Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Neccin
Neccin
Neccin
Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Neccin

Neccin Skånsom og effektiv shampoo til hovedbundsproblemer

Skæltyper:

  • Fedtet skæl er den form for skæl, der klæber sig fast til hårene i små klumper. Denne form for skæl er særligt irriterende, da skællene kan forårsage irritation og rødmen i hovedbunden. Fedtet skæl sætter sig ofte i øjenbryn og området bag ørene, hvis det ikke bliver behandlet. Fede skæl kan komme af hormonelle årsager som pubertet eller gravidet, eller af en ubalance i hovedbunden.

  • Tørt skæl er det hvide skæl, der ligger i hovedbunden, som kan forveksles med udtørrede hudflager. Udover, at det kan give gener for hovedbunden, ligesom tør hud og kløe, så kan det give gener i form af dryssende flager. Tørt skæl kan komme af uegnet shampoo, der udtørrer hårbunden, eller det kan komme af kemiske behandlinger eller stress..

Farvel til skæl: Neccin er med til at sørge for, du får en sundere hovedbund. Både Neccin shampoo og conditioner indeholder milde ingredienser, som skånsomt og effektivt løser hår-og hovedbundsproblemer. Produkterne indeholder ingen parabener eller andre skadelige stoffer. De modvirker skæl, kløe, tørhed og rødme i hovedbunden, mens de aktivt fjerner skæl. Neccins plejende ingredienser genskaber en naturlig balance i hovedbunden og beskytter samtidig eventuel hårfarve mod at falme. Hår trives bedst, når din hovedbund er sund og fri for irritationer. Håret bliver derfor sundere og mere glansfuldt.

Neccin Shampoo Dandruff Treatment nr.1: Denne shampoo er en dobbeltvirkende skælshampoo, der effektivt løser dine hovedbundsproblemer. Shampooen er med til at give håret glans og gør det lettere at sætte. Neccin Shampoo Dandruff indeholder Piroctone olamine, der vedligeholder hovedbundens mikroflora og gør den sund.

Shampooen er udviklet til at behandle skæl, samt eliminere og forebygge tørhed i hovedbunden. Shampooen forhindrer svampevækst, hvor den, kombineret med en enestående overfladeaktiv blanding, genopretter hovedbundens naturlige bakterieflora. Shampoo nr.1 er naturligvis fri for parabener og sulfater.

Neccin Shampoo Dandruff Protector No. 2: Her er tale om en ekstra mild og plejende shampoo, som bevarer en sund hovedbund. Denne shampoo indeholder Piroctone olamine, der vedligeholder hovedbundens mikroflora og derved holder den sund. De unikke ingredienser modvirker tør og irriteret hovedbund, samt beroliger hovedbunden. Shampooen er særligt effektiv til tør hovedbund og lettere skældannelse.

Neccin Shampoo nr. 2 gør også håret dejligt luftigt. Derudover indeholder den udtræk af grapefrø, der indeholder antioxidanter og samtidig har en farvebeskyttende virkning. Neccin 2 shampoo har derudover en fugtgivende virkning, der kommer fra udtræk af sukkerroer. Neccin Shampoo 2 er uden parabener og sulfater.

Neccin Conditioner Dandruff Protector No. 3: Dette er en fugtgivende og blødgørende balsam, der giver sund hovedbund og intakt hår. Denne conditioner indeholder også Piroctone olamine, der giver sund hovedbund ved at vedligeholde dens mikroflora. De unikke ingredienser modvirker tør og irriteret hovedbund, samt beroliger hovedbunden. Den er vegetabilsk og ekstra skånsom mod både hår, hud og miljø.

Den indeholder udtræk af grape-frø, der er rig på antioxidanter og som også virker farvebeskyttende. Derudover indeholder denne balsam blandt andet silkeprotein, der gør håret blødt og glansfuldt. Balsammen er ydermere fri for parabener.

Neccin Shampoo Sensitive Balance No. 4: Her er en super skøn shampoo, som er specielt udviklet til en sart og særlig sensitiv hovedbund. Den virker plejende og afbalancerende, så hovedbunden efterlades gennemfugtet og i komplet balance. Shampooen indeholder Piroctone olamine, der modvirker dannelsen af skæl, tør og irriteret hovedbund.

Shampooen er ydermere velegnet til farvet hår, da den har farvebeskyttende egenskaber grundet sit indhold af grape-frø. Neccin Shampoo Sensitive Balance nr. 4 er uden sulfater og parabener.

Nicehair.dk er officiel Neccin forhandler: Du kan naturligvis købe de fantastiske Neccin produkter hos Nicehair.dk. Ved tvivl-spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt til vores altid hjælpsomme og næsten altvidende kundeservice.

Neccin - Sundhed for dit hår og din hovedbund

Loading...