Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Neccin
Neccin
Neccin
Viser 10 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Neccin Conditioner Dandruff Protector Nr. 3 - 200 ml
Vejl. pris 179,00 kr
119,00 kr
Neccin Shampoo Fragrance Free 250 ml
Vejl. pris 179,00 kr
135,00 kr
Neccin Conditioner Dandruff Protector Nr. 3 - 1000 ml
Vejl. pris 479,00 kr
349,00 kr
Neccin Shampoo Dandruff Protector Nr. 2 - 250 ml
Vejl. pris 159,00 kr
119,00 kr
Neccin Shampoo Dandruff Protector Nr. 2 - 1000 ml
Vejl. pris 399,00 kr
335,00 kr
Neccin Shampoo Fragrance Free 1000 ml
Vejl. pris 479,00 kr
399,00 kr

Neccin

Neccin Skånsom og effektiv shampoo til hovedbundsproblemer

Skæltyper:

  • Fedtet skæl er den form for skæl, der klæber sig fast til hårene i små klumper. Denne form for skæl er særligt irriterende, da skællene kan forårsage irritation og rødmen i hovedbunden. Fedtet skæl sætter sig ofte i øjenbryn og området bag ørene, hvis det ikke bliver behandlet. Fede skæl kan komme af hormonelle årsager som pubertet eller gravidet, eller af en ubalance i hovedbunden.

  • Tørt skæl er det hvide skæl, der ligger i hovedbunden, som kan forveksles med udtørrede hudflager. Udover, at det kan give gener for hovedbunden, ligesom tør hud og kløe, så kan det give gener i form af dryssende flager. Tørt skæl kan komme af uegnet shampoo, der udtørrer hårbunden, eller det kan komme af kemiske behandlinger eller stress..

Farvel til skæl: Neccin er med til at sørge for, du får en sundere hovedbund. Både Neccin shampoo og conditioner indeholder milde ingredienser, som skånsomt og effektivt løser hår-og hovedbundsproblemer. Produkterne indeholder ingen parabener eller andre skadelige stoffer. De modvirker skæl, kløe, tørhed og rødme i hovedbunden, mens de aktivt fjerner skæl. Neccins plejende ingredienser genskaber en naturlig balance i hovedbunden og beskytter samtidig eventuel hårfarve mod at falme. Hår trives bedst, når din hovedbund er sund og fri for irritationer. Håret bliver derfor sundere og mere glansfuldt.

Neccin Shampoo Dandruff Treatment nr.1: Denne shampoo er en dobbeltvirkende skælshampoo, der effektivt løser dine hovedbundsproblemer. Shampooen er med til at give håret glans og gør det lettere at sætte. Neccin Shampoo Dandruff indeholder Piroctone olamine, der vedligeholder hovedbundens mikroflora og gør den sund.

Shampooen er udviklet til at behandle skæl, samt eliminere og forebygge tørhed i hovedbunden. Shampooen forhindrer svampevækst, hvor den, kombineret med en enestående overfladeaktiv blanding, genopretter hovedbundens naturlige bakterieflora. Shampoo nr.1 er naturligvis fri for parabener og sulfater.

Neccin Shampoo Dandruff Protector No. 2: Her er tale om en ekstra mild og plejende shampoo, som bevarer en sund hovedbund. Denne shampoo indeholder Piroctone olamine, der vedligeholder hovedbundens mikroflora og derved holder den sund. De unikke ingredienser modvirker tør og irriteret hovedbund, samt beroliger hovedbunden. Shampooen er særligt effektiv til tør hovedbund og lettere skældannelse.

Neccin Shampoo nr. 2 gør også håret dejligt luftigt. Derudover indeholder den udtræk af grapefrø, der indeholder antioxidanter og samtidig har en farvebeskyttende virkning. Neccin 2 shampoo har derudover en fugtgivende virkning, der kommer fra udtræk af sukkerroer. Neccin Shampoo 2 er uden parabener og sulfater.

Neccin Conditioner Dandruff Protector No. 3: Dette er en fugtgivende og blødgørende balsam, der giver sund hovedbund og intakt hår. Denne conditioner indeholder også Piroctone olamine, der giver sund hovedbund ved at vedligeholde dens mikroflora. De unikke ingredienser modvirker tør og irriteret hovedbund, samt beroliger hovedbunden. Den er vegetabilsk og ekstra skånsom mod både hår, hud og miljø.

Den indeholder udtræk af grape-frø, der er rig på antioxidanter og som også virker farvebeskyttende. Derudover indeholder denne balsam blandt andet silkeprotein, der gør håret blødt og glansfuldt. Balsammen er ydermere fri for parabener.

Neccin Shampoo Sensitive Balance No. 4: Her er en super skøn shampoo, som er specielt udviklet til en sart og særlig sensitiv hovedbund. Den virker plejende og afbalancerende, så hovedbunden efterlades gennemfugtet og i komplet balance. Shampooen indeholder Piroctone olamine, der modvirker dannelsen af skæl, tør og irriteret hovedbund.

Shampooen er ydermere velegnet til farvet hår, da den har farvebeskyttende egenskaber grundet sit indhold af grape-frø. Neccin Shampoo Sensitive Balance nr. 4 er uden sulfater og parabener.

Nicehair.dk er officiel Neccin forhandler: Du kan naturligvis købe de fantastiske Neccin produkter hos Nicehair.dk. Ved tvivl-spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt til vores altid hjælpsomme og næsten altvidende kundeservice.

Neccin - Sundhed for dit hår og din hovedbund

Loading...