har allergi overfor sporemner, der kan forekomme i farvestoffer. Farvestoffer står skrevet på æskerne deklareret, som CI efterfulgt af et femcifret nummer. Det er meget svært, hvis ikke umuligt, at lave et make-up produkt, som tåles ubetinget af alle. Det er individuelt, hvad vi tåler og i hvilke mængde vi tåler det.

Nikkel:

Nilens Jord har fået tre mascaraer Allergy Certified. Nikkelindholdet i Nilens Jords certificerede mascaraer er så tilpas lavt, at der er meget lav risiko for at få en allergisk reaktion...endda også for personer, der allerede har nikkelallergi. Nikkelindholdet forekommer i så lav koncentration, at der ikke er dokumenteret nogle allergiske reaktioner overhovedet. På nuværende tidspunkt er Nilens Jord faktisk det eneste makeup brand, der har kunnet leve op til AllergyCertifieds skrappe kriterier!

Dyr!

Det behøver ikke være en DYR omgang at købe fantastiske produkter. Nilens Jord sælger kvalitetsprodukter til meget forbrugervenlige priser. Virksomheden har valgt at holde omkostningerne på et minimum, således chancerne for at flere kan få muligheden for at benytte produkterne. Nilens Jord er ikke udviklet til veganere og har ikke til hensigt at være et vegansk brand, der kan derfor forefindes bivoks og andre animalske ingredienser i nogle af produkterne. Alle ingredienser er, som sagt, oplyst på emballagen, så her kan du læse mere. Nilens Jord tillader ikke forsøg med DYR, og ifølge lovgivningen er dette heldigvis også blevet forbudt.

I god jord hos Nicehair.dk:

Nilens Jord er naturligvis at finde i Nicehair.dks store udvalg af kvalitetsprodukter. Vi har valgt at sælge Nilens Jord, idet produkterne er lige så troværdige, som de er effektive. Hos Nicehair.dk ligger det os meget på sinde, at vi kan tilbyde produkter, der lever op til dine forventninger, ønsker og behov. Vi gør meget ud af at have produkter, der tilgodeser særlig følsomhed, da vi er bevidste om, det kan give store gener, når man er overfølsom og/eller har allergi.

Nilens Jord - Make-up og hudpleje med holdning.

Loading...